2777
2789
عنوان

پسر دوسال و سه ماهه ام صحبت نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1612 بازدید | 163 پست
خداخیرتون بده من ک ازبس حساس شدم رواین موردشب وروز ندارم انشالله بچه منمـاوکی شه😢

ببین استارتر پسر من ۴ سالشه بچه دوممه بچه اولم ۱۰ ماهگی شروع کرد حرف زدن پسرم دو و نیم سالگی تازه گفت مامان 

همش همه بمن میگفتن درست میشه فلانی ۳ سالگی حرف زد بیسالی ۴ سالگی حرف زد 

و حالا من بعد ۳ سالگی حسابی پیگیری کردم فهمیدم بچم مشکل توجه داره و دارو و .....‌ باید باشه 

شما اولین کارت این باشه تلویزیون گوشی قطع باشه مدام اطرافش آدم و بچه باشه در تعامل با اطرافیانش باشه 

و حتما یه متخصص که کار تکامل بچه هم انجام میده ببر 

بیخیالی خوب نیست

یوقت دیدی یه درصد باید پیگیری میکردی

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن بابا😂منظورم زبون عجیب خودشه منـمیگم این ترک و عربی میحرفه😂

پسر‌منم دوسال و دوماهشه بیست تا کلمه میگه بقیشم ب زبان چینی میگه  

پسر خواهرشوهرم سه سال و سه ماهشه اونم همینه، زیاد شده این مدلی

ازاون لحاظا اوکیه همه چیش عالیع حتی بازیای گوشیو ک سخته بلده 

بچهای اوتیسم کند ذهن نیستن بزنید گوگل مطالبش میاد فقط پشت گوش نندازید این موضوع رو

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡

پسر‌منم دوسال و دوماهشه بیست تا کلمه میگه بقیشم ب زبان چینی میگه     پسر خواهرشوهرم سه سا ...

اخ اخخخ اره میبینی ک زرنگم هستن اخه😭شما چکارا کردی واسه صخبت کردنش دیگ نرغتی گفتاری جایی

وای جدی؟ینی چی عدم تمرکز داروی چی ینی اتسیم ؟

نه اوتیسم نیست 

فکر نکنم بچه شما مشکل توجه داشته باشه یا شاید کم باشه 

یه جور بیش فعالی ذهنیه بچه ذهنشو نمیتونه تمرکز کنه دارو میدن برای افزایش تمرکز 

نگران نشو قرار نیست بچت مشکلی داشته باشه 

فقط میگم همه جوانبو بررسی کن

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
نه اوتیسم نیست  فکر نکنم بچه شما مشکل توجه داشته باشه یا شاید کم باشه  یه جور بیش فعالی ...

ممنون عزیزم تا دو وونبم بهش فرصت میدم 

شمام دعاکن واسه من دلتون پاکه 

من ب دعای بقیه ایمان دارم

اره گرفتم فلاش کارت باید اونارم بیارم وسط ولی فک نکتم بشینه دقت کته😬

اولش مشخصه نمیاد بشینه شما باید با بازی و تشویق مشتاقش کنید هروقت توتستی یکی رو نشونش بده و اسم اون عکس رو تکرار کن بعد چند تا رو کنار هم بزار بگو کدوم بود بزار خودش تلاش کنه نشون بده ...‌و میتونی با گوشی هم برنامه  صوتی و  تصویری آموزشی دانلود  کنی گاهی با گوشی یاد بگیره