2777
2789
عنوان

مچ مادر شوهرم گرفتم چه کار کنم 😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 179393 بازدید | 1505 پست

ی روز گوشیتو ی جا مخفی کن مثلا اتاقتون ی جایی مخفی بزار فقط دوربین ضبط کنه حافظه موبایلتم خالی شارژم صد برو بیرون خودت شبشم ی جوری بهش بگو خرید بودم فردا میرم بیرون اینا که وسوسه شه بیاد 

None

استارتر جان منم الان خوندم پستتو،واقعا منم عینه توام،همهههههه جامو میگرده،حتی بعضی از وسایلامم برداشته،ب شوهرم گفتم میگه خوب کرده،خوم بهش گفتم،خودشونم ی کلید یدک دارن،قفلم کنم،بازمیکنن,

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها خیلی ناراحتم چرا مادرشوهرای ایرانی اینجورین مادرشوهر منم مال یه شهر دیگس من کارمندم میاد خونم ...

چون معتقدن اونجا خونه پسرشونه و اختیار دار هستن  دوست دارن همه جا شو بگردن  احساس نمیکنن خونه کسه دیگس مال خودشون میدونن 

نه اون داره برای شوهرم زن صیغه ای پیدا میکنه باز برم بگم صداتونو ظبط کردم که تمومه 

چرا انقد ازشون ميترسي استارتر ؟

مگه الكيه بره برا شوهرت زن پيدا كنه ؟

يعني الان انقد احساس ترس ميكني ك هر لحظه شوهرت و زندكيت از دستت بره خوشبختي ؟

امنيت رواني داري ؟

مادرشوهري ك بخواد بخاطر كوچك ترين اختلاف با عروس، دنبال زن صيغه اي براي پسرش باشه 

و شوهري ك بره با اون زن صيغه ايه 

و تويي ك همش از نظر روح و رواني هيچ امنيتي نداري و همش در اضطراب و استرسى 

خوب دقيقا أين الان چه زندگيه ؟

چرا يكم اقتدار نداري و اينقد ضعيفي 

انقد ضعيفي ك تازه داري ميپرسي ك چطورى بهشون بگم ك نفهمن گوشيت رو ضبط صدا برده؟ 

الان مسئله و مشكل گوشى توئه يا زير و رو كردن وسايلت ؟ اونم هر روز ؟

نميتوني بزني تو دهن شوهر آشغالت ك مادرشو خونشو بهتر مديريت كنه ؟ بعد تازه بهشون هم باج ميدي ك يه وقت شوهرت نره سمت زن صيغه اي؟ 

خوب شوهري ك انقد شل و بدبخته رو شب با آشغال هاى خونت بزار دم در 

خودت هم يكم مقتدر باش، برو يه دوربين تصب كن، اتفاقا جلو چشم شون ، كليد هاى خونت رو عوض كن ، ضبط صدا رو براي شوهرت پخش كن و بگو بار ديكه تكرار بشه ميرم مهريه و نفقه مو ميزارم أجرا و أين وويس رو تو براي قاضي و تو فاميل هم پخش ميكنم ك ابروي خودت و مادرت و كل خونوادت بره ك ديكه از اين غلط ها نكنه 

يكبار براي هميشه بهشون نشون بده ك اونا بايد از تو بترسن نه تو از اونا 

شوهري ك بخواد با كوچيك ترين اختلاف با زنش بره سمت يه زن ديكه رو هم بنداز جلو همون زن ها 

لياقتش همونان 

اينكه همه ميگن هيچي نگو و احتراما رو از بين نبر و بزار همچنان ازت بترسن ، واقعا خنده اوره 😂

چطورى همه تون انقد ضعيفين ك اينطوري خودتون و زندگى تون زير سؤال بره و بهتون بي احترامي بشه ، امنيت تون از بين بره و با زن صيغه اي هم همش تهديد ميشين، ولي هيچ كارى ، همچ اقدامي نميكنين ؟

شماها مگه خيلياتون مادر نيستين؟ با أين ضعف ها و ترس هاتون چطورى ميخواين بچه رو تربيت كنين ؟ 

أهان ، حتما يه بچه مثل خودتون ك فردا، پس فردا بخاطر كوچك ترين مسئله از مادرشوهري و شوهرش بترسه و همه چي شو فدا كنه 

خدايي شماها ديكه بچه دار نشين 

كسيكه نميتونه خونه شو و شوهرشو مديريت كنه ، و چه به بچه داشتن. دخترا تون شبيه خودتون ميشن و هميشه از ترس مادرشوهر و شوهر روح و روان سالم براشون نميمونه، پسراتون اكثرا بچه ننه ميشن و روزگار دختر مردمو سياه ميكنن 

استار من اگه جاي تو بودم اول از همه يه شب مهموني ميدادم فاميل همسرمو ،و اون وسط وويس رو پخش ميكردم و جلوي همه ابروي شوهرم و مادرشو ميبردم و ازشون ميپرسيدم ك به چه دليل اينكارا رو ميكنن؟ 

اونجا ديكه هيچ كارى نميتونن بكنن و فقط روسياهيه ك براشون ميمونه 

خونواده خودتو هم دعوت كن ك فكر زدن و بيرون كردن از خونت رو از سرشون بكنن بيرون 

فرداش دوربين و عوض كردن قفل 

بعد هم مراحل ادم كردن شوهر الدنگت 

تهديدش كن به دادگاهي كردن مادرش ، گذاشتن أجرا مهريه و نفقه ت و... 

