2777
2789
عنوان

رفتم رو اکانت تلگرام نامزدم

320 بازدید | 24 پست

تاپیک قبلیم گفتم

با اکانت دومش بلاکم کرده بود

توی تلگرام

بعد من میگفتم چرا بلاکم کردی

اون میگفت یادم نیست

بعد گفت فکر کنم خیلی گیر میدادی به این اکانتم منم خسته شدم بلاکت کردم

بعد گفت اها فکر کنم چند ماه پیش که قهر کردیم بلاکت کردم

همه دلیلاش اشتباه بود(من کلا دوبار بهش گیر دادم اونم کوتاه)(موقع قهرمون اون اکانتش بلاک نبودم)

بعدم من گفتم با هیچ دلیلی قانع نمیشم

فقط باید بیام رو اکانتت

اونم میگفت تو اعتماد نداری تو باز پی ام لسی بخدا الکی حساس شدی

بعد یه ساعت گذاشت برم تو اکانتش

بلاکیارو چک کردم

چتارو چک کردم راست میگفت فقط مال همکارو دوست بود

این ادم اگه میخواست چیزیو پاک کنه یه ساعت وقت داشت

مشکل این بود من رفتم تو بایگانی(اگه تلگرام داشته باشین میدونین،باید صفحه رو بکشین پایین ببینین) دیدم از این چنلای چیزی داره،چی میگن اه

همینا که خاله ان😐دختر جور میکنن😐

وای دلم میخواد بخدا بمیرم

اصلا ناراحت یا نگران نیستم

ببینید فرصت پاکسازی داشته نکرده خب چرا؟

میتونست پاک کنه دوباره جویین بشه

بهتر از اینه که من ببینم

از یه طرف ایدی نداشت چنلش ولی ایدی جن..ده(خاله) بود😐خاله قانعی بود بچها پنجاه میگرفت وصل میکرد(باورم نمیشه دارم مسخره بازی درمیارم)

از یه طرف تو بایگانی بوده به خیالش من نمیبینم؟میدونه من زیرورو میکنم و چیزایی درمیارم که خودش ندیده

از یه طرف وسواس داره😐سمت اینا نمیره

و خسیسه پول به اینا میده؟

از اونور با دوتا از دوستاش بعضی جمعها میرن بیرون ولی جفتشون تو رابطن و بچهای خوبین

پسرخالش حرو،،مزاده دو عالمه(نمیدونم😐شایدم دارم تهمت میزنم،ولی حسم میگه،نامزدم میگه با کلییی دختر دوسته ولی تو رابطه نمیره وگرنه کیس زیاده)پی این پسرخالش گاهی میره اخر نفهمیدم تنهاست یا با خانوادت

امکاااان نداره نامزدم با پسرخالش همچبن کاری کنه😐

وای چی دارم میگم

بچها به نظرتون چنله رو پاک کنم نه؟بگم دیدم چنل بدیه گفتم حتما تبلیغاته پاک کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باور میکنی تلگرام من پره هنش قبلا میترسیدم شوهرم فکر بد کنه هی لف میدادم باز بودن بعضیا بایگانی شدن فقط نبینمشون

ب شوهرم گفتم اینا چرا میان گف برا همه هس ولش کن

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
باور میکنی تلگرام من پره هنش قبلا میترسیدم شوهرم فکر بد کنه هی لف میدادم باز بودن بعضیا بایگانی شدن ...

اره چون اینم میدونستم زیاد حساس نشدم به خودش گفتم گفت میخواسته فیلم ببینه باید تو این چنلا جوین میشده بعد خیلی پیام میومده بایگانی کردم نبینم

راست میگفت کلییییی پیام بود

اره چون اینم میدونستم زیاد حساس نشدم به خودش گفتم گفت میخواسته فیلم ببینه باید تو این چنلا جوین میشد ...

همینجورین الکی بهش تهمت نزن اگ کار خواسی میکرد حداقل پاکشون میکرد

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
این کانالارو منم داشتم ی زمان برای دانلود فیلم درسی یا سینمایی عضویت اجباری بود باید حتما عضو میشدی ...

خودشم همینو گفت

برای تلگرامای غیر رسمی یا وقتی به پرو کسی وصلشیم میاد

من چون میدونستم اینارو زیاد نگران نشدم