2777
2789
عنوان

تجربه من از prpصورت👱🏼‍♀️💉

| مشاهده متن کامل بحث + 53800 بازدید | 119 پست
خواهش میکنم عزیزدلم دردش که قابل تحمله نگران نباشولی حقیقتا تاثیرش موقتهبنظرم فیشال و فیلر جوانساز و ...

عزیزم من فیشییال هم موقته بنظرم .روتین پوستی دارم فیلر هم زدم برا لیفت صورتم ولی جوانساز از ۱۲ملیون شروع میشه تا ۲۰ملیون .خودم ویتامین سی و کلاژینه میخورم اینقد سفید شدم .مخصوصا ویتامین سی پوستم روشن کرده ولی شنیدم پی ارپی برا لک خوبه کمرنگ می‌کنه زیر چشم رو کمی سفید میکنه . من زیر چشم مزو هم رفتم .آسیب ورزشی دیده بودم رفتم پی ارپی خیلی موثر بود با خودم گفتم شاید صورتم رو هم احیا کنه ولی پوستم زود کبود میشه برم کبودی زیاد باشه دیگ نمیرم

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
عزیزم من فیشییال هم موقته بنظرم .روتین پوستی دارم فیلر هم زدم برا لیفت صورتم ولی جوانساز از ۱۲ملیون ...

ویتامین سی و کلاژینه اسم قرصه؟

اگه تونستی بی زحمت بهم بگو برم بگیرم چون عید رفتم جنوب خیلی رنگ پوستم کدر شده

اره همشون موقتی هستن تا وقتی انجام بدی خوبن فقط

این پی ار پی هم من موقت ازش راضی بودم

هم شفاف کرد هم احساس کردم کمی پرتر شده صورتم

ولی خب ادامه ندادم جلساتشو

انجام بده ایشالا برات موثر باشه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویتامین سی و کلاژینه اسم قرصه؟اگه تونستی بی زحمت بهم بگو برم بگیرم چون عید رفتم جنوب خیلی رنگ پوستم ...

اره عزیزم قرص ویتامین سی و کلاژینو بیوتی صورتی .پودر هست .اونجا اشتباه تایپ اسمش اشتباه نوشتم 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
اره عزیزم قرص ویتامین سی و کلاژینو بیوتی صورتی .پودر هست .اونجا اشتباه تایپ اسمش اشتباه نوشتم

اهان همون ساشه ها

مرسی گلم میخرمش حتما ببینم چجوریه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

فقط اون ویتامین سی هم قرصش جداست؟

مارک اون قرص ویتامین سی چی هست؟

فقط اون ویتامین سی هم قرصش جداست؟مارک اون قرص ویتامین سی چی هست؟

کارتنش انداختم خود قرص اینه 

کارتنش انداختم خود قرص اینه

مرسی ازت عزیزدلم لطف کردی💗🙏🏽

مرسی ازت عزیزدلم لطف کردی💗🙏🏽

امضات خیلی قشنگیه دقیقا من سال ها تلاش کردم چیزی رو حفظ کنم ولی سال جدید رها کردم انگار زیاد پافشاری کردم فایده نداشت 

امضات خیلی قشنگیه دقیقا من سال ها تلاش کردم چیزی رو حفظ کنم ولی سال جدید رها کردم انگار زیاد پافشاری ...

قربونت عزیزم

اره واقعا همینه؛خیلی وقتا روی چیزهایی پافشاری می کنیم که اگر نباشن زندگیمون بهتره

یا شایدم حضورشون باعث بهتر شدن زندگیمون بشه ولی قسمت ما نیستن و باید سختی بکشیم که درس جدیدی از زندگی بگیریم

من صورتم خودش تپلهولی همون اولین بار که انجام دادم بعد تزریق مامانم و دوستم میگفتن صورتت پرتر شدهخود ...

سلام من پی ار پی انجام دادم دو روزه طبیعیه صورتم زخم و زیلی شده بعضی جاها مثل خورده زخم شده دست میزنی زبریشو حس میکنم .شمام اینجور بودین 

هنوزم پی ار پی انجام میدین ؟

سلام من پی ار پی انجام دادم دو روزه طبیعیه صورتم زخم و زیلی شده بعضی جاها مثل خورده زخم شده دست میزن ...

بله طبیعیه عزیزم

نه انجام نمیدم دیگه

سلام عزیزم 

امیدوارم پیام منو ببینی

من دو روز پیش پی آر پی انجام دادم

هر کی منو میبینه میگه یه طرف صورتت تو پر تر شده یه طرف نه

یعنی در نگاه اول میفهمند و میگند

بنظرت به مرور زمان خوب میشه یا همینجور میمونه

سلام عزیزم امیدوارم پیام منو ببینیمن دو روز پیش پی آر پی انجام دادمهر کی منو میبینه میگه یه طرف صورت ...

سلام

یه هفته دو هفته دیگه خوب میشه شاید تازه زدی هنوز التهاب داره

عزیزم من فیشییال هم موقته بنظرم .روتین پوستی دارم فیلر هم زدم برا لیفت صورتم ولی جوانساز از ۱۲ملیون ...

منم از کبودی نفرت دارم . دکترم گفت اگردرجا کمپرس یخ بذاری اوکی میشه و درستم گفت اونقدرا کبود نشد