2777
2789
عنوان

مچ مادر شوهرم گرفتم چه کار کنم 😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 179397 بازدید | 1505 پست
چه جوری بگم فهمیدم لو میرم 

من داشتم سیسمونی میخریدیم اما کلا هیچی به خانواده شوهرم نشون نداده بودم بازار بودیم مادرشوهرم میخواست سرویس غذاخوری بخره برا بچم ،خواهر شوهرم گفت نه نخر خریده خودش اونجا هیچی نگفتم بعدا که تنها شدم باهاش گفتم راستی میخواستی وسایلو ببینی به خودم میگفتی نشونت میدادم نکه یواشکی بیای ببینی هول شد گفت نه فلشم جا مونده بود اومدم وردارم شما نبودی چشمم خورد گفتم عه فلشت تو اتاق بچه بود!!!دیگه هیچی نگفت سریع رفت خونشون....دیگه بعدش هرجا میرفتم تو کشو و وسایلم رو برگه بزرگ مینوشتم فضولی نکنید.اجازه بگیرید و اینجور چیزا میزاشتم همه جا برگشتنی ور میداشتم  بعد یه مدت دیگه فهمیدم کسی نمیاد چون هیچی تغییر نمیکرد...کلیدمونوداشتن برا مواقعی که مثلا ما کلیدو جا میزاریم یا سفر میریم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ااطلاعات کافی نیس ...باید یه بیوگرافی از خودش و کارایی ک کرده و داداشتون و خونوادتون بهم بدین اگه حق ...

نه گلم حقش نبوده کل دارو ندار ما برده شکایتم کردیم به جایی نرسیدیم چون قبل فوت بابام حالش بد بود دفتر دار اوردن تو اون حال ازش امضا گرفتن تاریخم زدن زمانی ک سالم بوده با اراده خودش مالشو به نام ما کرده

ز جمع آشنایان می‌گریزم،به کنجی می‌خزم آرام و خاموش،نگاهم غوطه ور در تیرگی هابه بیمار دل خود می‌دهم گوش،گریزانم از این مردم که با من بظاهر همدم و یکرنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت ،به دامانم دوصد پیرایه بستند...

مادرشوهرتو تنها گیر بیار،بترسونش،بگو زنیکه فوضول کاری نکن سَم بریزم تو غذات یا شوهرمو جادو کنم که ببرتت بندازه گوشه ی سالمندان😈👿مثل آدم‌بشین‌سرجات کمتر فضولی کن!🤬

خلاصه کوتاه نیا و حسابی تهدیدش کن،بعد جلوی شوهرت همش از  مادرشوهرت خوب بگو و تعریف کن که اگه مادرشوهرت حرفی زد ،اون‌باور نکنه تو گفتی😈😂

(شاگرد اول کلاس شیطان😎😂) 

خوب نمیشه بعد ظهر ها میرم کلاس و یا خونه مامانم حس میکنم تو خونمم اختیار دار نیستم حریم شخصی ندارم&n ...

روی یه کاغد بنویس . هر چی میخوای بگو خودم نشونت بدم لازم نیست وقتی نیستم به وسایلم دست بزنی و بذار توی کمد یا کشو . 

به نظرم بگو حس میکنم خونمون دزد اومده اون روز وسایلم دست خورده بود به نظرم میاد اشناست حتما دنبال طل ...

این خوبه  میتونی الکی جو بدی بگی میرم کلانتری گزارش بدم احتمالا خونه نیستیم دزد میاد نمیشه چیزی تو خونه باشه ناپدید بشه  وسایل الکی جابجا بشه 

🤣🤣🤣🤣

😁

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)

بچه ها خیلی ناراحتم چرا مادرشوهرای ایرانی اینجورین مادرشوهر منم مال یه شهر دیگس من کارمندم میاد خونمون میخواد مثلا تمیز کنه و... کل خونه جای وسایلم عوض میشه من دیگه کمد وسایلم و قفل میکنم کلیدمیبرم با خودم . یا مادرشوهر دوستم میاد خونشون جلو خودش میرخ کابینت‌ها رو باز می‌کنه ... چشونه اینا 😑🤔عقده دوران جوونی خودشونو دارن😶والا من آنقدر بدبینم که کمد لباس زیرموقفل میکنم (عادت دارم روزی دوبار شرت عوض میکنم )وقتی اونا میان خودم میرم سرکار میذارم تو پلاستیک تو کمد قایم میکنم😑از بس چیزای عجیب از بقیه راجع به خانواده شوهر می‌شنوم والا ... گاهی میگم خدایا منو مادرشوهر نکنی این بلاها رو سر کسی نیارم😫خدا کنه مادرشوهرهای خوبی بشیم .. این عتیقه ها چشونه

به نظرم به روشون نیار عزیزم. وقتی استرس اینو دارن برای آسیاب اگر باهاشون بحث کنی همین مقدار هم دیگه ...

خب نمیشه که باید بفهمن کارشون زشته یه روز آسیاب رو میبره فردا یه جیز دیگه شو ، منم مادرشوهرم کلید خونمونو داره قبلا از کادوهایی که برام آورده بودن رو یواشکی برداشته برده داده به جایی که مهمون میرفته،چند ماه پیش هم مسافرت بودم اومده تو خونم یه کارایی کرده و من فهمیدم الان مدتیه با همسرم تو اختلافیم منتظرم آبها از آسیاب بیفته قفل خونه رو عوض کنم و به اونا ندم .

فک کنم مادرشوهرش سواد ندارن

اره اومدم جلوتر دیدم نوشتن سواد نداره در اینصورت باید یه کار بکنه جای وسایل رو غیر عادی عوض کنه مثلا یه تیکه لباس از خودش رو بذاره تو یخچال ، یه خوراکی بذاره توی کمد لباس ، توی ظرف مخلوط کنه رو پر از لوبیا بکنه میدونم همه چی بهم میریزه ولی اگر که اینکار رو کرد اونارو به بازی گرفته قطعا ازش میپرسن این چه کاریه و اونوقت میگه میخواستم ببینم چه کسی میاد سر وسایلم الان پیداش کردم من فکر کردم جن بوده این کار رو کردم که مطمئن بشم 😅

اره اومدم جلوتر دیدم نوشتن سواد نداره در اینصورت باید یه کار بکنه جای وسایل رو غیر عادی عوض کنه مثلا ...

😁😁😁مثل اون فیلما که درو باز میکردن یه چیزی با فنر میومد بیرون با مشت میکوبید به صورت طرف از اونا هم خوبه