2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147269 بازدید | 2023 پست
کسی تایپکارو بخونه ادبو از شماها یاد میگیره باشه حق باشماست بجنگید حقتونو بدست بیارید اگر تونستید. ب ...

میدونی چرا انقدر امثال شما با برابری مخالفین.....بخاطر عزت نفس و اعتماد به نفس پایین خودتون...بخاطر اینکه از قدرت زن میترسین وحشت دارین..چون زن قدرتمند درمقابل  افکار زن ستیزانه و مرد سالاری سکوت نمیکنه بلکه با پتک میکوبه درسر طرف مقابل.....به کوری امثال شما زنان هرروز قدرتمند ترمیشن و دیر یا زود امثال شما که چیزی جز جنسیتتون برای قدرت ندارین از جامعه حدف میشین این قانون طبیعته

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

من لحنمو با توجه به گفتار طرف مقابلم انتخاب میکنم،شما اگر طالب شنیدن صحبت مودبانه هستی باید مودب حرف ...

خانم اینقدر نوشتی که من خسته شدم از خوندنش منتها از چنتا جمله اول فهمیدم ممکنه از یجای دیگه پرشده باشین و متنای منو کامل نخونده سر من آتیشتونو خالی کنین.داشتن ادب هم شخصیت آدمو نشون میده و من به کسی بی احترامی نکردم غیر از گفتن نقطه نظرم. نه مثل شما یا مثل دوستت که بگن بیا مردکو ببین چی نوشته. درکل یبار دیگه پیامای منو بخون. هدف من گفتن حس برتری از جنس زورگویی و خودبزرگ بینی نبود.هدف‌اینه که این دو جنس کنار هم کاملن هرکدوم در بخش خودش و اینکه اگر مردا قدرت فیزیکی در کارای سختو داشته باشیم بمعنای برتری نیست بلکا زنان کارایی جزئی تر که وقت بیشتری رو بخواد بهتر از مردا انجام میدن. منتها بخاطر همین دلایل اون برابری ای رو که ازش داد میزنن جوگیر نشو چون قابلیت اجرای کامل نداره. هروقت هم بدنبال حقوق و برابری هستی دنبال وظایف‌برابری هم باش. من مرد باید کار کنم پول دربیارم بفکر زن گرفتن و مسئولیتای زندگی باشم ولی عمده زنان اگر درامد داشتخ باشن اون عقیده خرج کردنو ندارن و وظیفه مالی رو برعهده مرد میدونن بعد میگین برابری؟؟و از اونور هم ساپورت مهریه هم هستن. تازشم اگر هم طلاق گرفتن ومهریه ای رو برای مردی بستن حتی وقتی اون زن مجدد ازدواج کرد و خرج نفقش و مهریه مجددش با یه مرد دیگه شد بازم مرد قبلی موظف به دادن مهریس. باز میگین برابری؟؟

.اینقدرم به من نتوپ من که نیومدم حق‌شمارو ضایع کرده باشم یا کار شمارو کم کرده باشم.من خودم با قوانین این جامعه و محدودیتایی که بر جنس زن بیاد یا جنس مرد مخالفم.من به خودم حق میدم وقتی زنی برابری میخواد از نکاه برابری بهش نکاه کنم نه اینکه پای یسری حرفای دیگه که برسه یادشون بیاد بگن اره مردا اینجوری باشن فلان باشن. همه چیزی رو میگم برابری.من در زندگیم نه حق زنی‌رو خوردم نه هیچی چرا باید تاوان قوانین مسخره جامعه رو که چیزی بمن نمیرسه (چیزایی که شما میگین به نفع مرداس) رو در عقدنامه و صداق‌امضا کردن و چرت و پرتای دیگه من بدم؟؟چرا آمادگی شرایط ازدواج برای مرد تعریف میشه و زن هیچ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانم اینقدر نوشتی که من خسته شدم از خوندنش منتها از چنتا جمله اول فهمیدم ممکنه از یجای دیگه پرشده با ...

