2777
2789
عنوان

تجربه من از prpصورت👱🏼‍♀️💉

| مشاهده متن کامل بحث + 54687 بازدید | 119 پست
باش حتما مرسی گلمو    

خواهش میکنم عزیزم❤

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم برای تیرگی جای جوش تاثیر لیزر رو به وضوح دیدم البته دستگاهش مونالیزا تاچ بود اگه اشتباه ...

سلام عزیزم دکتری که من رفتم خیلییی معروفه 

اما محصولاتی که برام نوشت دوتاش از برند بیتروی بود یکیش فارما اون یکی رو اسمش رو فراموش کردم 

یعنی دکتر منم قرارداد بسته با اینا؟

سلام عزیزم شماازپی ارپی صورت راضی بودید یعنی کلاژن سازی و جوانسازی اتفاق می افته؟

سلام

من جلسات رو کامل نرفتم عزیزم 

ولی بنظرم روتین پوستی بهتره 

برای کلاژن سازی هم بنظرم کوکونات کلاژن یا کلاژینو مصرف کنید

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

سلام من جلسات رو کامل نرفتم عزیزم  ولی بنظرم روتین پوستی بهتره  برای کلاژن سازی هم بن ...

سلام وقتتون بخیر 🌺 راستش منم این روزا خیلی راجع به پی آر پی تحقیق میکنم و انگار بیشتر افراد نتیجه ی مثبتی گرفتن. 

مشکلات  پوست صورتم دهیدراته بودن،چروک های خیلی ریز و سطحی در اثر کم آبی،کدر بودن و جای جوش تازه ست (البته خیلی کم)...حالا میخواستم بدونم پی آر پی پاسخگوی این مشکلات هست؟؟؟اینکه میگن تاثیرش دایمی نیست تا چه حد درسته؟؟

هر چ

سلام وقتتون بخیر 🌺 راستش منم این روزا خیلی راجع به پی آر پی تحقیق میکنم و انگار بیشتر افراد نتیجه ی ...

سلام عزیزم 

بنظرم مزوژل تزریق کنید و فیشال برید بهتر باشه 

تاثیرش برای چیزهایی که گفتید بهتره نسبت به prp 

سلام عزیزم  بنظرم مزوژل تزریق کنید و فیشال برید بهتر باشه  تاثیرش برای چیزهایی که گفتید ...

تعریف پروفایلو و جالپرو رو خیلی شنیدم اما چون هزینه ی پی آر پی نسبت به مزوژل خیلی خیلی پایین تر هست گفتم شاید بدنباشه اول اینو امتحان کنم...شما چند جلسه انجام دادین؟تا چه مدت بعد از تزریق اثرات ماندگار بود؟؟

تعریف پروفایلو و جالپرو رو خیلی شنیدم اما چون هزینه ی پی آر پی نسبت به مزوژل خیلی خیلی پایین تر هست ...

من مزوژل انجام ندادم پی ار پی انجام دادم 

بیشتر احساس کردم باعث شد صورتم پر بشه 

در کل بهتر از همه این ها مصرف مکمل و روتین پوستی و فیشاله طبق تجربه خودم و بعد مزوژل 

پی ار پی هم برای بعضیا تاثیر داره برای بعضیا نه

سلام عزیزم  بنظرم مزوژل تزریق کنید و فیشال برید بهتر باشه  تاثیرش برای چیزهایی که گفتید ...

اتفاقا روتین پوستی که دارم بر پایه محصولات آبرسان چیده شده ولی خوب من هیچ تغییر محسوسی ندیدم.

شوینده م ملایمه،سرم آبرسان،مرطوب کننده و ضد آفتاب هم استفاده میکنم ولی اصلا رضایت بخش نیست برام

اتفاقا روتین پوستی که دارم بر پایه محصولات آبرسان چیده شده ولی خوب من هیچ تغییر محسوسی ندیدم. شویند ...

سرم هیالورونیک اسید استفاده میکنید؟ 

کلاژن چطور؟ 

میشه بپرسم چندسالتونه؟

سرم هیالورونیک اسید استفاده میکنید؟  کلاژن چطور؟  میشه بپرسم چندسالتونه؟

۲۸سالمه و مشکل اصلیم همین دهیدراته بودنه...

سرم هیالورونیک خالص ندارم اما از سرم آبرسان رووکتین استفاده میکنم و مرطوب کننده حاوی سراماید سراوی...کلاژن هم نمی‌خورم چون برندهای خارجی یکم هزینش زیاده و به تاثیر  ایرانیش خیلی اعتمادی ندارم🙃🙃

۲۸سالمه و مشکل اصلیم همین دهیدراته بودنه... سرم هیالورونیک خالص ندارم اما از سرم آبرسان رووکتین است ...

عزیزم معمولا پوست با مصرف آبرسان و مرطوب کننده هیدراته میشه و خشکیش برطرف میشه 

اگه بازم درست نشده بهتره بری پیش متخصص پوست 

آب و میوه و سبزیجات هم زیاد مصرف کن 

کلاژن های ایرانی هم خیلی خوبن بیست و پنج سال به بالا میتونید استفاده کنید تاثیر گذارن واقعا 

فکر میکنم اون آبرسانی عمیقی که مزوژل داره هیچ محصول موضعی نداره..

نه اونجوری هم نیست که فکر کنید معجزه می‌کنه 

سرم هیالورونیک اسید بهتره اتفاقا