2777
2789

خواهر شوهرم که قبلا نون‌نداشت بخوره همش به من‌حسادت میکرد حالا پیج طلافروشی زده رفتم دیدم منو فالو کرده از یه طرف خوشحالم که این کارش یعنی نمیخاد دیگه منو ببینه و منو خوشحال میکنه از یه طرف ناراحتم 

من راستش روم ب روش باز نیست از بس قیافه گرفته برام نمیتونم مستقیم بهش حرف بزنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرشوهرمنم بلاکم کردسردعوایی که باشوهرم داشت یعنی داداشش

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

بالاخره فالو کرده یا بلاک

برات صلوات فرستادم

میشه قول بدی است آلمریای رو بخونی برای اینکه به ارزوهام برسم؟🥺

اگر برگشتند فراموش نکنید که چگونه رفتند:)  (میخندم تا کسی ندونه درد درونم چیه،امیدوارم خوشبختی سراغ منم بیاد❄️🌱🕊️

برات صلوات فرستادممیشه قول بدی است آلمریای رو بخونی برای اینکه به ارزوهام برسم؟🥺

ممنون گلم

چشم حتما❤️

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بلاک

من خوشحال میشدم

فکر کرده شما بهش حسودی میکنی که بلاکت کرده 😂 سوختنشو نشون میده ، با شما حس رقابت داره 

به جای ناراحتی خوشحال باش چون خودشو کمتر از شما میبینه که بلاکت کرده

اگه خواستی پیجشو ببینی راحت میتونی یک پیج فیک دیگه درست کنی فالوش کنی