من کی به شما گفتم مردک؟

راستش متنتو کامل نخوندم،چون تو پست قبلیم یه سوال پرسیدم و خواستم اول اونو جواب بدید ببینم با کی طرفم

این رو نوشتم""اگر قراره ریپلای کنید ممنون میشم حتما جواب این سوال من رو بدید،که متوجه شم هدفتون به قول خودتون جنگ نیست و واقعا یه ذره تحقیق و فهم از گذشته تو حرفتون هست و برخلاف اکثر اقایون که باهاشون بحث کردم به هر دری نمیزنید که بگید برتر هستید😏😂

چرا تعداد دانشمندان سفید پوست از سیاه پوست بیشتره؟یعنی ژنتیکشون برتره؟چرا استعمارگران همه از نژاد سفید اند؟و سیاهپوست ها همیشه قربانی بودن؟یعنی وجود سفید ها کثیفه؟این سوالو جواب بدید من به یه نتیجه جامع میرسم""

میتونی جوابش بدی؟این جواب همون حرف چرا دانشمند های مرد از زن بیشترن هست،اگر نمیتونی جوابش بدی بگو وقتمو سر فهموندن مسائل ابتدایی هدر ندم

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
بخوای یا نخوای جامعه داره میره به سمتی که زن ها حقشونو به دست بیارن و برتری بی دلیل شما از دست میره ...

خب چه خوب. ما مخالف حق گرفتنون نیستیم. ما صرفا میگیم اگر قراره حق برابر بگیرین وظیفه برابر هم بگیرین. من مرد از زن نمیترسم وقتی در کشوری باشم که قانونش برابری باشه و سود وضرر زندگی مشترک باشه. من از قوانین کشوری میترسم که پای اون برگ صداق‌رو امضا کنی یک شبه چند میلیارد به یک نفر بدهکار میشی🤣 و این همه حجم از مردستیزی رو میبینی و طرف زن اسمشو میزاره تو از برابری میترسی🤣 نمیدونم واقعا الان این همه دلیل برای گرفتن مهریه و اعداد بالا که میارین اونم با این توجیه که قوانین جامعه مرد سالارانه هست. من مرد چه خوشی‌دیدم از این جامعه؟ ما درسمون تموم شد بدو بدو بریم سربازی.(شما که سربازی ندارین😅) از قبلش هم کاری رو داشته باشیم که پول‌زن گرفتن و تشکیل زندگی رو دربیاریم. بازم بگم سنت من سمت اون قسمته ایرانه که خانواده عروسی چیزی رو نمیدن. نه جهاز نه هیچی. تو ممالک غربی نه این تجملات هست و نه این قوانین. 

خب چه خوب. ما مخالف حق گرفتنون نیستیم. ما صرفا میگیم اگر قراره حق برابر بگیرین وظیفه برابر هم بگیرین ...

اول جواب سوال من رو بدید تا بعد جواب حرفتو میدم

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
من کی به شما گفتم مردک؟ راستش متنتو کامل نخوندم،چون تو پست قبلیم یه سوال پرسیدم و خواستم اول اونو ج ...

