2777
2789
عنوان

💖 نذر مخصوص دخترخانم‌های مجرد 💖

127 بازدید | 18 پست

سلام دوستای گلم 🌷

یه نذر دارم که با تمام دلم به نیت ازدواج و خوشبختی دخترخانم‌های مجرد انجامش می‌دم.

روز شهادت حضرت زهرا (س) قراره آش و شله‌زرد نذری بدم 🍲💛

اگه مجردی و دلت می‌خواد اسمت توی این نذر قشنگ نوشته بشه،

لطفاً همین‌جا اسمت رو بنویس 🌿

این نذر فقط و فقط برای دخترای مجرده 💫

به امید اینکه به برکت نام حضرت زهرا (س) همه دخترای مجرد خوشبخت بشن 🤲🤍

یاد گرفتم وقتی خودمو به خدا می سپرم همه چیز آروم تر پیش میره😍 حتی سختی ها یه حکمتی دارن که بعدا میفهمم🥲 به خدایی ایمان دارم که سکوتش پر از مهربونیه و تاخیرش یعنی وقتش هنوز نرسیده😉 با لبخند ادامه میدم چون میدونم خدای من همیشه بهترین رو برام می‌خواد🥹🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سمیه ام ....خیلی دلم شکسته ....چهل سالمه مجردم ....خواستگار لاشی و کوچیکتر وپیر فقط برام آوردن منم نخواستم .... ای کاش یه آدم با ایمان پیدا بشه ....قربون محبت شما دوست عزیز ....نذرت قبول باشه دوست مهربونم

اسمم مریم هست 

کسیو دوست دارم اگه خانم فاطمه زهرا سلام الله علیها برام درستش کنه تا ابد نوکرشم 

مریض هم هستم یکم انشالله شفا بدنم

یا حسین،  خدایا شکرت،  شکرت نعمت نعمتت افزون کند

قبول باشه.

کاش منم بختم باز بشه. شهادت حضرت زهرا رو مثل شما شله زرد پخش کنم 

اسمم فرزانه هست عزیزم  ممنونم از لطفتون

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
قبول باشه.کاش منم بختم باز بشه. شهادت حضرت زهرا رو مثل شما شله زرد پخش کنم اسمم فرزانه هست عزیزم مم ...

منم عزیزم همینطورم متاهل نیستم به نیت دوستان مجرد نی نی سایتی درکنارش حضرت زهرا یه نظری هم به من بکنه انشاالله که شما هم حاجت روا بشی💚💚

یاد گرفتم وقتی خودمو به خدا می سپرم همه چیز آروم تر پیش میره😍 حتی سختی ها یه حکمتی دارن که بعدا میفهمم🥲 به خدایی ایمان دارم که سکوتش پر از مهربونیه و تاخیرش یعنی وقتش هنوز نرسیده😉 با لبخند ادامه میدم چون میدونم خدای من همیشه بهترین رو برام می‌خواد🥹🥰

منم عزیزم همینطورم متاهل نیستم به نیت دوستان مجرد نی نی سایتی درکنارش حضرت زهرا یه نظری هم به من بکن ...

❤️❤️❤️

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.