هرکاری میکنیم باز طلبکاره.. محبت میکنیم طلبکاره.. جبهه میگیریم طلبکاره.. میره پشت سرمون پیش دوست خانوادگی مون غیبت میکنه.. بابا خودشو از بین میبره.. همیشه اخماش تو هم.. میترسم زیاد رفت و آمد کنم یا مسافرت برم. پیش شوهرم بد داداشمو میگه.. میخوام بگم نگو میشه ی حرفی.. اگرم نمیگم خب شوهرم رو برمیداره ب من ک دادلشت فلان.. طفلی مامانم تنهاس جایی سفر نمیره چون کسی نیست ببرتش. بابام فوت شده. بعد چنننند سال بردنش ی سفر. خانم همش اخم تخم کرده. دلم برا مامانم میسوزه. مامانم هم تولد براش گرفته هم عیدی خوب داده ب زن داداشم و بچه هاش اما اون کیییینه میگیره. درواقع طوریه که میگه فقط من شر بندازم اما کسی چیزی ب من نگه
باید این فرهنگ جا بیفته که خانم یا آقایی که همسرش رو از دست میده به جای اینکه فاز افسردگی بگیره و توقع از این و اون داشته باشه بهش رسیدگی کنند ازدواج کنه اگرم از پس خودش بر میاد و محتاج و وابسته به کسی نباشه و بتونه تنهایی خودش رو پر کنه که چه بهتر
خب مامانت کارش اشتباه پاشده رفته با عروس و پسرش مسافرت😑منم بودم اخم و تخم میکردم اینکه مادرت ...
عزیزم هیچ وقت این حرف رونزن اگه شما شرایط مادر ایشون رو داشتی دلت نمی خواست با پسرت بری مسافرت بنده خدا تنهاست حالا چی میشه واقعا چقدر ماآدمها بد میشیم اینهمه بچه بشین بزرگ کن آخرش این میشه
اونی ک عقده ایه تویی ن من، انقدر شعورت کمه دنبال اینی رابطه پسر و مادرشو قطع کنی اون مادر باع ...
عقده و عقل نداشتت از تک تک کلماتت میباره!!مادر بچه بزرگ کرده چرا از دختر مردم طلبکاره!!اگه بچه بزرگ کردن انقدر بهش فشار اورده و عرضه نداشته میتونس بچع دار نشه...اگرم زحمت بزرگ کردن بچش رو از بقیه طلب داره چرا فقط از دختر مردم طلب داره؟؟فقط برای پسرش زحمت کشیده برای دخترش نکشیده؟؟؟چرا بخاطر زحماتی که برای دخترش کشیده اینحوری از دامادش طلب کار نیست که جبرانش کنه؟
شما انقدر سطحی نگرید ک رابطه خودتون با عموم مردم مقایسه میکنی؟؟؟؟ اکثر افراد با مادرشوهر مشکل دارن&n ...
احتمالا اسی شوهر خوبی نداره خودش هم که پولی نداره مادرش و ببره سفر حالا برادره شرایط بهتری داره ولی درهرصورت باید عروس راضی باشه چون اصلا خوش نمی گذره اینطوری