2777
2789
عنوان

به نظرتون خواستگاری که چند سال قبل

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 26 پست
خب نمیاد عجولانه تصمیم بگیری عزیزم.به واسطه هم بگو،فقط برای اشناییه و نه بیشتر،یعنی جواب مثبت تلقی ن ...

فکر خوبیه 

اما الان باخودش جی فکر میکنه 

میگه کسی نبود بگیره اومد سراغ من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها دلیلت تحصیلات بود؟

تو این ۴سال اگه زنش میشدی بهش میگفتی میتونس یه لیسانس بگیره😂

از من میشنوی سنت کم نیس که بخوای ناز کنی هر موردی اومد با چشم باز بررسی کن الکی رد نکن

به همه فرصت بده

یکی از دلایلی که دوباره کنکور دادی مگه پول نبوده؟ 

اگه همه چیش خوبه  مخصوصا اخلاق رفتار  دیگه... اون مدرکی که میگی با پول هم میتونه بخره

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg

تنها دلیلت تحصیلات بود؟تو این ۴سال اگه زنش میشدی بهش میگفتی میتونس یه لیسانس بگیره😂از من میشنوی سنت ...

یکی از دلایل گفتم تحصیلات 

تقصیر اون بود من بهش گفتم برو یه لیسانس بگیر 

میتونست بره بگیره حالا من نشدم خواستگاری کسی دیگه ام میرفت حرفی داشت برای گفتن

ناز کجا بود آخه 

باهاش رفتم بیرون حرف زدیم 

حتی دلایلم برای جواب رد بهش گفتم 

یکی از دلایلی که دوباره کنکور دادی مگه پول نبوده؟ اگه همه چیش خوبه مخصوصا اخلاق رفتار دیگه... اون ...

دلایلم برای دوباره درس خوندنم زیاد بود 😅

پول قدرت تحصیلات بالاتر پرستیژ کاری بیشتر و حتی کار راحت‌تر واینکه  برای خودم باشه کار 

اما الان مشکل اینجاست با واسطه ام رودروایسی دارم 

اول اون اومد🤪شاید مالِ هم باشین.این فکرا رو هم نکن.🤗

گآهی فکر میکنم شاید من و اون توی تقدیر هم هستیم 

چون این مدت مت خواستگار داشتم اما جور نشده 

و اون هم خواستگاری نرفته جایی 

راستش چهره اش به دلم نشست 

اما چون حس و علاقه ای نبود عاقلانه فک کردم 

گآهی فکر میکنم شاید من و اون توی تقدیر هم هستیم چون این مدت مت خواستگار داشتم اما جور نشده و اون هم ...

خب طبیعیه دوست نبودین که حس داشته باشین.

همین که به دلت نشسته کافیه.

ان‌شاءالله خیره🤲

فرصت بده بیان جلو۰💚

همگی به ریسمان محکم الهی چنگ‌ بزنید و پراکنده نشوید💚🌻

ناز نمیکنم والا اتفاقا باهاش یبار حرف زدم و یه ویژگی خوبش حاضر بود هر جی بگم قبول کنهخونه کجا بگیره ...

بهتره ترسو بزاری کنار میرید مشاوره اگه مشکلی باشه بهت میگن که وصلتی سر نگیره ولی شانس یه بار در خونه ادمو میزنه