2777
2789
عنوان

مچ مادر شوهرم گرفتم چه کار کنم 😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 179385 بازدید | 1505 پست

مادرشوهر من یدونه نون دستش میگرفت یا مثلا یه پلاستیک سبزی وقتی خونه نبودم ۱۰ بار میومد سرک میکشید تو خونه زندگیم .منم میدونسم میاد.یوقتایی یهویی برمیگشتم ته مچشو بگیرم الکی میگفت همین الان اومدم واست نون اورده بودم گفتم خراب میشه زنگ زدم باز نکردی گفتم بیام بزارم رو پله.یبار با خودش سبزی اورده بود رفته بود بالا تو خونم سبزی رو گذاشته بود رو کابینت .یه مقدر پیاز هم تو دستش بود .تا دیده صدای کلید میاد بدو بدو پرید اومد جلو در .گفت من همین الان اومدم بیا برات پیاز گرفتم.من رفتم بالا دیدم حواسش نبوده سبزی هارو بالا جا گذاشته موقع فضولی کردن.جالب اینجاس سبزی ها کاملا پلاسیده شده بود معلوم نبود چن ساعت تو خونه من بوده!!!! واقعا ته دهاتی بازیه این رفتار ها نمدونم واقعا خودشون خجالت نمیکشن؟؟؟؟؟؟ اونایی ام که میگن برو به مادرشوهرت فلان بگو بسار بگو واقعا نمیشه چون بالخره داریم زندگی میکنیم اونم مادرشه کدورت پیش میاد .ولی خب اینقدر  هی اومد خونمون اینقدر مچشو گرفتم .شوهرم خودش خجالت کشید صحبت کرد با خواهرشوهرم و مادرشوهرم گفت زشته خجالت میکشم از زنم .....همیشه باید استرس داشتم که خونم تمیز باشه از بس میومد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والله آمار شماها خطرناک تره والا ...من ک احساس میکنم خانواده هایی دارین و یا حتی خودتون ک عروس ها رو ...

تروخدا این یه بارو ریپ کنم جون آبجی!

تمام اون مواردی که در مورد صیغه میگی موافقم. 

هیچ جای بحثی نیس

فقط تا حالا اینهمه راهکار برای چزوندن، یکجا ندیده بودم.

البته من با بعضیاش موافقم. کسی که داره آزار میرسونه حق نداره در آسایش باشه.