2777
2789
عنوان

لطفاااااا بیاین راه حل سینوزیت

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 125 پست
آره خوب میشی مطمئن باش منم دو روز پیش حالم خراب بود الان سرپام با همون چایی زنجبیل و پیاز و اکالیپتو ...

شما هم علامتت هات مثل من بود؟

یعنی سینوزیت داشتی

که با این کارا خوب شدی

بعد اکالیپتوس از کجا بخرم چطوری باید باشه صبح برم

شما هم علامتت هات مثل من بود؟یعنی سینوزیت داشتیکه با این کارا خوب شدیبعد اکالیپتوس از کجا بخرم چطوری ...

آره سینوزیتم داشتم. محلول اکالیپتوس از داروخونه خریدم. عطاری هم باید داشته باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره سینوزیتم داشتم. محلول اکالیپتوس از داروخونه خریدم. عطاری هم باید داشته باشه

آخه اینجا گفتن با اکالیپتوس بخور کن

نمی‌دونم باید پدرش بخرم یا گیاهشو

این محلول باید خورد ؟ یا چیکار کرد

شما هم علامتت هات مثل من بود؟یعنی سینوزیت داشتیکه با این کارا خوب شدیبعد اکالیپتوس از کجا بخرم چطوری ...

یه ظرف آب بذار رو اجاق گاز جوش که اومد چند قطره اکالیپتوس توش بریز بعد یا زیر پتو یا  همون روی گاز صورتتو بگیر جلو بخارش نفس بکش  چشماتم ببندچون میسوزونه چشمو فقط باید سریع انجام بدی چون زود بوی اکالیپتوس از بین میره

آخه اینجا گفتن با اکالیپتوس بخور کننمی‌دونم باید پدرش بخرم یا گیاهشواین محلول باید خورد ؟ یا چیکار ک ...

اصلا خوردنی نیست یه شیشه کوچیکه محلول که باید چند قطره بریزی تو آب جوش

یه ظرف آب بذار رو اجاق گاز جوش که اومد چند قطره اکالیپتوس توش بریز بعد یا زیر پتو یا همون روی گاز ص ...

آهان فهمیدم

پس محلول میخرم دیگه پودر نمی‌خواد درسته؟؟

یعنی میشه خوب شما با اینا☹️😓

اصلا خوردنی نیست یه شیشه کوچیکه محلول که باید چند قطره بریزی تو آب جوش

ببخشید اصن نمی‌دونم چی میگم☹️

برای گلو درد و سرفه خشک پیشنهادی داری؟

یعنی امشب این سرفه ها امونم برید

صداش چقدر بدع

ببخشید اصن نمی‌دونم چی میگم☹️برای گلو درد و سرفه خشک پیشنهادی داری؟یعنی امشب این سرفه ها امونم بریدص ...

همون چایی زنجبیل خوبه ولی قرار نیست همین امشب خوب بشی که یکی دو روز کار داره من تازه سرفه هام شروع شده بود دو روز پیش زنجبیل چایی خوردم الان خوبم 

همون چایی زنجبیل خوبه ولی قرار نیست همین امشب خوب بشی که یکی دو روز کار داره من تازه سرفه هام شروع ش ...

خداروشکر خوب شدی

طاقتم تموم شده

پارسال نزدیک یکی دوماه مریض بودم تازه اسهال استفراغ ام داشتم دکترم رفتم اصن یادم نمیاد چطوری خوب شدم

از زمستون متنفرم 

ببخشید اصن نمی‌دونم چی میگم☹️برای گلو درد و سرفه خشک پیشنهادی داری؟یعنی امشب این سرفه ها امونم بریدص ...

وای  که سرفه های شبونه خیلی بده انشالله خوب میشی ولی فردا که بلند شدی یکسره چایی زنجبیل بخور یادت نره. من از سرما خوردگی از این گل دردش بدم میاد هر وقت سرما میخورم خودمو میبندم به چایی و زنجبیل و چیزای داغ اصلا تو اون دوران آب سرد نمی‌خورم بدم میاد گلوم اذیت میشه

خداروشکر خوب شدیطاقتم تموم شدهپارسال نزدیک یکی دوماه مریض بودم تازه اسهال استفراغ ام داشتم دکترم رفت ...

آره سرما اومده پیشوازمون سورپرایز شدیم منم بدم میاد از فصل سرما

آره سرما اومده پیشوازمون سورپرایز شدیم منم بدم میاد از فصل سرما

حالا تو محله ما انگار تابستونه 

خواهرم یکم مریض شد . چند ساعت هم پیشش نشستم جایی بودیم

بعد از اون شب مریض شدم..

وای که سرفه های شبونه خیلی بده انشالله خوب میشی ولی فردا که بلند شدی یکسره چایی زنجبیل بخور یادت نر ...

الان دارم میخورم

ولی کلا مزه دهنم شد زنجبیل

مامانم درست کرد نمی‌دونم چقدر ریخت

خوب کنه فقط مزه زهرمارش مهم نیست ☹️☹️