نه هیچی فقط یکی از فامیلاشون میگفت حالش خوب نیس سر درد داره اگه حالش بد ...
مطمئن باش اونا برمیگردن ولی میدونم ک شما هم دلت شکسته هم از چشت افتادن
یه وقت خودت زنگ و پیام ندی ها خواهر
دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜
د همین من نمیدونم والا چرا اینقدر کم میگن نمیدونم دختری هست که اینقدر مهریه رو قبول کن ...
خاهشا خودتو بدبخت نکن هم اینقدخسیس هم انقد دهن بین خانواده هست از الانم که بهت ارزش نمیده.جواب نده اگه اومدن هم رد کن.ببینم کی قبول میکنه بااین مهریه باهاش ازدواج کنه
دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜
هی واسط میفرستن میگن کوتاه بیاین خودش یه ماهه قهره
اخه کوتاه بیاین یعنی با۱۰تا؟؟؟؟واقعا خنده داره...بگو هیچی چطوره؟؟؟یکم دیگه میگن همون ۱جلد کلام الله محید و یکدست ابینه وشمعدان و شاخه نبات هم نباشه..مسخره ها
همینطوره عزیزم . یه بار تو دعوامون از دهنش پرید گفت بابام گفته ول میکنه میره منم گفتم ...
من خواهرش گفته بود اینی ک من دیدم سختگیره😂انوقت من چی ی نشون ساده اوردن شب یلدام با تولدم یکی بود هیجی نیوردن جز ی ۲تومن ک اونم پسرداده بود بشون اورده بودن دادن هه هرجی میرفتم جلوتر میدیدم اینا خو دلرن بدتر میشن من میگفتم اگ پسره خودش خوب باشع این چیزا مهم نیستن واقعا برام ولی دیدم پسرع هم داره نشون میده گفتم خدا با نسازی فتنه ها خواهر بسازم با با اخلاق پسره .ولی پدرش گفته ای دختر فرار میکنه میره از دستتون هرجا هم نشسته گفته پسرم خودش بدی با زنم ک ای دختر اذیت کردن