2777
2789
عنوان

پسر دوسال و سه ماهه ام صحبت نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1612 بازدید | 163 پست
نگران نباش عزیزم، بچه دیدم تا ۴سالگی هم صحبت نمی‌کرد بااینکه مادرش خیییلی براش وقت میذاشت، خیلی هم ب ...

توروخدا؟

میشه برام دعاکنید مبخام ب این نیت چله بردارم براش

اره دوسال ونیمگی اوکی نشد میرم گفتار ولی اینـمگ ب حرف اون گوش میده ماشالله فقط دنبال بازی خجالتم نمیکشع ک بگم میشینه یجا😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن فدات منظورم اینه ب زبون خودش 😂بخدافک میکنی انگیلسی😂😂😂

انگاری داره چینی حرف میزنه نامفهومه؟

اگه اینطوره از کجا میدونی ۲۰ کلمه بلده 

اگه حرف نمیزنه حتمااااا اقدام کن

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
توروخدا؟ میشه برام دعاکنید مبخام ب این نیت چله بردارم براش اره دوسال ونیمگی اوکی نشد میرم گفتار ول ...

حتما اگر لایق باشم دعا میکنم گلم؛ شما هم برای حاجتهای من دعا کن لطفا. ان شاءالله زودی حاجت رواییت

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  

عزیزم نمیخوام نگرانت کنم ولی من یجا خوندم که یکی از علائم اوتیسم همین نامفهومی گفتاره....

خواهشا از یه متخصص پیگیری کن انشالله چیزی نباشه💙

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡

عزیزم با متخصص کودکان در میون بزار و اگر پیشنهاد گفتار درمانی و روانشناس کودک دادن پی گیری کن و خودتون براش کتاب قصه و شعر زیاد بخون و کاری کن به وجد بیاد بخاد تکرار کنه فلش  کارت میوه و لباس وسیله بگیر از روی اونا بهش یاد بده بعد عکس کارت  رو جلوش براز تشویقش کن بگه