2777
2789
عنوان

عروسمون

3416 بازدید | 129 پست

هرکاری میکنیم باز طلبکاره.. محبت میکنیم طلبکاره.. جبهه میگیریم طلبکاره..  میره پشت سرمون پیش دوست خانوادگی مون غیبت میکنه..  بابا خودشو از بین میبره..  همیشه اخماش تو هم..  میترسم زیاد رفت و آمد کنم یا مسافرت برم. پیش شوهرم بد داداشمو میگه..  میخوام بگم نگو میشه ی حرفی.. اگرم نمیگم خب شوهرم رو برمیداره ب من ک دادلشت فلان..  طفلی مامانم تنهاس جایی سفر نمیره چون کسی نیست ببرتش. بابام فوت شده. بعد چنننند سال بردنش ی سفر. خانم همش اخم تخم کرده.  دلم برا مامانم میسوزه.  مامانم هم تولد براش گرفته هم عیدی خوب داده ب زن داداشم و بچه هاش اما اون کیییینه میگیره. درواقع طوریه که میگه فقط من شر بندازم اما کسی چیزی ب من نگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مامانت کارش اشتباه پاشده رفته با عروس و پسرش مسافرت😑منم بودم اخم و تخم میکردم 

اینکه مادرتون چند ساله سفر رفته ک نباید تقاص عروس پس بده 😑هیچ عروسی دلش نمیخاد با مادر شوهر بره مسافرت طبیعیه

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸

بهتره یک مدت دل بکنید ازش و شما خودتون رو بگیرین بعضی ها احترام حالیشون نمیشه متاسفانه خدا رو هم نمیشناسن چون میدونه مادرتون نمیتونه از پسرش دل بکنه 

ولی یک مدت محلش نگذارین یا از خداش میشه یا کوتاه میاد 

ی فامیل اینطوری داشتیم

سر اینکه ی فتنه انداخت با کللل خاندان شوهر ک ما باشیم قهر و کات کرد بعد تقریبا ۵ سال دعوتشون کردن عروسی وقتی دیدیمش جدا از اینکه بچهاش از ریخت افتاده بودن و معلوم بود حال روحی خوبی ندارن خودشم چشماش همش کج و معوج میشد

خواستم بگم یطوری راهنمایی یا نصیحتش کنین ک بعدا خودش نابود نشه چون بیشتر همه خودش آسیب میبینه

خب مامانت کارش اشتباه پاشده رفته با عروس و پسرش مسافرت😑منم بودم اخم و تخم میکردم  اینکه مادرت ...

چی میشه مگه؟ من خودم مادرشوهرم میبرم بچرخونم حتی بدوم همسرم مشکلش چیه؟

مثل مادرمه دیکه 

مادر دارایی و اموال داره؟ ببخشید میپرسم

یه خونه داریم که ب اسم پدر خدابیامرزمه مادرم توش زندگی میکنه. مادرم حقوق داره. کلا زنداداشم نمیتونه ببینه داداشم محبت کنه ب مادرو خانوادش. چرا پرسیدین عزیزم؟