2777
2789
عنوان

عروسمون

| مشاهده متن کامل بحث + 3416 بازدید | 129 پست
خب مامانت کارش اشتباه پاشده رفته با عروس و پسرش مسافرت😑منم بودم اخم و تخم میکردم  اینکه مادرت ...

واااا چرا ؟؟؟

اگه هر سری میرفتن سفر مادرشوهر هم میبردن حرف شما درست بود ولی اگه مثلا از ۴ تا سفر یه بار هم با مادرشوهر برن مگه چی میشه؟؟؟؟

پس چطور میشه من خودم زنگ میزنم به مادرشوهرم که میریم مسافرت آماده شو !!! پسرشه دوست داره مامانش باه ...

دیوونس ولش کن 

فک کرده شوهر کنه دیگه شوهرش باید قید مادرشو بزنه ,حس ی مادر رو نمیفهمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی بار من بردمش. من تازه چندساله متاهل شدم. اما میدونی چیه داداشم اگر مادرمو سفر ببره داماد هم خودشو ...

اها من فکر کردم هیجکس نمیبره و فقط اونامیبرن..اره خب ..اما بردنی که زن داداشت توقیافه باشه که بدردنمیخوره بیشتراذیتم میشه..

خب مشخص شد دلیل اخم تخم عروستون😅خدا بهش صبر بده ! وقتی انقدر بی منطق و خود خواه هستین میخواید چیکار ...

معلومه شما یکی از همون عروسایی عزیزم خدا رحم کنه ب مادرشوهرت.. امیدوارم پسر هم داشته باشی.. دیگه حرفی ندارم ☺️

یعنی با اختلاف صد هزار بهترینننن تصمیمم  ولی متاسفانه مادرا این طرز فکر‌و‌ندارن خیلی بده 😖😖

بله میدونم 

آنقدر تو اطرافم دیدم

خیلی درد داره آدم از مال خودش لذت نبره بعد بده به کسانی لذتش ببرن که هیچ خیری براش نداشتن.

میدونی کلا طرز فکر جامعه اشتباهه

🧚‍♀️بهترین ها سهم تو باشه‌.
نه اتفاقا به نظر من این دختر هست که مامانش رو میبره مسافرت  ما که اینطور هستیم  مثلا داد ...

بنظرم بستگی ب شهرو‌فرهنگ‌داره برا مااینطوریه ک۸۰درصد یا بیشتر پسر میبره حتی مادرشوهرم میاد خونهدخواهرشوهرام‌ی سر میزنهذشام‌و‌خواب میاد خونه ما میگه خونه داماد راحت نیستم‌چ‌برسه بره باهاشون سفر

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
شماام انقدر احمق و بی درکید که مادری که شوهر نداره و کل امیدش پسرش هست رو سرزنش میکنید  اون ما ...

احترام خودت نگه دار با چه حقی به من میگی احمق؟؟؟ منم بلدم مثل خودت حرف بزنم 😒 حتی میتونم نی نی یار تگ کنم بخاطر بی احترامی ک کردی! 

منطقی باش پسرشو بزرگ کرده چه ربطی ب عروس داره حتما میخوای عروس بره تشکر کنه ک پسرشو بزرگ کرده! من فقط میگم تاوان اینکه مادرشوهر پسر خودش بزرگ کرده نباید عروسشون بده و تعطیلات اون خراب بشه حتما تمایلی نداره با مادرشوهرش بره اون دختر با پسر این خانواده ازدواج کرده ن مادرشوهر !حق داره برای سفرش تصمیم بگیره ک کی بیاد باهاشون کی نیاد حق نداره؟؟؟

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸
واااا چرا ؟؟؟ اگه هر سری میرفتن سفر مادرشوهر هم میبردن حرف شما درست بود ولی اگه مثلا از ۴ تا سفر یه ...

عزیزم حتما دوست نداره مادرشوهرش بیاد ک قیافه میگیره دیکه برای سفر خودش هم نمیتونه تصمیم بگیره ! 😑

بله میدونم  آنقدر تو اطرافم دیدم خیلی درد داره آدم از مال خودش لذت نبره بعد بده به کسانی لذتش ...

دقیقا همیشه و همیشه به شوهرم همین و‌میگم ولی اون قبول نداره 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
دقیقا الان دارم میبینم ولی مونده ادب بشه من فقط دوری میکنم 

بعضی وقتها خیلی خشن ادب میشه 

ما هم ازین عروسها داریم البته برای ما وحشی تر از اونی هست که حتی نمیشه تصور کرد 

به طرز عجیبی خودش زندگیشو از هم پاشیده ، نفرین و دل شکسته ی خیلیها پشت سر اینطور آدمهاست 

احترام خودت نگه دار با چه حقی به من میگی احمق؟؟؟ منم بلدم مثل خودت حرف بزنم 😒 حتی میتونم نی نی یار ...

بله اما  کسی که همچین طرز فکری داره بنظرم ی روزی  مادرشو تک و تنها گوشه ی خونه میبینه

معلومه شما یکی از همون عروسایی عزیزم خدا رحم کنه ب مادرشوهرت.. امیدوارم پسر هم داشته باشی.. دیگه حرف ...

چقدر قلبت سیاهه اسی ..... 

من اگ روزی پسر دار هم بشم دوری و دوستی میکنم هیچوقت مزاحم خلوت خانوادگی پسرم نمیشم ! شما نگران من نباش