2777
2789

من بیچاره دیشب به زور همسر مهمانی مادر شوهرم رفتم بگذریم که کلی بی احترامی بهم کردند الکی و بی‌جهت خواهرشوهر یه بحث با من راه انداخت در واقع مسخره کرد

منم بهم برخورد برای اولین بار جوابشو دادم که دیدم هولم داد شوهرم با مامانش تو تراس بود صدای داد منو که شنید یکی محکم تو گوش خواهر شوهرم زد 

بعد خواهر شوهرم گریه و داد و فریاد کرد برادر شوهرم که از شوهرم بزرگتره تو روی شوهرم ایستاد شروع به فحش و دعوا کرد به شوهرم گفت تو ب. چ. ه با. ز. ی(چون من سنم پایینه این حرفو بهش زد)

شوهرم شروع به کتک کاری کرد. برادر شوهرم کارش به بیمارستان کشید ناراحتی قلبی داره

شوهرم دهن و بینیش پر خون بود شب هم اومد توخونه منو به باد کتک گرفت

مادر شوهرم امروز به شوهرم گفته حق نداره دیگه من خونشون ببرن یا مهمانی که اونا توش باشن ببرن

من این چند روز مدام در تلاش بودم رابطه مو با همسرم و خانواده اش بهتر کنم الان بدتر از قبل شده چی کار کنم؟؟؟؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدا از شوخی من اگه جات بودم خودم دیگه دلم نمیخواست ریختشونو ببینم حرمتا بین شما ها کامل از بین رفته و به نظرم دنبال درست کردنش اصلا نباش بعدشم شوهرتونم خیلی کار اشتباهی میکنه بخواد بدون شما بره دیدنشون و همه این اتفاقات رو نادیده بگیره

هرچند به نظرم شوهرتون آدم نرمالی نیست و کلا واکنشش به هر چیزی در درجه اول کتک زدنه😐

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.