2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست
سر مهریت کوتاه نیا اگه بخوادت خودش قبول می‌کنه  وگرنه بعدم باید کلی حرف بشنوی از خانواده شوهرت ...

اصلا مهریه که باشه 

دهنشونم یه خورده بسته میشه .

خداروشکر عزیزم .

منم سپردم دست پدرم 

عزیزم حق طلاق که صد درصد میدونم نمی‌داد.  و اینکه باباش فوق العاده مرد سالار  حرف حرف خو ...

پس واقعا خسته نباشید

عزیزم واقعا سرت به جایی نخورده حالت خوبه؟؟؟؟؟

با این همه دونسته الان آنقدر ناراحتی؟؟

واقعا که

زود باش بدو برو دو رکعت نماز شکر بخون 

بعد از میفهمی چه بلایی از سرت رد شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من دیدمش حال بدی ندیدم  همش می‌گفت و می‌خندید با بقیه. آره عزیزم دیگه حسی بهش ندارم مث قب ...

مگ قهر میکنه؟ منم هه قهر میکرد چقد تو شبیه منی

ولی من ای اتفافا ک افتاد برام ی روز  تو خونمو گریع میکردم بلند بلند میگفتم من ای پسر نمیخام بخدا من با ای  خوشبخت نمیشم ک خانواده م گفتن بهم بزن جیزاشون خودم بردم دادم ب معرفم پس دادم

زندگی یاشروعش که بخواد سر مهر بهم بخوره فدای سرت که بهم خورده...کسی که کسی رو بخواد نمیذاره کار به ا ...

همین 

باید به عنوان یه مرد مدیریت می‌کرد همه چیزو نه بزاره خراب شه .

یه بار که با هم خوب بودیم 

گفتم حرفایی که نظر خودته بیا تنها به بابام بزن 

شایدم قبول کرد حرفاتو 

گفت شب میام 

تا اومد دیدم باباشم دنبالشه 

اومد نزاشت پسره حرف بزنه 

همه چیو خراب کرد 

تازه پسرشو فرستاد پی نخود سیاه 

گفت برو در بانک بیا 

بعد هر چی خواست گفت به بابام 

که پسرش نباشه 

زنگ زدم بخش گفتم کجا رفتی 

فورا اومد 

ولی باباش تازه کارو خراب تر کرده بود

اصلا مهریه که باشه  دهنشونم یه خورده بسته میشه . خداروشکر عزیزم . منم سپردم دست پدرم

منم تو مهربرونم خیلی بحث شد خیلی همه باهم بحث کردن اصن داشت بهم میخورد ولی عموم و مادربزرگم کوتاه نیومدن و واقعا هم دستشون درد نکنه چون مهریه پشتوانه ی زنه .ولی من اصن دخالتی نکردم گفتم بزرگترا تصمیم بگیرن 

بخدا من اگ بگم فقط میمونی تو کارا ادما من همیشع میگم خدا دوستم داشت نشونم داد درست تصمیم بکیرم

آره واقعا کار خداس 

فقط باید چشماشو باز کنه و احساسات تو این مواقع کنار بزاره

دقیقا بلایی که سر من اومد بعد بله برون زدن زیر حرفشون گفتن نمیشه باید کل مهر عندالاستطاعه نوشته بشه ...

عزیزم وقتی خداحافظی کردین دیگه بهش پیام ندادین؟ 

وقتی برگشتن چطور توافق کردین؟ همون مهریه مورد نظر شما

براش از کربلا مادرم پارچه اورد رفتیم دیدیم تکه تکه کرده انداخته رو میزا ب عنوان رو میزی پارچه گرون ...

چقدر عوضی طفلکی مادرت چقدر ناراحت شده

دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜
متاسف شدم... حالا جاری من مهریه اش از ۱۴ سکه هم کمتره هی ب من گفتن مال تو زیاده😁😑

البته بگم پدرشوهر ندارم و مامانش بنده خدا چون دست تنها بود استرس داشت اونزمان مهریه زیاد بالا باشه نیت بدی نداره ولی مخفی کاری همسرم در حالی که ته دلم ۱۱۴ سکه بود حالمو گرفت وگرنه از چیزای دیگه اصلا نزدن البته گفتم که یه سال بعد که فهمیدم تیکه بارونش کردم دلم خنک شد  

اصلا مهریه که باشه  دهنشونم یه خورده بسته میشه . خداروشکر عزیزم . منم سپردم دست پدرم

اره دقیقن من خداروشکر شوهرم خوبه  ولی امان از مادرش و خواهرش همین الانش هر چی میشه میاد میگه دادمادم فلان چیز خریده زده ب اسم دخترم بخدا من اصلا پولکی نیستم چون خداروشکر خونه پدرم چشمم سیر بود ولی یسری چیزا لازمه که اگه ازشون بگذری فک میکنن خبریه