2777
2789

دو تا دختر دسته گل دارم یعنی فرشته ان

همه دوستشون دارن از بس شیرینن

یه سال و نیمه هستن دوقلو ان

ناخواسته باردار شدم الان دوازده هفته هستم 

اطرافیانم کشتن منو از بس میگن دعا میکنیم پسر باشه 

شوهرم عاشق پسره راه می‌ره و میاد میگه پسره

خانما من خودم فرهنگی هستم توروخدا سرزنش نکنید امیدوارم درکم کنید چون اطراف هممون این آدم ها وجود دارن

چیکار کنم زودتر بفهمم جنسیتش چیه 

خدایا خودت کمکم کن دلم نیومد سقط کنم نگاهی بهم بکن 😭😭😭😭

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در این حد اصرار و علاقه دارم فکر میکنم دختر بشه چی میشه؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

مبارک باشه انشاالله اول از همه سالم باشه بعد هر جنسیتی که ب دلتون هست🥰

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

عزیزم ایشالله تنش سلامت باشه و جنسیت داخواهت 

کمکی داری ؟ خیلی سخته بنظرم 

منم پسرم ۱۸ ماهش ناخواسته باردار شدم 

حس افسردگی دارم 

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

وقتی جنسیت معلوم شد ی خبر بهم بده انشالله پسر دار بشی عزیزم 

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

انشالله همون که دلت بخواد باشه وسالم بیاد بغلت

عزیز تست جوش شیرین انجام  بده میفهمی

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
الهی پسر باشهعکس ان تی و نداری برات تشخیص بدم؟

سونو ده هفته رو دارم فقط 

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