2777
2789
عنوان

مچ مادر شوهرم گرفتم چه کار کنم 😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 179398 بازدید | 1505 پست
نه بابا تازه خریریم وبا هزارتا قرض بعد بیاد بریم جا یدیگه 

اینو انجام بده من ک انجام دادم ببین منم مثل توام خونمون بالای طبقه پدرشوهره منم اوایل ب اومدن مادرشوهره شک کردم علاوه بر گزاشتن ضبط و اینا ک بعدش گوش کردم ک در باز و بسته میشه و ب هر یکی اتاقها سرک میکشه چون نمیتونستم با گوشی ثابت کنم و دعوالی بزرگی راه میافتادبراهمین تصمیم گرفتم ب کل ریشه ای حلش کنم براهمین چند تکه شیشه خورد شده انداختم جلو در ورودی کلا پهن کردم ک هر جا پا گزاشت پاش تو اونحا بخور دیگه شوهرمم مامویت بود منم خونه بابام وقتی برگشتم خونم 😂😂😂😂دیدم جلو در پرخونه بعد چند روز ک رفتم پایین گفت امینه جان مهمون اومده بود خونمون وسایل لازم داشتم اومدم خونت ک پام اینجوری شد و بردیم دکتر با اینکه من جوری صحنه سازی کرده بودم ک گلدون رو میر بود و ینی گلدون شکسته بود حتی گلاهاشو هم انداخته بودم زمین دیگه ازاونموقع پا تو خونم نزاشت من مانفرم از فضولی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار منو انجام بده بالا نوشتم با

اره اونم خوبه یه کاردیگم میتونه بکنه باعرض معذرت ک ا ن د و م پخش کن تو کشویی یکی دوتا دیگم باز کن بنداز جایی ک نگاه میکنه فکرای بد میاد تو ذهنش دیگه نمیاد😂😂😂

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
کار خوبی نیست 

کارخوبیه فضول حقشه چرا باید کسی ک خونه نیس دس ب وسایلش بزنی قبلش باید زنگ بزنی راضی بود بری

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
بگو چیدن وسایلام قلق خاصی داره که هیچکس نمیدونه از به هم خوردگی وسایل فهمیدم، چون عین خودم نچیده بو ...

اره این خوبه 

میرم باشگاه نمیتونه بیاد برا همین بعضی مواقع تو خونه هست صبح ها اصلا نمیاد چون من خونم با مادرشوهرمم قهر شدید هستم در حد فقط سلام و علیک برا همین وقتی نیستم میاد 

دخترم تمام زندگیم 

اول ب روش بیار ک فهمیدی بعدم بگو ی تیکه از طلاهات گم شده یجور رفتار کن که انگار بهش مشکوکی و سر بسته ب فک و فامیلاش هم بگو وسایلام تو خونه یا گم میشه یا جا ب جا میشه جز مادرشوهرمم کس دیگه نمیاد خونم، ب گوشش ک برسه پاشو قلم میکنه از خونت

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
🤔🤔چرا گفته؟ مطمئنی زن خوبی هستی به خودت وقیافت میرسی آشپزیت خوبه؟ اخلاقت چطوره؟ بچه داریت چی؟ ...

همه جوره عالیم از بس حسوده نمیتونه ببینه برای من خرج کنه یا بهم برسه من چون باهاش قهرم از هر راهی میخواد منو عذاب بده به خاطر فضولی هاش باهاش دعوا کردیم  

دخترم تمام زندگیم 
اره این خوبه  میرم باشگاه نمیتونه بیاد برا همین بعضی مواقع تو خونه هست صبح ها اصلا نمیاد چون م ...

پیسنهاد منو خوندی؟

نمیدونم کی میاد اینم تازه فهمیدم یک دفعه کلید نداره خودش وقتی شوهرم خونه من نیستم میاد 

باید با شوهرت صحبت کنی،نگو چی شده،بگو دوست ندارم کسی به وسایلم دست بزنه مخصوصا وقتی خودم نیستم،بگو تو وسیله های یخچالی هر سری بهم میریزی؟

🤔🤔چرا گفته؟ مطمئنی زن خوبی هستی به خودت وقیافت میرسی آشپزیت خوبه؟ اخلاقت چطوره؟ بچه داریت چی؟ ...

سر چی میگه برو زن بگیر که من نمیرم کارهاشو بکنم میگه بهش که چرا نمیاد پایین خاک برسرش که یک کمک دستم باشه به شوهرم میگه پروش کردی رو دادی بها بهش دادی دم در آورده برو زن بگیر که بفهمه وابستش نیستی 

دخترم تمام زندگیم 

مادرشوهرت به نظر من تقصیری نداره چون وقتی در دیزی بازه گربه چرا خودداری کنه ، با شوهرت باید برخورد کنی 

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