2777
2789
عنوان

عروسمون

| مشاهده متن کامل بحث + 3409 بازدید | 129 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مامانت کارش اشتباه پاشده رفته با عروس و پسرش مسافرت😑منم بودم اخم و تخم میکردم  اینکه مادرت ...

این چه حرفیه من خودم عروسم. فقط ی عروس خدانشناس دلش نمیخواد با مادرشوهر سفر بره. مگه مادر من همه سفرا باهاشونه

چی میشه مگه؟ من خودم مادرشوهرم میبرم بچرخونم حتی بدوم همسرم مشکلش چیه؟ مثل مادرمه دیکه 

شما انقدر سطحی نگرید ک رابطه خودتون با عموم مردم مقایسه میکنی؟؟؟؟ اکثر افراد با مادرشوهر مشکل دارن 

از اون گذشته خود عروس معذب دلش میخاد لذت ببره  بدون ببخشید اینجوری میگم ولی مزاحم ! 

بازم میگم مسئول تفریح نکردن مادر اسی عروسشون نیس ! قرار نیس تعطیلات اون خراب کنن ک مادرش سفر نرفته چند ساله

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸
یه خونه داریم که ب اسم پدر خدابیامرزمه مادرم توش زندگی میکنه. مادرم حقوق داره. کلا زنداداشم نمیتونه ...

خانم از طرف من به مادرتون بگو خانه اش بفروش بره برای خودش عشق و حال کنه

اصلا براش مهم نباشه یه خط قرمز دورشون 

بکشه.

والا چه کاری بره سفر عروس تحمل کنه

به خدا الان همه مدل تور وسفر به همه جا هست

چرا مال و اموالی که باز حمت جمع کرده تقدیم کس دیگه کنه.

خودش لذت ببره

🧚‍♀️بهترین ها سهم تو باشه‌.
خب مامانت کارش اشتباه پاشده رفته با عروس و پسرش مسافرت😑منم بودم اخم و تخم میکردم  اینکه مادرت ...

خدایی چون مادرشوهره 

اگ اسی مادرش میبرد و‌دامادش اخم‌و‌تخم‌میکرد میگفتیم‌ چ پرو خب مادره ادمه و‌بیچاره باکی بره هزارتاحرف 

من متنفذم از اینکه مادرشوهرباعروس جایی بره ولی اگ خیلی کم باشه و شوهرشم خب وت شده چ عیبی داره

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
شما چرا مادرتون رو باخودتون نمیبرین مسافرت یا دیگه خواخر برادر ندارین که ببرن 

ی بار من بردمش. من تازه چندساله متاهل شدم. اما میدونی چیه داداشم اگر مادرمو سفر ببره داماد هم خودشو جمع میکنه و میبره. اما اگر پسر نبره داماد میگه چرا من ببرم

پس چطور میشه من خودم زنگ میزنم به مادرشوهرم که میریم مسافرت آماده شو !!!

پسرشه دوست داره مامانش باهاشون بره چه اشکالی داره خوب

شما انقدر سطحی نگرید ک رابطه خودتون با عموم مردم مقایسه میکنی؟؟؟؟ اکثر افراد با مادرشوهر مشکل دارن&n ...

شماام انقدر احمق و بی درکید که مادری که شوهر نداره و کل امیدش پسرش هست رو سرزنش میکنید 

اون مادر ی عمر زحمت بچشو کشیده چرا نباید حق داشته باشه با پسرش بره مسافرت؟؟ پس با کی بره

این چه حرفیه من خودم عروسم. فقط ی عروس خدانشناس دلش نمیخواد با مادرشوهر سفر بره. مگه مادر من همه سفر ...

خب مشخص شد دلیل اخم تخم عروستون😅خدا بهش صبر بده ! وقتی انقدر بی منطق و خود خواه هستین میخواید چیکار کنه 

هرکی دلش نخواست با مادرشوهر بره سفر پس خدا نشناس کافر و بی دین بی وجدان اره؟

فقط میتونن بگم متاسفم👎

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸
سیاست داشته باشین مقابل زیاده خواهی کوتاه نیاین  اما نه با جنگ و دعوا بلکه با سیاست و زیرک ...

رفته با یکی از عروسای فتنه ی فامیل دوست شده بدتر شده. از هم یادمیگیرن فتنه گری رو

ی بار من بردمش. من تازه چندساله متاهل شدم. اما میدونی چیه داداشم اگر مادرمو سفر ببره داماد هم خودشو ...

نه اتفاقا به نظر من این دختر هست که مامانش رو میبره مسافرت 

ما که اینطور هستیم 

مثلا داداشم با خانواده همسرش میره گردش

من با خانواده خودم البتع من مادرشوهرمم میبرم

خانم از طرف من به مادرتون بگو خانه اش بفروش بره برای خودش عشق و حال کنه اصلا براش مهم نباشه یه خط ق ...

یعنی با اختلاف صد هزار بهترینننن تصمیمم 

ولی متاسفانه مادرا این طرز فکر‌و‌ندارن خیلی بده 😖😖

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