2777
2789
عنوان

دعوا کردن سر تعداد سکه مهریه رو درک نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 38 پست

مهریه فقط برای زمان طلاق نیست 

شما فرض کن خانمی همسرش فوت میشه و بضاعت مالی نداره، در بهترین حالت یک هشتم یا یک چهارم بهش ارث میدن، با وجود مهریه می تونه اول مهرشو برداره بعد باقیمانده ارث تقسیم میشه 

بعد اینکه شما میگی بعد ۳۰ سال تازه ۶۰ تا میدن خب این به نفع آقایونه دیگه، پس چرا ما کوتاه بیاییم وقتی قانون به نفع اوناست؟

وقتی قرار نیست پرداخت کنه چه فرقی می کنه ۱ دونه سکه یا ۱۰۰۰ تا سکه؟

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

من مهریم ۵۰۰ تاس طبیعتا صوریه و مال ده سال پیشه که یلخی سکه مینداختنبنظر من پسرایی که ۷۰ تا سکه الان ...

خب مهریه کم قبول نمیکنن الان تو فامیل ما اکثرا ازدواج کردن بالا ۱۰۰ سکه هست

آقا هستم...که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مهریم ۵۰۰ تاس طبیعتا صوریه و مال ده سال پیشه که یلخی سکه مینداختنبنظر من پسرایی که ۷۰ تا سکه الان ...

الان اطراف من همه ی ازدواج های که همین امسال بوده بالای ۱۰۰ تا مهریه داشتن

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

مجردی نه؟

قطعا کم سنم هستی چون نمیدونی اکثرا مهریه رو برای اهرم فشار میگیرن

مثلا مهریتو میبخشی در برابر حق حضانت

میبخشی چون طلاقت بده

این حقاییم ک گفتی حتی اگه قانونیم داشته باشی بازم بی دردسر نمیتونی بگیری 

مرد ایرانیم این حقارو بهت نمیده

_منم یه دختر کولی/هم قبیله ی لیلی_

خب عزیزم هر کسی که هفتاد تا سکه مهر کنه دیگه حق طلاق نمیده 

مهریه سبک به یک سکه میگن 

شما از دادگاه خبر نداری مهریه تنها اهرم فشار زن برای طلاقه اگر اونم نداشته باشه دستش هیچ جا بند نیست 

در ضمن با ازدواج مجدد هم مهریه قطع نمیشه

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋

عزيزم مهريه با ازدواج مجدد قطع نميشه،ولي كلا الان هفتاد تا سكه هم كم محسوب نميشه .يه موضوع ديگه در رابطه با مهريه كه هر چقدر بالاتر باشه براي يه خانم تو شرايط كشور ما بهتره اينه كه خداي نكرده آقا فوت كنن.دوستم ٣٢ساله بود كه همسرشون تصادف كردن.مادر و پدر همسر بعنوان وارث از نظر قانوني اقدام كردن براي خونه اي كه به نام پسرشون بود و نصف پول خونه از فروش طلاهاي دوستم بود (كه به دليل وام دار بودن خونه همسر مرحوم دوستم نتونست به نام ايشون بزنه و شش دانگ بنام آقا بود)اينجا فقط مهريه به داد زندگي مالي دوستم رسيد چون مهريه دين هست و اول از ارث كسر ميشه .در مجموع الهي همه زندگيا از هر نظر با خير و خوشي همراه باشه 

خب مهریه کم قبول نمیکنن الان تو فامیل ما اکثرا ازدواج کردن بالا ۱۰۰ سکه هست

اونام حق دارن نمیگم ندارن

نظر منها میگن ن مهریه اینشکلی درسته

ن حقوق نابرابر

یچیزایی نو قانون باید اصلاح شه انگار

مامان دوتا گل پسر

الان اطراف من همه ی ازدواج های که همین امسال بوده بالای ۱۰۰ تا مهریه داشتن

دیگ فرق داره فرهنگ هرجا

من تهرانم و شکرخدا اطرافیان دستشون به دهنشون میرسه ولی دیگ کسی زیر بار مهریه سنگین نمیره بجاش حق و حقوق خود خانمه میده و نصف کردن اموال بعد دوسال اینا از عقد 

من اینو بیشتر میپسندم راستش

ن ب پسر فشار بیاد ن دختر

مامان دوتا گل پسر

اونام حق دارن نمیگم ندارننظر منها میگن ن مهریه اینشکلی درستهن حقوق نابرابریچیزایی نو قانون باید اصلا ...

دقیقا قانون نیاز به اصلاح داره

حالا میگین مهریه خواهر رفیق من می‌خاست جدا بشه شوهرش دست بزن داشت بدجور خلاصه پسره می‌خاست مهریه نده پنج سال طول کشید هی میومد دادگاه می‌گفت من میخامش طلاق نمی‌دم الکی می‌گفت می‌خاست مهریه رو نده دیگه آخرش با درگیری و کلی سختی فقط ۳ تا سکه گرفتن و دختره گفت طلاق بگیرم خسته شدم 

آقا هستم...که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار

من خودم از مخالفان سرسخت مهریه بودم مهریه هم نداشتم

اما خریت محضه

حق و حقوق جای خود

مهریه جای خود

داری توی یه کشوری زندگی میکنی که تنها اهرم فشاری که زنها دارن مهریه است! الان نیایی شعار بدی که اون زندگی که با مهریه حفظ بشه و اینا ارزش نداره! نه نداره! اما حداقل با مهریه مرد از همون روز اول هار نمیشه! این حقیقته که من به چشم دیدم! هر دو هم شاغل و مستقلیم و مسئله اصلا احتیاج مالی به مهریه نیست! مهریه نقش جریمه رو داره توی زندگی

همین الان جریمه ها رو بردارن مردم توی خیابون موقع رانندگی همو پاره میکنن

بیاییم بگیم نظمی که به زور جریمه است به درد نمیخوره؟؟؟؟