در مورد سیاه پوست سفید پوست حرف زدن غیر از به حاشیه رفتن و بحثو عوض کردن نتیجه ای در برنداره. چون دو چیز مختلفو شما با هم داریم قاطی میکنین. اینکه یک نفر محدود شده باشه و یا اصلا توانایی کمتری رو داشته باشه دو چیز متفاوته خانم. مثال در مورد جوامع سیاه پوست سفید پوست شاید بیشتر بحث محدود شدن توسطه جوامع استعمار یا تعدد انسانی کمتر یا درگیری ها و مشکلات کشوری که خودکفایی رو ازشون گرفت باشه اما بمعنای نداشتن توانایی نیست. در مورد مقایسه مرد وزن تلفیقی از هر دوشه. بله قبول دارم زنان در گذشته محدودتر بودند خب درست و اسم اوردن اون دانشمندا هم صرفا بخاطر این بود که دوستت گفت شما مردا باهوش نیستید و هیچی چیزی برای ارائه دادن ندارید. من اگر اسم دانشمند مرد آوردم بخاطر این بود که علی رغم این همه دانشمند مرد، دوستتون انکار میکرد و هوش مردا رو زیر سوال برد.من در مورد هوشی ایرادی به توانایی زن و مرد نمیگیرم و هر دوشونو یکی میدونم.اما در کارای سنگین تفاوت ها دیده میشه‌. حتی در جوامعی‌که حقوق مردان وزنان از دیدگاه شما تا حد زیادی برابری وجود داره و قوانین اجازه برابری‌در کارو بده هم شما خیلی جاها نیروی‌زنو نمیبنین چون متناسب روحیات زن نیست. اما اینکه بگین در مشاغلی که خودتون بتونین انجام بدین بخواهین حقوق برابری داشته باشین من حرف ضد این نزدم و گفتم بسته به توانایی‌ارائه هرکس در‌اون شغل رده بندی حقوق تعریف بشه. شاید یزن بیشتر از ی مرد توانایی داشته باشه خب بیشتر هم دریافتی داشته باشه مشکلی نیست.یسری دیگه از تفاوت ها در جامعه ایران بخاطر کار بدلیل تفاوت سرپرست دونستن مرد و زن هست.شاید مثال زن تنها با بچه ها رو بیارید اما چه تعداد؟؟ در آخر خودتون میدونین در همه کارا حتی اگر موقعیت کاری یکسان برابر باشه اما چون بهره وری متفاوت هست هر کسی ورود پیدا نمیکنه. این قضیه برای مردا هم حاکمه و برای بعضی‌کارا هر مردی انتخاب نمیشه. 

در مورد سیاه پوست سفید پوست حرف زدن غیر از به حاشیه رفتن و بحثو عوض کردن نتیجه ای در برنداره. چون دو ...

اقای محترم حرف هایی که زیاد شنیدیم و از بچگی کردن تو سر ما زنا تکرار نکن

من نمیدونم چرا شما خودتونو محق میدونید در مورد روحیه زن ها صحبت کنید؟من روحیه مو نمیشناسم شما میشناسی؟کدوم تحقیق گفته روحیه ما زنا به فلان کار نمیخوره؟

نرخ برابری جنسیتی رو در هر کشوری میخواید بررسی کنید هرگز به برابری نرسیده به این زودی هم نمیرسه،شما حتی این چیزای کوچیک رو هم نمیدونید و حرف های بزرگ میزنید

کی گفته در مورد مرد و زن تلفیق هر دوشه،تلفیق محدودیت زن ها و توانایی برتر شما؟باد هوا؟

یه ذره فکر کردی اگه بگم سفیدا برترن خودمم میرم زیر سوال،یه حرفی هم زدم نمیتونم بگم اشتباه کردم چی کار کنم،نتیجه گرفتی محدودیت سیاه پوستا فرق داره با محدودیت زن ها😂

در مورد هوش هم بحث نکنیم به نفع شماست ،علم هیچوقت جا پای سفت و محکم به ما نمیده ولی فعلا اخرین یافته علمی میگه فرزند،چه زن چه مرد هوششو از مادر به ارث میبره،پس فرزند چیزی بیشتر از هوش مادرش نیست،چیزی که در اینده ش باعث تفاوت میشه تاثیر جامعه برهوش و استفاده از اونه

اوکی من نگفتم زن ها در مدیر شدن برای شرکت ها مناسب تر و توانا ترن؟راحت با یک سرچ به تحقیقات و بررسی هاش میرسید،خب مردها هم که در توانایی جسمی برترند،مردها تشریف ببرن کارگری زن ها هم مدیریت دستشون باشه!!(کاملا طبق حرف خودتون)

