2777
2789
عنوان

تجربه من از prpصورت👱🏼‍♀️💉

| مشاهده متن کامل بحث + 54186 بازدید | 119 پست
سلام عزیزم دکتر به من گفتن اول یک جلسه بیا پی آر پی بعد بیا لیزر co2من برای گودی جای ابله رفتم البته ...

سلام 

نه عزیزم روی گودی تاثیر نمی‌ذاره

برای گودی صورت سابسیژن و همون لیزر co2 جواب میده

پی ار پی جوانسازه 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرت زنگ بزنم بگم فقط همون لیزرco2میخوام نمیخوامprpکنم ؟؟؟قبول میکنه؟

بنظرم برو پیش یه دکتر دیگه 

ببین نظر اون چیه 

اگه اونم گفت پی ار پی که تزریق کن اگه گفت نمی‌خواد همون لیزر رو انجام بده 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بنظرم برو پیش یه دکتر دیگه ببین نظر اون چیه اگه اونم گفت پی ار پی که تزریق کن اگه گفت نمی‌خواد همون ...

ببخشید من پوستم خودش روشن اما دلم میخواد خیلی روشن و یه دست بشه به نظرت پی آر پی خوبه ؟قبلا دکتر رفتم یکی از دکتر های معروف هم بود اما متاسفانه چون پوستم حساس بود اصلا جواب نداد سرم پوستی که واسم نوشته بود خواستم ببینم پی ار پی جواب میده یا روش دیگه ای شما میدونین 

ببخشید من پوستم خودش روشن اما دلم میخواد خیلی روشن و یه دست بشه به نظرت پی آر پی خوبه ؟قبلا دکتر رفت ...

نه عزیزم جواب نمیده 

فیشیال و روتین پوستی خوبه 

در کنارش تعریف مزوژل هم شنیدم نمی‌دونم واقعا تاثیر داشته باشه یا نه

بجز اون یکی از فامیلامون پزشک زیباییه جدیدا یه روش آورده تزریق سلولهای بنیادی میگه برای شفاف شدن و زاویه سازی صورته 

برای چند نفر انجام داده نتیجه رو دیدم واقعا عالی بود برای شفاف شدن پوست 

ولی خب خودم فعلا انجام ندادم اگه انجام بدم و خوب باشه بهت اطلاع میدم

نه عزیزم جواب نمیده فیشیال و روتین پوستی خوبه در کنارش تعریف مزوژل هم شنیدم نمی‌دونم واقعا تاثیر داش ...

ممنونم ازت من خودم دکترم بهم گفت میکرو انجام بده ولی با این پوست حساسی که دارم ترسیدم انجام ندادم خاله م هم مزو ژل انجام داد ولی اون مال روشن شدن نیست 

نه عزیزم جواب نمیده فیشیال و روتین پوستی خوبه در کنارش تعریف مزوژل هم شنیدم نمی‌دونم واقعا تاثیر داش ...

به نظرت از چه  روتین پوستی و فیشیال واسه روشن شدن استفاده کنم البته گفتم که پوستم خیلی حساسه طوری که هر چیزی جواب نمیده 

به نظرت از چه روتین پوستی و فیشیال واسه روشن شدن استفاده کنم البته گفتم که پوستم خیلی حساسه طوری که ...

اگه پوستت خیلی حساسه که تحت نظر متخصص پوست روتین بگیر ممکنه جوش بزنی یا بهت نسازه

اگه پوستت خیلی حساسه که تحت نظر متخصص پوست روتین بگیر ممکنه جوش بزنی یا بهت نسازه

مبگم که پیش بهترین دکتر اصفهان مثلا رفته بودم بازم نتونست کاری واسم بکنه ببین پوستم مشکل آنچنانی نداره فقط دلم میخواد سفید تر و صاف تر بشه به نظرت چی بزنم 

مبگم که پیش بهترین دکتر اصفهان مثلا رفته بودم بازم نتونست کاری واسم بکنه ببین پوستم مشکل آنچنانی ندا ...

بنظرم چیزی نزن به پوستت

بجاش آب زیاد بخور

کاهو و میوه و سبزی زیاد بخور

فست فود کمتر مصرف کن

ورزش کن

و خوابتو تنظیم کن

ممنونم

❤️🌺

من صورتم خودش ژنتیکی تپله حقیقتاولی یمدت صورتم لاغر شده بود بخاطر رژیم قرص زینک بخصوص اکتی درم؛سیب ز ...

سلام ببخشین 

من زنگ زدم ب دکتر منشیش گفت فیلر نزنی بهتره گفت برای چروک پنجهکلاغی و چروک زیر چشم یا بوتاکی کن یا همین پی ار پی 

حالا میخام بدونم چروکاتونم برده می ار پی یا ن؟ 

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم