2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست
ولی من دیدمش حال بدی ندیدم  همش می‌گفت و می‌خندید با بقیه. آره عزیزم دیگه حسی بهش ندارم مث قب ...

اره با اینجور آدما نمیشه زندگی کرد پیرت میکنن‌

دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜
اخه کوتاه بیاین یعنی با۱۰تا؟؟؟؟واقعا خنده داره...بگو هیچی چطوره؟؟؟یکم دیگه  میگن همون ۱جلد کلام ...

نمیدونم واسط که از اقوام اوناس 

نمیدونم چرا به اونا نمیکه کوتاه بیاین 

میاد هی به ما میگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کوچیکترین کارشو بهت گفتما کلا مدلش اینه عوضیه

وای برادرت چی ؟؟اون چطورباهاش می‌سازه.. 

دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜
نمیدونم واسط که از اقوام اوناس  نمیدونم چرا به اونا نمیکه کوتاه بیاین  میاد هی به ما میگ ...

خوشمام بهش بگین ب اونا بگه

اسی کدوم شههرین

مگ قهر میکنه؟ منم هه قهر میکرد چقد تو شبیه منی ولی من ای اتفافا ک افتاد برام ی روز  تو خ ...

آره خیلی 

بديش این بود که یه ده ماهه نامزدیم 

خوب بود بد نبود که نشه تحملش کرد 

سر این مهریه از این رو به اون رو شد

تحمل میکنه همین

بنده خدا

همین  باید به عنوان یه مرد مدیریت می‌کرد همه چیزو نه بزاره خراب شه . یه بار که با هم خوب بودی ...

مرد و زن هر دو باید مدیریت کنن

وقتق دختر همه چیزشو میسپاره به پدرش

چطوری توقع داره پسر باباشو بذاره کنار

آره خیلی  بديش این بود که یه ده ماهه نامزدیم  خوب بود بد نبود که نشه تحملش کرد  سر ...

باور کن تو خود منی😃منم هه میکرد مث دختری ی سری بش کفتم قهر ناز کردن مال دختراست ن مردا. مادرش ایطور بارش اورده بود منتها من احمق اوایل میرفتم مدام برا اشتی  ک اونم  افتاده بود دستش ده من گفتم من قرار نقش همسر باشم ن مادر ک این ایطوز میکنه دو زوز دیگ من سرد میشم بهش دیدم ن فایده نداره