2777
2789
عنوان

بارداری

121 بازدید | 17 پست

سلام من هفته ۳۶ هستم صبح یجوری ترشح ابکی داشتم ک رفتم دکتر هیچی نبود 

بعد الان زیر دلم دردی مثل پریودی دارم  چن ساعت یبارم شکمم انگار منقبض میشه  خطر ناکه ؟ انقباض زیاد نیست در روز شاید دو سه بار  انگار بچه خودش گوله کرده 

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

نگران نباش دیگه پیش دکتر هم رفتی انشاءالله چیزی نیست میشه ازتون چند تا سوال بپرسم

فولاد چیزی داره به اسم نقطه‌ی تسلیم. جایی که انقدر تنش بهش وارد می‌شه تا قابلیت کشسانی خودش رو از دست بده. بعد از اون دیگه به شکل اولیه برنمی‌گرده، برای همیشه تغییر می‌کنه. آدمیزاد هم همینه، تا یه جایی می‌تونه به خودش بقبولونه که بعد از هر ضربه، هنوز همون آدم سابقه اما اگه از نقطه‌ی تسلیمش بگذره، یه چیزی درونش برای همیشه عوض می‌شه. بعد از اون هر درد کوچیکی، یه قدم به فروپاشی نزدیک‌ترش می‌کنه.

نگران نباش دیگه پیش دکتر هم رفتی انشاءالله چیزی نیست میشه ازتون چند تا سوال بپرسم

بله بپرسین 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان ۶هفته ام بتام با ۶روز تاخیر بالا ۱۰۰۰ بود بعد اولش یکم تهوع داشتم وسینه درد شدید وسرشح لوسیونی سفید 

الان ولی تهوع  خیلی کم شده وسینه دردم سوالم اینه نکنه دوراز جون موچ باشه درد ولکه بینی اینارو هم ندارم

یا دور ازجون خارج رحمی نباشه هنو برا سنو نرفتم گفتم انشاءالله یهو ۸هفته برم که قلبشم اشکیل شده باشه برای ۲۸ ابان نوبت دارم میشه شما علائمتو بگی وعدد بتا رو بگی

فولاد چیزی داره به اسم نقطه‌ی تسلیم. جایی که انقدر تنش بهش وارد می‌شه تا قابلیت کشسانی خودش رو از دست بده. بعد از اون دیگه به شکل اولیه برنمی‌گرده، برای همیشه تغییر می‌کنه. آدمیزاد هم همینه، تا یه جایی می‌تونه به خودش بقبولونه که بعد از هر ضربه، هنوز همون آدم سابقه اما اگه از نقطه‌ی تسلیمش بگذره، یه چیزی درونش برای همیشه عوض می‌شه. بعد از اون هر درد کوچیکی، یه قدم به فروپاشی نزدیک‌ترش می‌کنه.

من الان ۶هفته ام بتام با ۶روز تاخیر بالا ۱۰۰۰ بود بعد اولش یکم تهوع داشتم وسینه درد شدید وسرشح لوسیو ...

عدد بتا برا من دقیق نزده بود فقط زده بزرگتر از  ۲۵ ینی باردار  

بعد علائم خاصی هم نداشتم من حالت تهوع اصلا نداشتم 

ولی خب دیدم بعضیا حالت تهوع دارن مثلا به غذا نگا میکنن یا بو بهشون میخوره حالت تهوع میگیرن   حالا سونو نرفتی به خودت اسنرس وارد نکن با سونو مشخص میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گلم چندماه اقدام بودی چ دارویی مصرف کردی ک باردار شدی

من جلوگیری میک دم یه ماه مرتب جلوگیری نکردم باردار شدم داروی خاصی مصرف نکردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عدد بتا برا من دقیق نزده بود فقط زده بزرگتر از ۲۵ ینی باردار بعد علائم خاصی هم نداشتم من حالت تهوع ...

اها انشاءالله که برا من همه چیز سالم باشه وخدا صالح بزارش تو بغلم

اها انشاءالله که برا من همه چیز سالم باشه وخدا صالح بزارش تو بغلم

انشالله عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قبلش دکتر رفته بودی چکاپ بشی؟

نه قصد بارداری نداشتم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ناراحت شدی بخاطرش ؟

اولش یکم  شوک شدم چون  مطمعن بودم باردار نمیشم حالا ولی بعدش نه ناراحت بودم نه خوشحال ولی با گذشت زمان حس بهتری گرفتم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من جلوگیری میک دم یه ماه مرتب جلوگیری نکردم باردار شدم داروی خاصی مصرف نکردم

برا جلوگیری چی مصرف میکردی؟ من به هیچ عنوان دیگ نمیخوام بچه دار بشم نمیدونم چه قرصی بخورم 

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

برا جلوگیری چی مصرف میکردی؟ من به هیچ عنوان دیگ نمیخوام بچه دار بشم نمیدونم چه قرصی بخورم

ال دی مصرف میکردم 

بهترین روش بنظرم کاندومه  قرص عوارضم داره 

آیودی هم میتونی بزاری 

1
5
10
15
20
25
30
35