2777
2789

عمری که از من پشت کنکور تلف کردن حرومشون باشه

شاید میپرسید چرا

چون اون سالایی که من کنکور دادم نشد قانون کنکور ثابت و برقرار باشه من بدونم دارم چکار میکنم قلقش دستم بیاد هررر سال یه شرط جدید موز آزمایشگاه

چطور منو با تراز۸۴۰۰ کنکور پشت نگه داشتن

امسال میبینم تراز ۷۵۰۰به قدرت نمره مصاحبه ( که اونم نقش بازی کرده) قبول شده

هم حروم سنجش باشه هم حروم آدمهایی که ساده رسیدن برای جایی که ما پیر شدیم برای رسیدنش

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻

فرهنگیان میخوای؟

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرهنگیان میخوای؟

قبول شدم عزیزم 

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻

مگه شماچ سالی کنکور دادی عزیزم

همین چند سال اخیر

قبول شدم عزیزم

مبارک👏🏻 منم دارم تلاش می‌کنم که انشالله قبولی بیارم :)

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

اتفاقا منم حس کردم الان راحت تر قبول میشن

ولی درکل ولش کن عزیزم، عمری ک موقع کنکور گذشت الان با فکر کردن و حسرت خوردن ب خاطر چیزی ک تموم شده و رفته هیچ فایده ای نداره

ببین الان باچی حالت خوبه و برای ایندت هدف گذاری کن

دل مرنجان، که ز هردل به خدا راهی است :)
خوب شما که قبول شدی پس ناراحتی. از چیه

سختی ای ک برا قبولی کشیدم و ورودی های جدید نکشیدن

من یکیو میشناسم ترازش ۹ هزارو خورده ای بود واسه فرهنگیان و مصاحبه عالی و یکیو میشناسم با تراز ۷ هزار و مصاحبه افتضاح قبولش کردن فقط چون پارتی داشت🤷🏻‍♀️

اینجا همش پارتی بازیه بنظرم به غیر سنجش باید خیلیای دیگه رم حلال نکنی

من یکیو میشناسم ترازش ۹ هزارو خورده ای بود واسه فرهنگیان و مصاحبه عالی و یکیو میشناسم با تراز ۷ هزار ...

اون لقمه و حقوق حرامه بخدا

اون لقمه و حقوق حرامه بخدا

👌🏻👌🏻

جالب ترش اینجاس پزشو یه همه میدن و همه هم به به و چه چه 

هیچکس غیر کنکوریا نمیدونن چه ناعدالتی پشتش هست و هیچوقتم من ندیدن تو زندگی این افراد اتفاقی بیفته یا کارماشو پس بدن