اقای محترم حرف هایی که زیاد شنیدیم و از بچگی کردن تو سر ما زنا تکرار نکن
من نمیدونم چرا شما خودتونو محق میدونید در مورد روحیه زن ها صحبت کنید؟من روحیه مو نمیشناسم شما میشناسی؟کدوم تحقیق گفته روحیه ما زنا به فلان کار نمیخوره؟
نرخ برابری جنسیتی رو در هر کشوری میخواید بررسی کنید هرگز به برابری نرسیده به این زودی هم نمیرسه،شما حتی این چیزای کوچیک رو هم نمیدونید و حرف های بزرگ میزنید
کی گفته در مورد مرد و زن تلفیق هر دوشه،تلفیق محدودیت زن ها و توانایی برتر شما؟باد هوا؟
یه ذره فکر کردی اگه بگم سفیدا برترن خودمم میرم زیر سوال،یه حرفی هم زدم نمیتونم بگم اشتباه کردم چی کار کنم،نتیجه گرفتی محدودیت سیاه پوستا فرق داره با محدودیت زن ها😂
در مورد هوش هم بحث نکنیم به نفع شماست ،علم هیچوقت جا پای سفت و محکم به ما نمیده ولی فعلا اخرین یافته علمی میگه فرزند،چه زن چه مرد هوششو از مادر به ارث میبره،پس فرزند چیزی بیشتر از هوش مادرش نیست،چیزی که در اینده ش باعث تفاوت میشه تاثیر جامعه برهوش و استفاده از اونه
اوکی من نگفتم زن ها در مدیر شدن برای شرکت ها مناسب تر و توانا ترن؟راحت با یک سرچ به تحقیقات و بررسی هاش میرسید،خب مردها هم که در توانایی جسمی برترند،مردها تشریف ببرن کارگری زن ها هم مدیریت دستشون باشه!!(کاملا طبق حرف خودتون)
تنها جایی که شما برتری داری قدرت بدنیه،پس همین که تعدادتون در کارهایی که قدرت بدنی میخوان بیشتر باشه کافیه
شما از کجا فهمیدید در فلان کار حتی اگر موقعیت کاری برابر باشه بهره وری فرق داره؟تا به حال در طول تاریخ شرایطی نبوده که شرایط برابر باشه جز موقع جنگ جهانی که زن ها اداره کشورو به دست گرفتن و در مشاغل مردانه مشغول به کار شدن و عالی از پسش براومدن،چرا مستند و براساس شواهد صحبت نمیکنید،چرا چیزی که دوست دارید رو میگید؟
خیلی زرنگ تشریف دارید،😂اونجا که قراره مردها ورود نکنن به بعضی کار ها ادبیات اینجوری میشه"""-هر -مردی ورود پیدا نمیکنه""" اما اونجا که قراره زن ها ورود نکنن میشه """زن ها ورود پیدا نمیکنن"""
در مورد سرپریتی و این چیزاهم که گفتید اصل حرف من اشتباه بودن همین سرپرستیه بعد شما به عنوان دلیل میارید؟منم میگم سرپرست فرض کردن مردها بر اساس تس خود بزرگ بینی و زیاده خواهی مردهاست