2777
2789

بش گفتم ی سوال ازت میپرسم نارحت نشو

چرا اینقدر ب خانواده ت باج میدی   و اجازه میدید علنن ازت سو استفاده کنن؟اونم مداوم!

قبل من ظلمی چیزی بشون کردی؟پولی ازشون خوردی ؟(ی بار برادر شوهرم تو دعوا جلو من بش گفت تو چند سال پیش دیه بابامو خوردی تنها)

گفت ن اتفاقا از بچگی کار کردم دادم اونا خوردن

گفتم آره چند نفرم گفتن ب تو ظلم شده و سختی کشیدی(الکی ک غرورش نشکنه ک بشون ظلم کرده)

با ی حالتی گفت کی گفته!؟چ ظلمی! وظیفه م بوده هر کاری کردم براشون

خیلی نارحت و حرصی شدم از این جواب آخرش(برای همه میگه وظیفه مه ب من ک میرسه خسیس بازی درمیاری،لقمه هامو میشماره) گفتم نه برای همه وظیفه ته کل زندگی ت حمالی دیگران و کردی و ب من میرسه ساخته و زورت میاد

حق داشتم؟؟؟

حق داشتی اما بد بیان کردی البته من خودم هم همینجوری هستم اما خب چون منم انجام میدم نمیتونم بگم اشتباه نیست متاسفانه بدترین راه ممکن رو انتخاب کردی مردها قلقشون کلا فرق داره

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهت پیشنهاد میدم فایلای مینا جهانبخش رو تهیه کنی و گوش کنی

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

کلا اینقد خدمات داده که شده وظیفش ،بعضی خانواده ها بچه رو بار میارن ،همینطور که تو بعضی از زندگیای زن وشوهری میبینیم ،شماهم ازش طلب کن تا بشه وظیفش ،البته نه با دعوا با روی خوش

چ راهی خوبه عزیزم

ببین کلا وقتی اون داره راجع به خانوادش میگه فقط و فقط شنونده باش،برای کوچکترین کاری که میکنه اون کار رو بولد کن مردا عاشق قدردانی هستن بهش حس بزرگی بده هرچی بیشتر قدردانی کنی اون دیگه به دنبال اون قدردانی هست و برات هرکاری میکنه،که،قدر دانی کنی،اول اینکه شنونده ی خوبی باش بعد توی،عصبانیت هیچی نگو بزار آروم که شدی با آرامش بگو البته گفتن اینا راحته🤣 عملی کردنش سخته منم مثل خودتم فعلا در حد تئوری بلدم 😂