2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه هیچی   فقط یکی از فامیلاشون می‌گفت حالش خوب نیس  سر درد داره  اگه حالش بد ...

مطمئن باش اونا برمیگردن ولی میدونم ک شما هم دلت شکسته هم از چشت افتادن 

یه وقت خودت زنگ و پیام ندی ها خواهر 

دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜
حرفتون کاملا درسته  پیدا بوده آدم گوشی ای بوده  نامزد منم همینطور بود  پدرش قشنگ م ...

بخدا من اگ بگم فقط میمونی تو کارا ادما من همیشع میگم خدا دوستم داشت نشونم داد درست تصمیم بکیرم

د همین  من نمیدونم والا چرا اینقدر کم میگن  نمیدونم دختری هست که اینقدر مهریه رو قبول کن ...

خاهشا خودتو بدبخت نکن هم اینقدخسیس هم انقد دهن بین خانواده هست از الانم که بهت ارزش نمیده.جواب نده اگه اومدن هم رد کن.ببینم کی قبول میکنه بااین مهریه باهاش ازدواج کنه

ماما نیستم ولی تعیین جنسیت میکنم🤱
پشیمون نشده  هی واسط میفرستن میگن کوتاه بیاین  احیانا شما باباش نیستی😂

عزیزم خودت گفتی یکماهه قهرید 

چرا ناراحت میشی 

اگر دوست داشتید همدیگرو نمیزاشتید اصلا قهر و‌کدورت پیش بیاد دو طرفتون 

مهریه بهانس 

خدا رو شکر باعث شد بفهمید اهل توافق نیستید 

به دل نگیر قصدی نداشتم 

اذیت میکنه خیلی بدجنسه و عوضیه

چی میکنه مثلا اگ فضولی میکنم ببخش دوس داشتی بگو

دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜
هی واسط میفرستن میگن کوتاه بیاین خودش یه ماهه قهره

اخه کوتاه بیاین یعنی با۱۰تا؟؟؟؟واقعا خنده داره...بگو هیچی چطوره؟؟؟یکم دیگه  میگن همون ۱جلد کلام الله محید و یکدست ابینه وشمعدان و شاخه نبات هم نباشه..مسخره ها

چی میکنه مثلا اگ فضولی میکنم ببخش دوس داشتی بگو

براش از کربلا مادرم پارچه اورد

رفتیم دیدیم تکه تکه کرده انداخته رو میزا ب عنوان رو میزی

پارچه گرون قیمت

خیلی کارا میکنه

خیلی بیشعوره

مطمئن باش اونا برمیگردن ولی میدونم ک شما هم دلت شکسته هم از چشت افتادن  یه وقت خودت زنگ و پیام ...

ولی من دیدمش حال بدی ندیدم 

همش می‌گفت و می‌خندید با بقیه.

آره عزیزم دیگه حسی بهش ندارم مث قبلنا. 

الانم با خودم میگم درستم بشه 

هر روز میخاد قهر کنه

همینطوره عزیزم . یه بار تو دعوامون از دهنش پرید  گفت بابام گفته ول میکنه میره  منم گفتم ...

من خواهرش گفته بود اینی ک من دیدم سختگیره😂انوقت من چی ی نشون ساده اوردن شب یلدام با تولدم یکی بود هیجی نیوردن جز ی ۲تومن ک اونم پسرداده بود بشون اورده بودن دادن هه هرجی میرفتم جلوتر میدیدم اینا خو دلرن بدتر میشن من میگفتم اگ پسره خودش خوب باشع این چیزا مهم نیستن واقعا برام ولی دیدم پسرع هم داره نشون میده گفتم خدا با نسازی فتنه ها خواهر بسازم با با اخلاق پسره .ولی پدرش گفته ای دختر فرار میکنه میره از دستتون هرجا هم نشسته گفته پسرم خودش بدی با زنم ک ای دختر اذیت کردن