2777
2789
عنوان

شوهرم و برادر شوهرم سر من بدجور دعواشون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 17358 بازدید | 159 پست
سیاست نداری فقط همین  اگه با سیاست حلو بری میتونی همشونو تو مشتت بگیری اونم زمان میخواد یکی دو ...

سیاست یعنی چطوری؟خیلی دلم میخواد از سیاستی که میگین بدونم و با سیاست باشم ولی همیشه سادم😂

یکم راهنمایی میکنید؟

آدم ها آدم اند نه کمتر و نه بیشتر ، اگر کمتر حسابشان کنی آنهارا شکسته ای و اگر بیشتر حسابشان کنی آنها تورا می شکنند!🍎🌿برای ما طبیعی ست که در جمع مهمانی یک نفر گوشی همراه خود را دربیاورد و با آن سرگرم شود اما غیر طبیعی و نامحترم است اگر کسی کتاب دربیاورد و بخواند !📚💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی یکی مسخره ات میکنه تو هیچ کاری نکنی بعد کتکم بخوری ☹☹☹

پست های قبلیمو بخون من مجبورم هیچی نگم چون نمیخوام طلاق بگیرم

خانواده همسرم از اول منو نمیخواستن همسرمم به شدت آدم وحشیه بدجور دست بزن داره

کاش این بار هم لال میشدم که اینقدر تنم نمی لرزید میترسم همسرم بیاد خونه

میترسم مادر شوهرم یه غلطی کنه 

مقصر شوهرته

حالا تو و خواهرشوهرت یه دعوایی زنونه کردین بعدم با هم خوب میشدین شوهرت نباید میزد تو صورت خواهرش من جای خواهرش بودم دیگه تو صورتش نگاه نمیکردم

از برادرشوهرت خوشم اومد پشت خواهرش دراومده

ماشالله 🌹

سیاست یعنی چطوری؟خیلی دلم میخواد از سیاستی که میگین بدونم و با سیاست باشم ولی همیشه سادم😂 یکم راهن ...

😁😁😁😁

زبون نرم به نظرم بهترین گزینه ست لازم نیست همیشه سریع به همه چی واکنش نشون بدی 

مثلا خونه مادر شوهر لازم نیست همیشه کار کنی با همه کارا رو بکنی در عوض کارهایی رو بکنید که تو چشمه مثل چایی اوردن چون زیاد میای و میری 

یا وقتی مادرشوهرت و شوهرت بحثشون میشه من همیشه طرف مادرشوهرمو میگیرم به شوهرم میگم مادرت راست میگه حق با اونه 

بعد که اومدیم بیرون برای شوهرم توضیح میدم میگم چرا طرف مادرشو کرفتم کلی از این چیزای ریز

تو رو براچی بیاد بزنه چه خانواده ش بی منظقن مشکل از اوناس بعد حق ب جانب ن

بدجور خودخواهن 

اصلا منو نمیخوان

دنبال بهانه ان که من از چشم پسرشون بیوفتن

مدام ضعف های منو مث خانواده، کم سنی رو مسخره میکنن تا همسرم زده بشه

این خانواده چشونه؟  دختر بفکر خودت باش

نمیدونم با من این شکلین

با بقیه متشخص رفتار میکنن 

من دارم برای خودم پس انداز جمع میکنم چون هیچ جوره راه و پناه و حامی برای طلاق ندارم

عزیزم ببین،به اون طرف قضیه نگاه کن،دیگه کسی به خودش جرعت نمیده بهت توهین کنه، اصلا نگران نباش به مر ...

من میترسم همسرم خونه بیاد میگم کاش تا شب با دوستاش باشه

بدجور این موقع ها قاطیه مدام مشروب میخوره

من عمرا سمتش برم که بخوام کنه بشم

اگه شوهرت نمیاد ما رو هم بزنه نظر بدیم😂

جای شوخی  نیست 

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)
مهم شوهرته فقط رابطتو با اون خوب کن گذر زمان همه چیز حل میکنه غصه نخور فردا ی بیماری بگیری اونا خوشح ...

یکی از دردسرای بزرگم همسرمه

کاش هیچ وقت جلوی خانواده اش از من دفاع نکنه

فقط موقعیت منو بدتر میکنه

یا باهاشون بخاطر من دعوای کلامی راه میندازه یا اینبار که فیزیکی

تو خلوت هم که بخاطر تمام این دعواها منو میزنه