2777
2789
عنوان

مچ مادر شوهرم گرفتم چه کار کنم 😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 179393 بازدید | 1505 پست
دقیقا ما دخالت نمی کنیم

زن داداش زنداییم دیگه چاره ای که نداشت خودشو زده بود به مریضی روانی 

یه بار هم مادر شوهره بهش گفته بود که دخترم میای ببرمت دکتر تا خوب شی اینم قشنگ دوتا کشیده میزنه به مادر شوهره و می‌ره خونشون 

اصلا خیلی وقیحن اینجور دخترا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نکشتت دختر  سر صبح چشمم خورد به این مردم از خنده  هر کی کنارت باشه پیر نمیشه

همیشه به خنده

🌹😂

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند
میگه نه زن نمیخوام آخرش طلاقش میدم 

چرا باید شوهرت این جواب رو بده چی ازت دیده که دوست نداره و حمایتت نمی کنه 

به هر حال مادر دخترشی !؟

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞
حرفات کاملا درسته انقدر داداشم عصبی و مضطرب شده و فکرش خراب و درگیره دقیقا حتما واسه رابطه دقش مید ...

والا ما انقدر با شوهرمون ساختیم تحصیل کرده هم هستیم قیافمونم خوبه بعد خانواده شوهر کم مونده طلاقمون بدن ..‌‌ شما دخالت نکنید متاسفانه عروستون هنوز خامه مادرش بد راهنماییش می‌کنه وگرنه یه دوتا هودی و طلا ارزش نداره والا کی از طلا بدش میاد ... امیدوارم عروستون به عقل بیاد حس میکنم هنوز بچه س و سرد و گرم زمونه رو نچشیده

والا ما انقدر با شوهرمون ساختیم تحصیل کرده هم هستیم قیافمونم خوبه بعد خانواده شوهر کم مونده طلاقمون ...

نه قربونت ما اصلا دخالت نمی کنیم

حتی اگه نخواد بیادم کار نداریم باهاش

نه زنگی نه پیامی هیچی

تمام کارای عروسیشو همه چی رو خودش انجام داده

حتی طلای عروسیشو خرید گفتیم بیار ما ببینیم گفت خراب میشه

همچین کم سنم نیست 

۳۵ سالشه

ولی حس میکنم مادر خودش داره زندگیشو خراب میکنه

خیلی موذی و بیماره

خودش میگه هر روز خونه مادرشه با مادره میره بازار و بیرون

یعنی داداشم میره سر کار اونم میره خونه مادرش

اینا رو خودش گفته که یعنی من خونه نیستم یه وقت ما نریم اونجا

الان شیش ماهه خبری ازش نداریم

تو کل سه سال دو بار رفتیم خونه اش

حالا خوبه خودشون گیر دادن دخترشونو دادن وگرنه که 😂😂😂😂

حالمون خوب باشه و دلمون خوش ❤❤❤😍😍😍

چندتا یادداشت بنویس (فضولی ممنوع حتی شما مادرشوهر عزیز ) بزار تو بخچال و گتبینت و کشوهات بعد هم به شوهرت بگو به مامانت بگو اون آسیاب منو که یواشکی برداشته بیاره بزاره سرجاش 

همینو برای مادرشوهرت بذار ب کسی نگو .بگو بهش پخشش کنم تو فامیلاتون براتون بد میشه لطفا دیگه اینکارو ...

اوووووو چ حرکتی

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
اه اه اه  اين چي بود گفتي  من مجردم  مامانم بياد كمد و كشومو باز كنه. عصبي ميشن&nb ...

اولا اه اه به اسمت بی شخصیت . دوما مگه من پیامم برای شما بود که جواب میدی ؟

دیگه ریپلای نزن حوصله تو ندارم