2777
2789

قبلا اینجوری نبود ولی الان چند ماهه قشنگ متوجه شدم که موهام چقدر ریزشش زیاد شده ، مشت مشت موهام میریزه اصلا نمیدونم چی بزنم چی بمالم که ریزشش کمتر بشه و دوباره موهام پر حجم بشه 

کسی بوده اینجوری ؟ چی زدین به موهاتون ؟

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا دنبال چی هستی برووو دکتر اگه واقعا میخوای درمان بشی

دکتر پوست و مو برم؟ دکتر مو رفتم آخه فقط ی محلول داد گفت بزن و ی قرص ضد بارداری سیبل داد بهم دارم میخورم ولی همچنان ریزش دارم 

دیگه کجا برم و چی کار کنم ؟ خطرناکه ؟ 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

برا من شامپو کافئین سریتا معجزه کرد

چنده قیمتش؟ فروشش آزاده یا با نسخه؟

خودت ک پرستاری

کجا گفتم پرستارم؟ شات بده؟

وازلین هم ابروهامو پرپشت کرد هم موهامو

وازلین ضررنداره؟ اخه نفت داره بدتر نمیخوام بشه 

موهاتو یه بار با آب نمک بشور آبکشی کن و بعد با سرکه سیب بشور بذار چند دقیقه بمونه و بعد آبکشی کن 

بعدش هم شامپو نزن 

و آزمایش بده 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره