ولی من دیدمش حال بدی ندیدم همش میگفت و میخندید با بقیه. آره عزیزم دیگه حسی بهش ندارم مث قب ...
اره با اینجور آدما نمیشه زندگی کرد پیرت میکنن
دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜
نمیدونم واسط که از اقوام اوناس نمیدونم چرا به اونا نمیکه کوتاه بیاین میاد هی به ما میگ ...
خوشمام بهش بگین ب اونا بگه
آره خیلی بديش این بود که یه ده ماهه نامزدیم خوب بود بد نبود که نشه تحملش کرد سر ...
باور کن تو خود منی😃منم هه میکرد مث دختری ی سری بش کفتم قهر ناز کردن مال دختراست ن مردا. مادرش ایطور بارش اورده بود منتها من احمق اوایل میرفتم مدام برا اشتی ک اونم افتاده بود دستش ده من گفتم من قرار نقش همسر باشم ن مادر ک این ایطوز میکنه دو زوز دیگ من سرد میشم بهش دیدم ن فایده نداره