2777
2789

به نظرتون مردی که یه بار خیانت کرده و بخشیده شده اگر پیامای بعضی دوستاشو پاک کنه بازم بوی خیانتشو میده؟آخه چرا باید چت و پیامها با بعضی دوستاشو از دم پاک کنه هر روز.چه حسی دارین به این کار؟

کاربر قدیمی ام دو سال دیسکانکت بودم ولی از اون زمان  هرروز نی نی سایتم خلاصه حوصله ندارم زیاد پست بذارم اکثرا خاموش هستم و پربازدیدارو میخونم 😐

حس نمی‌خواد 

چیزایی هست که نمی‌خواد تو بخونی  چون بخونی  ناراخت میشی 

و هر چی هست  و هر کاری می‌کنه با اونا می‌کنه 

📜کاربر آقام ، هدف: رشد و پرورش تفکرات به سمت انرژی مثبت و ارتقا زندگی در راستای شادی و دیدگاه متفاوت و زیبا ☺️🌹تاپیک هام رو بخون 🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس نمی‌خواد  چیزایی هست که نمی‌خواد تو بخونی  چون بخونی  ناراخت میشی  و هر چی ...

ینی چیزی هست دوباره؟

کاربر قدیمی ام دو سال دیسکانکت بودم ولی از اون زمان  هرروز نی نی سایتم خلاصه حوصله ندارم زیاد پست بذارم اکثرا خاموش هستم و پربازدیدارو میخونم 😐
دیگه گوشیش چک نکن خودت اذیت میش اگرم بچه نداری ب هیچ عنوان باردار نشو

خیلی داغونم خسته شدم از این وضع

قبلا توی خیانتش پای دوستاش وسط بوده؟ اگه اره خب ازش روک و مستقیم توضیح بخواه که چرا پیامهاشو پاک می ...

یه بار خودم خوندم به دوستش توضیح داده بود که زنم مچمو گرفت و حرفای دیگه که اینجا نمیشه بگم

چون میترسه بد برداشت کنی میدونه گند زده تو همه چی 

به نظرتون فقط اینه؟امروز دیذم پیامای منو هم پاک کرده😐

اصلا چ معنی میده ک مردچت کنه .

مثل منه نظرت💔

حساس نباش انشاالله کاری نمیکنه اگه دوباره بخواد کاری کنه خدا رسواش میکنه مطمئن باش

امیدوارم🙏