2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا خواب عروسی و پوشیدن لباس عروس خیلییییی بده

تجربه من از دیدن خواب عروسب خیلی بد بود

پسرخالم تازه عقد کرده بود

خواب دیدم ک توی شهرمون همه میگفتن عروسیشه و منم ارایشگاه بودم داشتم اماده میشدم بیدار شدم واسه مامانم تعریف کردم گفت تعبیرش خوب نیست

فرداش پسرخاله ۲۶ سالم تصادف کرد و مرد😔

ولی واسه خودم یروز دیدم تعبیر نداشت اصلا 

تحقیق کردم دختر مجرد عروسی خودشو ببینه بد نیست

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

یعنی چی

یعنی هر چی تعبیر کنی همون میشه.برای همینه همیشه میگن بگو خیره نگو خواب بد دبدم.

همیشه به اب بگو و خیر تعبیرش کن

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

تجربه من از دیدن خواب عروسب خیلی بد بودپسرخالم تازه عقد کرده بودخواب دیدم ک توی شهرمون همه میگفتن عر ...

من متاهلم و این خابو دیدم چند روزه با شوهرم به مشکل خوردیم هنش بحث طلاق و جدایی🚶🏾‍♀️

ببین میدونستی هر خواب تعبیرش بر اساس تایمی از شب هست که اون خوابو دیده ؟ مثلا قبل اذان صبح بعد اذان صبح نیمه شب و ....

پس دنبال تعبیر نباش نگران نباش

فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

اره ایشالا که واسه اسی هم بد نیستش

نه اخه من خودم چندباری دیدم 

حتی عروسی دخترعمومم دیدم ک بعد یه مدت خواستگار براش اومد

دوستمم خواب عروسی دو سه تا از دوستامو دیده بود

متوجه شدم واسه دختر مجرد اصلا تعبیر نداره

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

از خودم تعبیر نکردم طبق گیزی که همه از قدیم تا الان میگن و تجربه خودم گفتم

منم چند وقت پیش لباس عروس دبدم تو نت زدم خیلی چیرای خوبی اورد و خداروشکر خیر هم بودو اتفاقای خوب افتاد واسم.

یاد بگیر هیچ وفت تو تعبیر خواب کسی نگو بده.تعبیر خواب مهمه.همیشه بگو خیره و انشالله خوبه

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

ببین میدونستی هر خواب تعبیرش بر اساس تایمی از شب هست که اون خوابو دیده ؟ مثلا قبل اذان صبح بعد اذان ...

بله و خیلی چیرای دیگه.هر خوابی تعبیر نداره پس همین باید بگیم خیره و رد شیم

من متاهلم و این خابو دیدم چند روزه با شوهرم به مشکل خوردیم هنش بحث طلاق و جدایی🚶🏾‍♀️

فک نکنم اینم بد باشه 

کلا عروسی درسته بده تو خواب ببینی

اما واسه خودت ببینی فکر نکنمپ

آخه هربار همچین خابی دیدم بعدش یه اتفاق بدی افتاده

بیخیال هرچیز با یبار نمیشه براش نظر داد گل گلی . اینارو بیخیال نمیشه چون یبار اتفاقی افتاده کلا همیشه اون قضیرو بد بدونیم

فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

من هربار خواب عروسی دیدم چندروز بعدش یکی مرده🥲

برا منم خواب ببین دمت گرم فقط بگو کی قراره ببینی برم سمت خدا و توبه

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس