2777
2789
عنوان

مچ مادر شوهرم گرفتم چه کار کنم 😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 179396 بازدید | 1505 پست
کاغذ بنویس پدر سگ چه .. مبخوری بزار تو کشو و... 

عالی😂😂😂😂

این کاربری متعلق به زنی است که هیچکس دوسش نداره جز مامانش...توجه:اگرچیزی مطابق عقاید شما نیست دلیل نمیشه که اشتباه باشه پس به عقاید همدیگه احترام بزارید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو چند وقته حس میکنم وسایلم جابجا میشه،بگو من شک دارم بهت نکنه بعد من کسی رو میاری تو خونه؟ بگو نکنه داری بهم خیانت میکنی؟ طوری بگو خودش بگه مادرش میاد

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭

چه جوری بگم فهمیدم لو میرم 

قفل در خونتو عوضکن بنظرم به شوهرتم بگو با این وضعیت نمیتونم تو این خونه زندگی‌ کنم مادرتو جمع میکنی یا خودم جمع کنم😑

بگو اگ میخای دلخوری بینمون پیش نیاد خودت درستش کن وگرنه خودم دست بکار میشم 

شاید فکر کنی این تیکر بارداریه ولی اشتباه فکر میکنی من چون از کنکور سراسری باردار شدم انشالله ۱۴ تیر کنکور میدم و زایمان میکنم :/ خاستم در جریان باشین و لحظه شماری میکنم بچمو ببینم😂💔
سواد نداره خیر سرش 

نقاشی بکش 

یه عکس زن بکش رفته سر کمد

یکی از پشت با چماق زده تو سرش

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند
خوب نمیشه بعد ظهر ها میرم کلاس و یا خونه مامانم حس میکنم تو خونمم اختیار دار نیستم حریم شخصی ندارم&n ...

به شوهرت بگو من از این خونه میترسم 

جن داره 

باید عوض کنیم 

هربار میرم بیرون میام یه حسی دارم که وسایلم جابجا شده 

بگو حتی نشون هم گذاشتم باز دیدم جن به وسایلم دست میزنه حتی تو اشپزخونه و یخچال

ارامش ندارم اینجوری دیوونه میشم 

بگو بریم دعا نویس بفهمیم چیه 

بزار هم بهش بر بخوره 

هم بره مادرشو جمع کنه

من جای تو باشم روی یه کاغذ مینویسم فضول خانوم همه جارو گشتی و نگاه کردی حالا دیگه برگرد خونه خودت میذارم تو کشوم بیاد ببینه😂😂

" تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "

چرا بعضی از دوستان اینمدلی راهنمایی میکنید بنده خدا رو،اگه ویس رو پخش کنه که جدل پیش میاد و شرایط بد میشه ،نظر یکی از کاربرا عالی بود که گفتن برو الکی از آسیاب استفاده کن بگو چرا اینمدلیه یا بگو چرا کشوم بهم ریخته هست بگو حسم خوب نیس ببین شوهرت خودش میفهمه و مدیریت میکنه ولی در مورد ویس اصلا نگو

از خوش بو ترین چیزا تو دنیا ،بوی سرسم تو دلال ماست😍

بگو چند وقته حس میکنم وسایلم جابجا میشه،بگو من شک دارم بهت نکنه بعد من کسی رو میاری تو خونه؟ بگو نکن ...

اره راست میگی این خوبه بعد هوارو میفهمه که من میفهمم وسایلم دست خورده افرین 

دخترم تمام زندگیم