2777
2789
عنوان

کسایی که تجربه خیانت همسرشونو دارن یه لحظه میاین🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 56 پست
به نظرتون فقط اینه؟امروز دیذم پیامای منو هم پاک کرده😐

پس این نیس😐😐😐

ی جوری وانمود کن ک انگار گوشیشو دیگه چک نمیکنی اصلن نزار بفهمه 

یک ماه اصلن چکش نکن یا وقتی خوابه چکش کن بدون اینکه متوجه بشه سر گوشیش بودی 

اگ کاری کنه بالاخرع ی سوتی میده

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!
شاید میخاد دیلیت کنه کلش پاک میشه.یا اینکه بعضی موقع ها حافظه پره پاک میکنن گوشیش چجوریه داغونه یا س ...

گوشیش پر از پیامه مال همه رو پاک نمیکنه .دو تا از دوستاشو اکثرا پاک میکنه 

کاربر قدیمی ام دو سال دیسکانکت بودم ولی از اون زمان  هرروز نی نی سایتم خلاصه حوصله ندارم زیاد پست بذارم اکثرا خاموش هستم و پربازدیدارو میخونم 😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس این نیس😐😐😐 ی جوری وانمود کن ک انگار گوشیشو دیگه چک نمیکنی اصلن نزار بفهمه  یک ماه اصلن ...

موقع خیانتش خیلی حرفه ای عمل کرد اما خدا با من بود که مچشو گرفتم.الانم ممکنه طوری عمل کنه که روحم خبردار نشه.البته گمانه ولی خب از مغزم بیرون نمیره با کوچکترین کارش مشکوک میشم

کاربر قدیمی ام دو سال دیسکانکت بودم ولی از اون زمان  هرروز نی نی سایتم خلاصه حوصله ندارم زیاد پست بذارم اکثرا خاموش هستم و پربازدیدارو میخونم 😐
ینی چیزی هست دوباره؟

منطقی نیست چیزی نباشه و بخواد دوباره پاکسازی انجام بده و پنهون کاری کنه و ..

📜کاربر آقام ، هدف: رشد و پرورش تفکرات به سمت انرژی مثبت و ارتقا زندگی در راستای شادی و دیدگاه متفاوت و زیبا ☺️🌹تاپیک هام رو بخون 🌹
چت اصن مردونه نیس خدایی.بعد من شاهدم مردایی ک پاشون ب چت باز میشه همشون ...میخاره.اگ کلا از این برنا ...

دقیقا.مرد که چت میکنه انگار خیلی بیکاره.البته با اقوام یا مثلا گاهی با دوستا چه اشکالی داره اما پاک کردنش دیگه چیه

موقع خیانتش خیلی حرفه ای عمل کرد اما خدا با من بود که مچشو گرفتم.الانم ممکنه طوری عمل کنه که روحم خب ...

اون حرفه ای عمل کنه توام باید بلد باشی چجوری ریز و درشته گوشیشو در بیاری 

از گوشی سر در بیاری دیگه همه چی حله

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!
اون حرفه ای عمل کنه توام باید بلد باشی چجوری ریز و درشته گوشیشو در بیاری  از گوشی سر در بیاری ...

گوشیش تقریبا قدیمیه اما همیشه خدا خالیه چیزایی توش هست که مهم نیست مثل پیامای همکاراش یا پیامای اوپراتور تلفن و چرت و پرت

اون دوستاش مجردن؟درد دلش با همیناس ک پاک میکنه احتمالا نمیخاد بخونی.

دذد دل درباره چی اون زنی که باهاش رابطه داشت؟

منطقی نیست چیزی نباشه و بخواد دوباره پاکسازی انجام بده و پنهون کاری کنه و ..

خب منم دردم همبنه.چرا پاک میکنه و اگرم چیزی هست چرا نمیتونم بفهمم 

من از جانب نامزدم خیانت ندیدم 

ولی چندسال قبل  با یه پسره دوست بودم  داخل دانشگاه 

دو سه ترم دنبالم بود و باهاش دوست شدم در اخر 

یه روز  عصر  با هم اتاقم رفتیم پاساژ  بعد دوستم‌گفت خیلی گشنمه بریم  فست فود بخوریم 

رفتیم داخل یه ساندویچ فروشی   دیدم پسره با یه دختر دست تو دست نشستن 😄 

رنگم شد مث گچ دیوار و حالم خعلی بد شد 

زدم بیرون از اونجا 

خیانت خیلی بده  

انشالله ک خدا ب قلبت ارامش بده 

کمرنگ میشه اما فراموش نمیشه

من بعد از ۷  ۸ سال هنوز یادمه 

خب منم دردم همبنه.چرا پاک میکنه و اگرم چیزی هست چرا نمیتونم بفهمم 

اصن از کجا میدونی پاک میکنه؟

شاید اصلا چیزی نیست کلا 

📜کاربر آقام ، هدف: رشد و پرورش تفکرات به سمت انرژی مثبت و ارتقا زندگی در راستای شادی و دیدگاه متفاوت و زیبا ☺️🌹تاپیک هام رو بخون 🌹