2777
2789

چرا به خودتون‌نمیاید شما دیگه وضع مالی شوهرتون خوب باشه سالی ۲ تا گیرتون میاد اگه در نظر بگیریم شما دیگه ازدواج نکنید(اگه ازدواج کنید مهریه قطع میشه) شما بعد ۳۰ سال ۶۰ تا سکه گیرتون میاد

و خب اکثرا هم توانایی طلاق رو ندارن و مجبورن به بخشیدنش تا طلاق بگیرن

به جاش مهریه سبک مثلا ۷۰ سکه بگیرید و حق و حقوقتون رو‌بگیریدحق تعیین مسکن حق اشتغال حق تحصیل حق حضانت فرزندان

خودتون برید سر کار و پول جمع کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هفتاد سکه عایا سبک است؟ والا من مهریه م چهارده تا سکه س خیلی هم راضی ام طرف زندگی بکن باشه و از خدا بترسه مهریه رو میده محبتش هم سرجاشه اگه هم اهل زندگی نباشه با هزارتا سکه هم سربراه نمیشه پول مهریه هم به خوشی از گلوی زن پایین نمیره وقتی شوهرش بخواد با اذیت بهش بده

حرفات درست ،زن باید مستقل باشه 

رو پای خودش وایسته 

تکیه ش به مهریه ونفقه نباشه 

ولی یه جا رو اشتباه گفتی 

خانم هست میشناسم ازدواج کرده وهمسر سابقش هنوز داره بهش سکه میده 

مهریه یک دین که به هرصورت باید پرداخت بشه

و خب همونا مهریه رو هم به لطف دولت میکنن سالی یکیهر طور شده حداقل حق طلاق رو باید بگیری

میگن که 

نه مهریه سنگین قبول میکنم نه حق و حقوق میدم مخصوصا حق طلاق

هنوز تحصیل و مسکن و .. میشه گرفت ولی حق طلاق خیلییییی سخته

تنها کاری که میشه کرد اینه توی انتخابش عاقلانه تصمیم گرفت

شوهر خوب،نگرانی بایت مهریه و حقوق را از بین می‌برد

حیف که خیلیا فقط دنبال یکی میکردم بهش بگن شوهر بعد که دیدم اوضاع چقدر وحشتنالکه اونوقت دنبال حق و حقوق یا مهریه میرن

بعد از ازدواج مجدد مهریه قطع نمیشه 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
😄😄😄😄 دلت خوشه هاااا اخه کدوم مرد ابلهی توی این شرایط میاد 70 تا سکه مهر بزنه؟؟؟؟😆😆😆دیوانه ان؟ ...

یعنی دخترا مهریه کم قبول میکنن؟ فکر نکنم شاید تعداد کمی

آقا هستم...که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار

من مهریم ۵۰۰ تاس طبیعتا صوریه و مال ده سال پیشه که یلخی سکه مینداختن

بنظر من پسرایی که ۷۰ تا سکه الان مهر میندازن یا اصلا تو باغ نیستن یا درگیر هیجاناتن ، ۷۰ تا خیلیه، حق و حقوق باید عادلانه باشه 

مامان دوتا گل پسر