به نظرتون مردی که یه بار خیانت کرده و بخشیده شده اگر پیامای بعضی دوستاشو پاک کنه بازم بوی خیانتشو میده؟آخه چرا باید چت و پیامها با بعضی دوستاشو از دم پاک کنه هر روز.چه حسی دارین به این کار؟
کاربر قدیمی ام دو سال دیسکانکت بودم ولی از اون زمان هرروز نی نی سایتم خلاصه حوصله ندارم زیاد پست بذارم اکثرا خاموش هستم و پربازدیدارو میخونم 😐
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین من یه دوست دارم اتفاقا خیلییی مذهبیه هیچوقت حرف بدی نمیزنه یا کار بدی نمیکنه حتی اگه بدونه من گار بدی کردم یا حرف بدی میزنم بامن قطع ارتباط میکنه. ولی هروقت میخام بزم پیش نامزدم پیاماشو پاک میکنم . نمیدونم چرا ولی دلم نمیخاد ببینه چون با دوستم شوخی دارم اسمشو تغییر میدم یجوری صداش میکنم مثلا میگم خرس . یا خرس بسیجی و این حرفا . دوس ندارم نامزدم ببینه در حالی که هیچچچچچ آتو یا عیبی تو چتام وجود نداره
شوهر من چت هاش با دخترا و زنای دیگه پاک میکرد ادمای گذشته زندگیش و این منو عذاب میداد خیلی اذیت شدیم ...
نامزدم قبلا با دخترای دیگه دوست بوده . خب معمولا همه پسرا اینطورین . ولی از وقتی با منه هیچوقت ندیدم حتی چتای خیلییی گذشته هم پاک نکرده و حتی کسی بهش پیام میده یا دایرکت میده باز چتشو پاک نمیکنه . و واقعا این چن سال ازش ندیدم خیانتی . بنظرت اطمینان کامل داشته باشم ؟