تنها جایی که شما برتری داری قدرت بدنیه،پس همین که تعدادتون در کارهایی که قدرت بدنی میخوان بیشتر باشه کافیه

شما از کجا فهمیدید در فلان کار حتی اگر موقعیت کاری برابر باشه بهره وری فرق داره؟تا به حال در طول تاریخ شرایطی نبوده که شرایط برابر باشه جز موقع جنگ جهانی که زن ها اداره کشورو به دست گرفتن و در مشاغل مردانه مشغول به کار شدن و عالی از پسش براومدن،چرا مستند و براساس شواهد صحبت نمیکنید،چرا چیزی که دوست دارید رو میگید؟

خیلی زرنگ تشریف دارید،😂اونجا که قراره مردها ورود نکنن به بعضی کار ها ادبیات اینجوری میشه"""-هر -مردی ورود پیدا نمیکنه""" اما اونجا که قراره زن ها ورود نکنن میشه """زن ها ورود پیدا نمیکنن"""

در مورد سرپریتی و این چیزاهم که گفتید اصل حرف من اشتباه بودن همین سرپرستیه بعد شما به عنوان دلیل میارید؟منم میگم سرپرست فرض کردن مردها بر اساس تس خود بزرگ بینی و زیاده خواهی مردهاست

حرفتون کاملا درسته. اما باورمو بهش ازدست دادم. باور به عشقو.حتی دیگه دوست ندارم زیاد بنویسم چون همه ...

اتفاقا من نگفتم به خاطر تجربه تلخی که داشتی به قدرت عشق باور نداری، گفتم شما کمبود عشق داری کمبود روابط عاشقانه کمبود همسر

بخاطر همین هم اینطور رفتارای عجیب داری

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
اقای محترم حرف هایی که زیاد شنیدیم و از بچگی کردن تو سر ما زنا تکرار نکن من نمیدونم چرا شما خودتونو ...

ولش عقده ای برخورد میکنی. منم واقعا خلاصه خوندم دیدم ارزش خوندن نداره.یچیز میگین خدا میدونه در عمل پایبند حرفتون باشید یانه. دوستت میدونست کی رو بگه بیاد وسط پیام. یه آدمی که چنتا پاراگراف بنویسه همش بتوپه.خیلی خب اگر اینقدر به برابری عقیده داری زنای دوربرتو قانع کن. مامردا خوشحال میشیم شماها مشاغل سختو هم انجام بدین.منتها شایدفقط تو قبولش داری. من هرچی‌زن دیدم میگفت اینکارا مردونس اونکارا فلانس.حداقل عمل کنید تاماباورامون عوض بشه هرچی چشم باز کردیم کار سخت دوربرم دست مردابوده.تغییروازعمل شروع کنین نه باحرف‌زدن. من چیزی رو که ببینم باور میکنم حرفای قشنگ زیادی رو زنا میزنن برای جنگیدن بررای برابری. 

ولش عقده ای برخورد میکنی. منم واقعا خلاصه خوندم دیدم ارزش خوندن نداره.یچیز میگین خدا میدونه در عمل پ ...

کل پست هام بعید میدونم با صفت عقده ای خطابت کرده باشم

ولی خب انتظاری بیش از این نمیره که چیزی که واقعا هستید رو نشون بدی

تمام حرفام مستند بود و بر اساس چیزی که واقعا هست،نه دهنمو پر کنم با یه سری کلمات قلنبه که هیچی پشتش نیست،عادت کردید بی منبع باورتون کنن

در مورد کار سختم صحبتشو کردم،بار ها این اگهی های استخدام که منتشر میشه و ۱۰۰کارگر مرد میخوان ۳ تازن رو بررسی کردن از صاحباشون پرسش گری کردن

ولی همه خانما نمیتونن یقه صاحب این کارخونه و اون شرکت رو بگیرن که چرا مرد بیشتر میخوای،هم شما میدونی هم من که اگر زن استخدام کنن یک جایگاه هم خالی نمیمونه

مطمئن باش زنی که میره خدمتکاری مردم به شغل رفتگری با حقوق ثابت و بیمه نه نمیگه!

