2777
2789
عنوان

بچه ها برای تولد پسرم چیکار کنم می‌خوام خانواده هامون دعوت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا سخت نگیر چند تا انار و موز میتونی بگیری بریزی تو ژله ها

میز و پر کن با پفیلا و پفک و چیپس

کیکم که هست 

شام که خوردن بعدم کیک و اینا دیگه جا ندارن برا میوه

حالا اگه دلت میخواد میوه هم باشه نارنگی و خیار و سیب از هر کدوم یک کیلو چیزی نمیشه

اصلا سخت نگیر چند تا انار و موز میتونی بگیری بریزی تو ژله هامیز و پر کن با پفیلا و پفک و چیپسکیکم که ...

شوهرمم میگه میگه شام هست بعدش نوشیدنی کیک و چیپس ژله مگه آدم چقد می‌تونه بخوره ولی حالا من یمقدار هم میخرم 

شوهرمم میگه میگه شام هست بعدش نوشیدنی کیک و چیپس ژله مگه آدم چقد می‌تونه بخوره ولی حالا من یمقدار هم ...

اره فقط برا اینکه میرت قشنگ شه یکم بگیر بالاخره برا خودتونم تو خونه میوه مخواید یه ظرف میوه باشه رو میز 

نارنگی و سیب بخر خیارم که همیشه تو خونه ها هست بزار

مبارکه. به نظرم ساندویچ الویه یا سالاد ماکارونی همچین چیزایی برای شام بده. جدا دیگه شام نزار خیلی سخت میشه و پر هزینه.

کنار میوه و شیرینی و کیک

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
اره اینم هست

اگه پول نداری و سختت هست خب عزیزم اجباری نیست بخری . ولی اگه داری بخر.

بزرگا چون قند و فشار دارن کیک ممکنه نخورن زیاد. ژله هم شاید دوست نداشته باشن.

البته اگه آدم مسن و پیر دارید جزو مهمونا

اگه همشون از این چیزا میخورن خب میوه نذار

میگی خانواده ها هستن چیپس و پفک نمیخواد خودت اگه حوصله داری ۵۰ تومن یا کمتر ذرت بخر پاپ کورن درست کن اصلانم نباشه اشکالی نداره ولی بنظرم یکم پرتقال و نارنگی و سیب و خیار بخرین