فقط انقد ضعيف نباش، أعصاب من يكيو ك بهم ريختي 

اينكه حتى جرات نداري با شوهرت سر أين مسئله دعوا كني ، برام عجيبه 

اونان ك بايد با أين كار اشون از تو بترسن نه اينكه تو بخاطر ضبط صدا از اونا بترسي دختر 

ببخشيد يكم تند صحبت كردم، و شايد ناراحتت كردم ، ولي تو حق نداري انقد ضعيف و توسري خور باشي ك فردا هزارتا مريضي روحي رواني هم بگيري از دست شون 

يه ذره به خودتون احترام بزارين 

فاز اينايي ك هي ميان تز ميدن ك به هر قيمتي شده احترام شوهر و مادرشوهر رو از بين نبره و نزارن زندگىيش از هم باشه و فقط لعنت ميفرستن رو درك نميكنم 

زندگى شما يه حريمي داره ك بايد در مقابل همه چيز و همه كس از اون حريم، هم خودتون هم شوهرتون ، مراقبت و محافظت كنين 

اگه نميتونين ، پس شماها زن نيستين 

فقط يه بچه أين ك خودش هنوز نياز به مراقبت داره و حريمش بايد توسط أفراد ديكه حفظ بشه ، چون خودش ضعيفه و هيچ قدرتي از خودش نداره 

اسی چیکارکردی؟

ببین برو ب شوهرت بگو فمیدم مادرت نیسم میاد خونمو زیرو رو میکنه ولی با خونسردی بگو اصن باشوهرت بد حرف نزن

بعدش گف ن بابا توالکی فک میکنی بگو مدرک دارم

اصن نشون ندی ضبط کردی و رمز گوشیتم عوض کن ک نتونه پاکش کنه

بعدشم مگ الکیه ک بیاد برا شوهرت زن پیدا کنه انققققد بی زبون نباشین توروخدا غلط میکنه بیخودمیکنه میتونی شکایت کنی و اون چیزی ک ضبط کردی رو نشون بدی...اصن نترس شجاع باش اسی بحث ی عمر زندگیه اگ رو بدی بهش چیزی نگی باور کن یروز صیغه ک هیچ میره زن دائم میگیره برا شوهرت شوهرتم خیلی احمقه ببخشیدا ولی مردی ک نتونه ازحریمش محافظت کنه مرد نیس

...
ب همسرتون بگید ب مادرت شک کرده بودم واس اینکه شک برطرف شه گوشیمو گذاشتم رو ضبط صدا و شکمممم یقین شد ...

دقیقا نمدونم‌چرااسی میترسه انگار اون زنیکه احمق زن شوهرشه چقد بعضیا بلانسبت گاون

...
نه اصلا نمیتونم اونها همین طوری باهام مشکل دارن و دونبال بانه مادر شوهرم دنبال زن صیغه ای برای شوهرم ...

یاخدا بدبین شه مگ مرده شوهرت ببخشیدا ولی وقتی نتونه حریمشو حفظ کنه بدرد جرزلای دیوارم نمخوره

...
یعنی تمام زنانی ک بهشون خیانت شده یا طلاق گرفتن زشتن؟به خونه زندگیشون نرسیدن؟بچه داریشون بد بوده؟آش ...

قصد توهین نداشتم ایشون اومده نظر مارو میخاد که کمکش کنیم باید یسری چیزا روشن بشه ماک استارترو ندیدیم ونمیشناسیم .آخه باورش سخته که مادرشوهر و شوهر انقدر وقیح باشن که زن بخان صیغه کنن.

چرانگران باشیم؟شایدهرگز پیش نیاید
همه جوره عالیم از بس حسوده نمیتونه ببینه برای من خرج کنه یا بهم برسه من چون باهاش قهرم از هر راهی می ...

عزیزم قصد توهین ندارم بهیچ عنوان.ما که شما رو نمی بینیم اینارو پرسیدم که ببینم مادرشوهرت چه مرگشه‌.آخه شوهرتم گفتی که ازت راضی نیست.خب چه مرگشونه.اگه شوهرت همه جوره ازت راضیه چرا میگه ردش کنم بره .اونم از مادرش.بالاخره داری باما همفکری میکنی گلم.خداروشکر که همه جوره خوبی پس گیر بد آدمایی افتادی ببخشید ازاونن که عروسو رسما کلفت وکنیز می بینن.😔

چرانگران باشیم؟شایدهرگز پیش نیاید