2777
2789

چیکار میکنین

تازه متوجه شدین که همه ازتون سواستفاده میکنن

تازه بعد از ۳۰سال بخودتون اومدین که حق شما این نیست که همه ازتون سواستفاده کنن.

بعد با خیلیا روابطتان تعییر کرده باشه.دیگهواحازه ندین مثل قبلا ازتون سواستفاده بشع

مامانتون هی زنگ و زنگ بزنه که‌تو کوتاه بیا فلانی‌نمیفهمه.تو کوتاه بیا خونه فلانی برو .

بزار اون‌بیاد خونت.

بزار اینجوری.

تو عاقلی.خدا برات جبران‌میکنه

ولی من بهش گفتم

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓

من دوسال قبل ی اتفاقی برام افتاد دیگه دوست و دشمن خودمو شناختم.دوست ندارم دیگه آدم سابق باشم.

بهش گفتم‌اونا هم بزرگن.

بچه دارن.مگه میشه نفهم‌باشن.

فقط عادت کردن با من اینجوری کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم من نه دیگه آدم سابقم

ن حال و حوصله بقیه و کارای مسخره شون دارم

ترجیحم اینه روی زندگی خودم تمرکز کنم

و بچهام

چون دیدم ازونا بخاری برای من‌گرم نشد

من هم به اندازه کافی بزرگی کردم 

الان خط قرمز رو محکم کشیدم 

هر چی میگن تو بزرگی کوتاه بیا 

منم میگم درسته من بزرگم باید در حد بزرگ با من برخورد بشه .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

ن کوتاه نیا قطع ارتباط کن بادی حق خوری یک عده ادم ک ب اصطلاح ززرنگ

بخدا دوتاشون پیچوندم و راه ندادم خونمون.چون واقعا روی اعصابم‌میرفتن.هی اینو خریدی.اونو خریدی.چرا خریدی.خوشبحالت.میشه بمنم بدی.نمیدونم تو که خوشبختی.بخدا وصع شون‌ار منم بهتره

وای انگار داری درمورد من حرف میزنی! من بابرادر عوضیم وزن اشغالش این مشکلاتو دارم اینقد چیزی نگفتم نگفتم ک فک کردن زبون ندارم

فرقمون اینه مامانم زیاد بهم چیزی نمیگه ولی میدونم دوست نداره اختلافی بینمون باشه

ولی من دیگ تصمیمو گرفتم اگ قطع ارتباط نمیشه دیگ میخوام نزارم پاشونو از گلیمشون دراز تر کنن

توهم کوتاه نیا

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

بخدا دوتاشون پیچوندم و راه ندادم خونمون.چون واقعا روی اعصابم‌میرفتن.هی اینو خریدی.اونو خریدی.چرا خری ...

اووووو

اگر بدونی مادرم زنگ زد زشته گفتی نیا

زنگ بزن بیان

گفتم من الان شرایط خوبی ندارم.تمام.

حوصله هم ندارم.

شوهرم‌مریص بود.گفتم نمیتونم پذیرایی کنم.

ولی اونا مثه همیشه توقع داشتن بیان ی هفته بمونن

من دوسال قبل ی اتفاقی برام افتاد دیگه دوست و دشمن خودمو شناختم.دوست ندارم دیگه آدم سابق باشم.بهش گفت ...

همه همچیو میفهمن 

میخوای مطمئ بشی همین رفتاری که با تو کردن با خودشون انجام‌بده واکنششونو ببین چجوری بلدن 

باهر کی مثل خودش رفتارکنید متوجه ذات ادما میشید و میفهمید همه هم میفهمن هم همچی بلدن