2777
2789
عنوان

کسایی که تجربه خیانت همسرشونو دارن یه لحظه میاین🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 56 پست
نامزدم قبلا با دخترای دیگه دوست بوده . خب معمولا همه پسرا اینطورین . ولی از وقتی با منه هیچوقت ندیدم ...

منم وقتی نامزد بودم همه چی میومد میگفت خیلی دلم قرص بودبارها گوشیش میذاشت پیشم میرفت حتی یکبار چک نکردم اما بعد ازدواج میخواستم یه عکس ببینم نمیذاشت دست ب گوشیش بزنم کم کم شک کردم وقتی نامزد بودیم از صبح تا شب هر روز باهم بودیم دلم قرص بود همش جفتشم جز شبا موقع خواب 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم اینه حرفای خصوصی میزنه با اینا چ درباره دختر چ چیزای دیگه.ک‌پاک میکنه.والا من چتام با مامانمو ...

منم با نظرت موافقم چون خود منم با دوستام درد و دل میکردم گاهی پاک میکردم ی مدت پاک نمیکردم شوهرم میخوند دعوام میکرد

نامزدم قبلا با دخترای دیگه دوست بوده . خب معمولا همه پسرا اینطورین . ولی از وقتی با منه هیچوقت ندیدم ...

معلومه که نه.اما زیادم چک نکن 

کاربر قدیمی ام دو سال دیسکانکت بودم ولی از اون زمان  هرروز نی نی سایتم خلاصه حوصله ندارم زیاد پست بذارم اکثرا خاموش هستم و پربازدیدارو میخونم 😐
سریع گوشیش رو چک میکنی؟ و اونم اجازه میده !! خوب باید به عرضتون برسونم خواهرم  کسی که بخو ...

پیش خودش نه مثلا دسشویی رفتنی یا شبا که خوابه.اما میدونه.شما آقا هستین؟به نظرتون بازم داره کاری میکنه؟خب چطور بفهمم وقتی همه رو پاک میکنه

کاربر قدیمی ام دو سال دیسکانکت بودم ولی از اون زمان  هرروز نی نی سایتم خلاصه حوصله ندارم زیاد پست بذارم اکثرا خاموش هستم و پربازدیدارو میخونم 😐
پیش خودش نه مثلا دسشویی رفتنی یا شبا که خوابه.اما میدونه.شما آقا هستین؟به نظرتون بازم داره کاری میکن ...

من در جریان کامل اتفاقات نیستم ولی چیزی در مورد رابطتون و میزان عشقی که هست و ... خیلی چیزای دیگه نمی‌دونم 

ولی این که بدون هیچ حرف و حدیث و بحثی میتونی راحت گوشیش رو چک کنی 

و در موردش هم صحبت نمیکنید 

و این کرم خیانت هست و ..

عادت ندارم حس بد بدم به کسی 

ولی در صد زیادی حس میکنم که خبرهایی هستش و مشکوکه 

📜کاربر آقام ، هدف: رشد و پرورش تفکرات به سمت انرژی مثبت و ارتقا زندگی در راستای شادی و دیدگاه متفاوت و زیبا ☺️🌹تاپیک هام رو بخون 🌹
من در جریان کامل اتفاقات نیستم ولی چیزی در مورد رابطتون و میزان عشقی که هست و ... خیلی چیزای دیگه نم ...

نمیدونم واقعا .اینم بگم مورد خیانتش با زن مسن و کمی زشت بود اگر زیبا و جذاب بود نمیسوختم

خیلی داغونم خسته شدم از این وضع

عزیزم تو تاپیک قبلیتم گفتم .چرا وانمود کردی این اتفاق برا ی دوستاته .تابلو بود شوهر خودته .بعدم مرد اگه هرز پرید متاسفانه مواظبش نباشی بازم میپره

همه ما در تاریکی یکسان عمل میکنیم .لطفا کسیو قضاوت نکنین .باشکم سیر نمیشه آدمیکه ک دست ب دزدی زده رو قضاوت کرد .همه ما در تنگنا وسختی ها قرا بگیریم یک جور عمل میکنیم لطفا خودتون رو پیغمبر زاده فرض نکنین 😊
عزیزم تو تاپیک قبلیتم گفتم .چرا وانمود کردی این اتفاق برا ی دوستاته .تابلو بود شوهر خودته .بعدم مرد ...

شاید چون هنوز باورم نشده اون اتفاق.مواظبت ینی چی چکار کنم؟چطور مراقب باشم اون که طول روز همش خونه نیست...