2777
2789

بخدا من انقدر از خواهرم گذاشتم از خودم نزاشتم

دیشب خواهرم وقتی شوهرش خواب بود رفت سر گوشی شوهرش....تمام شبکه های اجتماعی رو تگاه کرد و اسمسا و اینا چیز خاصی ندید

بعد تو همین حین شارژ گوشی خودش تموم شد میخواست از چت جی پی تی استفاده کنه رفت تو گوشی شوهرش گوشی خودشو زد به شارژ...اونجا سرچشو که انجام داد میخواست تو سرچ هیستوری ببینه اسم اونی که سیو شده چتش چیه که یه سرچ هیستوری توجهشو جلب کرد نوشته بود  جدیدا با یکی حرف میزنم

خواهرم سریع رفت اون هیستوری رو باز کرد و خوند حالا نمیدونم شوهرش یا هر کی با چت جی پی تی چت کرده بود با یکی حرف میزنم و اینا میخوام مخشو بزنم بعد باهاش سک.س کنم...

خواهرم اینو که خوند خیلی ناراحت شد و بهم ریخت ولی چیزی نگفت . بهش گفتم فعلا هیچ واکنشی نشون نده کلا. اروم باش

الان میخواد بدونه چجوری به روش بیاره که لو نره چک کرده؟ نه که مستقیم بگه اینو دیدم و این چیه؟ مثلا یجوری نا محسوس از کارش سر در بیاره میتونین کمک کنید؟

مدرک جمع کنه فقط 

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچییی نگه بروش نیاره بیشتر بهش محبت کنه رابطشو قوی کنه به حدی که شوهرش بخوادم نتونه با کسی رابطه داشته باشه حتی اگه شده قوای جنسی بگیره از داروخونه یا عطاری تا میلیش زیاد بشه و نیاز شوهرشو رفع کنه و انقدر محبت کنه تا شوهرش دلش نیاد خیانت کنه

شمام زیاد کاری نکن ک خواهرت مث خواهر من برنگرده به دلسوزیات بگه دخالت

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

ببین این ک چت نداره معلومه یا تو محل کاریه یا بیرون دیده طرفو

فعلا چیزیم بگه شوهره کلی دروغ برا گفتن داره 

من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

هیچییی نگه بروش نیاره بیشتر بهش محبت کنه رابطشو قوی کنه به حدی که شوهرش بخوادم نتونه با کسی رابطه دا ...

بابا چی میگی طرف تو فکر اینه مخ یکی دیگرو بزنه حالت خوبه؟ 

هیچییی نگه بروش نیاره بیشتر بهش محبت کنه رابطشو قوی کنه به حدی که شوهرش بخوادم نتونه با کسی رابطه دا ...

چقد ساده ای شما 💔

ببین این ک چت نداره معلومه یا تو محل کاریه یا بیرون دیده طرفوفعلا چیزیم بگه شوهره کلی دروغ برا گفتن ...

شوهرش دانشگاهم میره ارشد میخونه اینو فراموش کردم بگم

رفتاراشو زیر نظر بگیره

مثلا داره با یکی چت‌میکنه ازش بپرسه با کی چت میکنی؟

میروه بیرون بپرسه کجا میری و تعقیبش کنه

بالاخره ی جایی مچش گرفته میشه یا هم با حساسیتای خواهرتون بیخیال میشه

البته این نظر منه

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/