2777
2789
عنوان

پسر دوسال و سه ماهه ام صحبت نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1612 بازدید | 163 پست
 .پسرمنم حرف نمیزد‌ .باروش ولا موسوی درمان کنید.اول ازهمه تی وی اهنگ گوشی کتاب اسباب بازی موزیک ...

روشش دقیقا چیه؟

من دو ماهی تلویزیون و موبایل قطع کردم تغییری نکرد الان یکم دوباره میبینه

روشش دقیقا چیه؟ من دو ماهی تلویزیون و موبایل قطع کردم تغییری نکرد الان یکم دوباره میبینه

اصلا نباید بزارید. ویس هاشونو گوش بدید متوجه میشید. علاوه بر تی وی وگوشی کتاب اسباب بازی موزیکال اهنگ هم نباید باشه. هیچ صدا و تصویری نزارید

السلام علیک یا صاحب الزمان برای سلامتی امام زمان و تعجیل درفرج صلوات.بیایید برای نزدیک شدن ظهور ترک گناه کنیم. .اللهم عجل لولیک الفرج . اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ویس هاش از کجا پیدا کنم؟

این شماره دستیار شونه پیام بدید یازده تا ویس پایه هست گوش بدید. بعد پیام بدید به خودشون تا عضو گروه امید کنند شمارو وهشت تا ویس هم اونجا هست که دوتاشون پولی اند اونارم بگیرید گوش بدید. مخصوصا ویس هشت. ان شاالله موفق باشید. 

السلام علیک یا صاحب الزمان برای سلامتی امام زمان و تعجیل درفرج صلوات.بیایید برای نزدیک شدن ظهور ترک گناه کنیم. .اللهم عجل لولیک الفرج . اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
این شماره دستیار شونه پیام بدید یازده تا ویس پایه هست گوش بدید. بعد پیام بدید به خودشون تا عضو گروه ...

۰۹۱۶۰۵۰۶۲۳۹

این شماره دستیار شونه پیام بدید یازده تا ویس پایه هست گوش بدید. بعد پیام بدید به خودشون تا عضو گروه ...

خیلی ممنون،هزینه اش چطوریه؟

فقط همون دوتا ویس اخر پولیه یا بقیه هم هزینه داره؟

کجا پیام بدم؟تلگرام یا ...

خیلی ممنون،هزینه اش چطوریه؟ فقط همون دوتا ویس اخر پولیه یا بقیه هم هزینه داره؟ کجا پیام بدم؟تلگرام ...

فعلا که فقط دوتا ویس هفت وهشت گروه امید پولی هستند ویسی دویست هزارتومن. تلگرام پیام بدید خانم فقیهی. ایتا هم فک کنم داشته باشن. به خانم موسوی خواستید پیام بدید برای عضو شدن تو گروه امید باید تو واتساپ پیام بدید. 

خیلی ممنون

خواهش میکنم

من تو تلگرام پیام دادم سین کردن ولی جوابی ندادن

به خود خانم موسوی پیام بدید توواتساپ

شماره اش دارید؟

اره درخواست بدین براتون بفرستم. به خانم فقیهی هم توایتا پیام بدید شاید جواب بده