2777
2789
عنوان

عروسمون

| مشاهده متن کامل بحث + 3416 بازدید | 129 پست

برخلاف اکثر کاربرا من با کار مادرتون مخالفم 

الان آدم سالی یه بارشم بزور میره مسافرت 

خب آدم دلش میخواد با یکی که پایه هست بره ک بهش خوش بگذره 

و واقعا هم با مادرشوهر سخته مادرتون وقتی میدونس که عروسش دوست نداره نباید میرفت ک حالا بگه اخم و تخم کرد 

عزیزم من مگه چقد میتونم ساپورت کنم.. بخدا چندساله خریداشو انجام میدم. مادرم مریضه نمیتونه بار سنگین ...

عزیزم بهتره که خودت با مادرت بری تور مسافرتی 

شوهرتون هم حق داره خب دلش میخواد با هم سن خودش باشه 

تازه مادرتون انقدر مریضه ک نمیتونه بره خرید چجوری میبرید مسافرت؟؟اذیت نمیشه؟خب معلومه دگ به کسی خودش نمیگیره ایشون باید با همسنای خودشون برن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احمق و بی درک امثال شمایین که عروس بدبخت خانواده امثال شما باید تاوان مسافرت نرفتن مادرشوهرش رو بده! ...

اونی ک عقده ایه تویی ن من، انقدر شعورت کمه دنبال اینی رابطه پسر و مادرشو قطع کنی 

اون مادر باعث شده اون پسر بزرگ شه اگه یکم انصاف داشته باشی چرتو پرت نمیگی

باید این فرهنگ جا بیفته که خانم  یا آقایی که همسرش رو از دست میده به جای اینکه فاز افسردگی بگیره و توقع از این و اون داشته باشه بهش رسیدگی کنند ازدواج کنه  اگرم از پس خودش بر میاد و محتاج و وابسته به کسی نباشه و بتونه تنهایی خودش رو پر کنه که چه بهتر 

خب مامانت کارش اشتباه پاشده رفته با عروس و پسرش مسافرت😑منم بودم اخم و تخم میکردم  اینکه مادرت ...

عزیزم هیچ وقت این حرف رونزن اگه شما شرایط مادر ایشون رو داشتی دلت نمی خواست با پسرت بری مسافرت  بنده خدا تنهاست حالا چی میشه واقعا چقدر ماآدمها بد میشیم اینهمه بچه بشین بزرگ کن آخرش این میشه

اونی ک عقده ایه تویی ن من، انقدر شعورت کمه دنبال اینی رابطه پسر و مادرشو قطع کنی  اون مادر باع ...

عقده و عقل نداشتت از تک تک کلماتت میباره!!مادر بچه بزرگ کرده  چرا از دختر مردم طلبکاره!!اگه بچه بزرگ کردن انقدر بهش فشار اورده و عرضه نداشته میتونس بچع دار نشه...اگرم زحمت بزرگ کردن بچش رو از بقیه طلب داره چرا فقط از دختر مردم طلب داره؟؟فقط برای پسرش زحمت کشیده برای دخترش نکشیده؟؟؟چرا بخاطر زحماتی که برای دخترش کشیده اینحوری از دامادش طلب کار نیست که جبرانش کنه؟

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

شما انقدر سطحی نگرید ک رابطه خودتون با عموم مردم مقایسه میکنی؟؟؟؟ اکثر افراد با مادرشوهر مشکل دارن&n ...

احتمالا اسی شوهر خوبی نداره خودش هم که پولی نداره مادرش و ببره سفر حالا برادره شرایط بهتری داره ولی درهرصورت باید عروس راضی باشه چون اصلا خوش نمی گذره اینطوری