غیر این نیست. هنوزم میگم زیرساختای عمرانی بدست مردا ساخته میشن نه زنان.خیلی ها قبولش دارند شاید شما ...

پس براین اساس کارگرای افغانی خیلییییی بیشتراز ایرانیا زخمت میکشن پس خقوق اجتماعی اونا باید بالاتر باشه......و حقوق اجتماعی مردارو هم باید طبقه بندی کرد.همه مرداکه کاربدنی بیشتر انجام میدن حقوق بیشتر از باقی مردا داشته باشن...کارگر و بنا و سیمان کار و...باید خقوق اجتماعیشون از باقی مردا که مشاغل دیگه دارن بیشتر باشع....براساس منطق شما شرایط جامعه وقتی عادلانس که  اینطورباشه!!!!خنده دار و احمقانه نیست؟؟:))))))شما کار مثلا یه بنا و  کارگر مهم جلوه میدین ولی کاریه مهندس که سالها درس خونده و امتحان پاس کرده و تجربه کسب کرده رو بنابه ذهن جنسیت زدتون بی اهمیت جلوه میدین!!!! 

شماها ازبرابری فقط هرکجا به نفعتون باشه قبولش دارین...موقع مهریه و نفقه طرفدار فرهنگ غرب هستین..ولی موقع حق طلاق و حضانت و ولایت و تخصیل کار و ارث  و تنصیف مال و دیه و خروج کشور و.....هزاران حق دیگه میشین مرد سنتی سده پیش

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

کل پست هام بعید میدونم با صفت عقده ای خطابت کرده باشم ولی خب انتظاری بیش از این نمیره که چیزی که وا ...

من شمارو گفتم عقده ای نه خودم😅ببین خانم شما در کشور جمهوری اسلامی زندگی میکنی که یکسری قوانینشو خودت خیلی قبول داری اونجایی که به نفعته.. یه تاپیک نوشتی که گفتی تو قانون وظیفه مرد تامین همه چیزه چرا جهزیه میدین خانما!! اینکه مرد باید بخره. تو خودت نمیفهمی ایا برابری در کار در ایران منصفانس یا ن.صرفامنافع شخصی زنان رو جلوی خودت میبینی.اگر اون کارخونه داری که میگی تعداد مردو زیاد استخدام میکنه بخاطر اینه که در مقابل پنجاه تا زن هزارتا مرد هم درخواست میده.اگر حتی نخواد بادید جنسیتی انتخاب کنه و قرعه کشی انتخاب کنه هم باز طبق احتمال، امار انتخاب مردا بیشترمیشه. چون مردا مسئولیت سرپرستی و هزینه هایی که تو بهش‌واقفی رو بردوش دارند.کشور شرق و غربو که مثال میزنی قانون کار اجباری به جنسیت نداده وبلکه ازدواجشون با برابری‌در هزینه جلو میره. نه اینکه اینجا سرقضیه تامین مالی بچسبی به قانون جمهوری‌اسلامی. سرتقسیم کار و غیره علیه این شرایط بشی.

بماند که اکثرتون جهیزیه رو هم باباتون که ک مرده تامین کرده نه خودتون.

من شمارو گفتم عقده ای نه خودم😅ببین خانم شما در کشور جمهوری اسلامی زندگی میکنی که یکسری قوانینشو خود ...

نی نی یار جان من واقعا تمام پست هام به این اقا بی احترامی نکردم،پست قبلشم نادیده گرفتم و گفتم من بهت نگفتم عقده ای یا صفتی مثل این که تو داری اینجوری حرف میزنی

ولی مثل این که اقا کلا یکم دیر متوجه میشن و کلا ادب ندارن و دوباره تکرار میکنن

ممنون میشم رسیدگی کنید نمیخوام الان که مطابق شان خودش صحبت میکنه بحث کنم @نی_نی_یار_پنج