2777
2789
عنوان

مامانای ناز باردار🤰 ک هفته ۳۰ و بالاتر هستین بیاین😍😍🤰🤰🤰

| مشاهده متن کامل بحث + 1554 بازدید | 58 پست
خانوما مکمل و آهن هر قرصی ک میخورین بگین.... و اینکه چقد وزن اضافه کردین؟ من قبل بارداری ۶۳ بودم&n ...

واقعا آنقدر دارو میخوری!!!من فقط مولتی ویتلمین بهداشت با آهن بهداشت ..این قرصایی که نوشتی خوبه بخرم ؟

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...
واقعا آنقدر دارو میخوری!!!من فقط مولتی ویتلمین بهداشت با آهن بهداشت ..این قرصایی که نوشتی خوبه بخرم ...

اره....

من همه اینارو دکتر برام نوشته گلم.مولتی ویتامینم ک خوبه ولی خب بازم زیاد وزن منو نبرده بالا.

شما دکتر اصن براتون مولتی و اهن ننوشت؟؟؟

چقد وزن اصافه کردی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من هفته ۲۸ هستم دکتر برام اهن و کلسیم و اکتی ناتال و ویتامین دی نوشته که اکتی ناتال متفرقه میخورم چون من خیلی وزنم فکر کنم بالا رفته تا الان ۱۲ کیلو  برا وزن نی نی هنوز نرفتم 

من بچه دومه بعد ده سال ولی انگار اولیه ولی تجربه تخت اینا نخریدم چون تا دوسال پیش خودمه کی پاشه بزاره رو تخت بعد اون تخت میخرم 

از این ست خوابا و چند دست لباس تا سایز ۰ و ۱ و ۲ خریدم تا ببینیم دنیا بیاد ریزه بچه درشته بچه با توجه به اون خرید با سرویس بهداشتی چند تا اسباب بازی نوزادی 

خودمم قصدم اینه هفته ۳۱ رسیدم خونه تکونی کنم کمد دیگه نخریدم دارم کشو میزنم کمد دیواری برا جای لباساش بعدم ایشالا یخچال پر کنیم برا زایمان مهمون اومدن برا خودمم باید دو دست لباس بافت  وشلوار بخرم 

اره.... من همه اینارو دکتر برام نوشته گلم.مولتی ویتامینم ک خوبه ولی خب بازم زیاد وزن منو نبرده بالا ...

من ۷۴بودم شدم۸۸

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...
سلام من هفته ۲۸ هستم دکتر برام اهن و کلسیم و اکتی ناتال و ویتامین دی نوشته که اکتی ناتال متفرقه میخو ...

چ خوبه شما اقلا چند دست لباس خریدین من هنوز هیچی😅

منم قصد خریدن کمد و تخت ندارم.

وااای من انقد خونه ام شلختس نیاز ب خونه تکونی اساسی داره چون قبلش خودمم توانایی تمیز کردن همه جارو نداشتم الانم استراحتم هر بار یکی میاد جمع و جور میکنه و میره....

انشالله هفته ۳۴ببعد مامان و خواهرم ک الهی خیر ببینن میخان بیان یه تمیزکاری اساسی بدن.

منکه خیلیم از زایمان زودرس میترسم ولی دیگه توکل بخدا

خودش تا اینجای راه آوردتمون انشالله ازین ببعدشم خودش درست کنه.......

چ خوبه شما اقلا چند دست لباس خریدین من هنوز هیچی😅 منم قصد خریدن کمد و تخت ندارم. وااای من انقد خو ...

من زیاد بارداری پر خطر نداشتم فقط انومالی سندرم زد که کلی استرس کشیدم ازمایش سلفری دادم خدارو شکر سالم بود ولی خوب در کل فعالم دیروز رفتم برا خودم لباس بببینم خانمه میگفت تو این وضعیت چرا اومدی بیرون منم گفتم بعد ۶ شلوغ میشه 

خونه تکونی هم من شهر غریبم خواهرم که جدیدا باردار شده و جال خراب مامانم تا روز زایمان نمیاد مجبورم خودم یواش یواش انجام بدم فرش ها رم میدیم بیرون میمونه یه تغیر مبل و چیدپان کابینت اروم اروم تمیز میکنم فقط خیلی دلم از این تاب ریلکسیا میخوات میگم بگیرم بزارم گوشه خونه هم خودم استفاده میکنم هم نی نی میزارم توش 😅😅ویار تاپ قبوله 

من زیاد بارداری پر خطر نداشتم فقط انومالی سندرم زد که کلی استرس کشیدم ازمایش سلفری دادم خدارو شکر سا ...

خداروشکر ک همه چی خوبه...

خیلی خوبه ک فعالین ولی خب برا خونه تکونی حتما از همسرتون یا دوست کمک بگیرین ک یوقت بهتون فشار نیاد.

هنوز ک حامله این ویار قبووووله بگین اقاتون بخرن😍😄

مامان پارسا برا وزن هفته چند بوودی رفته چند کیلو بود ؟

من ۲۶هفته و ۱روز یه سونو رفتم ک وزنش۸۷۰گرم بود.

ولی اصل سونو وزن رو انشالله میخام ۱آبان برم ک میشم ۳۱هفته و ۴روز.

برم میام میگم😊

منم هر ماه آز میدم و هی دوز دارو میره بالاتر🙃 البته من فقط تو بارداری اینجوریم.بچه اولمم تا ماه اخ ...

منم برااقدام ازدادم گفت خوبه ولی میخای بارداربشی بایددارومصرف کنی بیادزیر۲

خدایا شکرت هزاران بارشکرت بالاخره جواب آزمایش سلفریم سالم اومد و دخترم سالمه
این راه طولانی تر ازین حرفاس ک از حالا بخوای بترسی  توکل کن ب خدا  بیخیال باش گلم و فعلا ...

ممنونم گلم نه فقط سه روزه صبحها حالت تهوع دارم 

خدایا شکرت هزاران بارشکرت بالاخره جواب آزمایش سلفریم سالم اومد و دخترم سالمه