2777
2789

با بابام دعواشون شده داره قهر میکنه بره  بابام زندگیمونو داره به باد میده قبول دارم ولی اینم میدونم که بابام هیچوقت نمیره دنبال کسی که قهر کرده . مامانمم اینو خوب میدونه 

مادربزرگمم با خواهرای من کنار نمیاد  حوصله بچه کوچیک نداره .بابام صدبار گفته اگه یه روز قهر کردی رفتی دیگه نیاااا 

هی بهش میگم نرو . داره غر میزنه تند تند کار میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام بدون اطلاع ما با عموم قرار گذاشته که خونه مارو بسازند دانگ عموم برداره ۲ دانگ بابام

مادرتم حق داره بیچاره آدم سکته میکنه از دستشون بزار بره شاید باباتم منصرف بشه مجبور میشه بره دنبالش پس چیکار میکنه

حالا شاید از اول دوبار قهر میکرد میرفت بابام گند اخلاقشو کنار میذاشت

اولین و اخرین باری که قهر کرد ۱۰ سال پیش بود . آخر سر بابام یه هفته خواهرم رو برد تلفنم جواب نداد مامانمم خودش رفت عذرخواهی کرد با خواهش و التماس برگشت بعدم گفت زشته اینطوری برگردم خیلی نمایشی بابام دسته گل گرفت اومد خونه مامان بزرگم ! 

مادرتم حق داره بیچاره آدم سکته میکنه از دستشون بزار بره شاید باباتم منصرف بشه مجبور میشه بره دنبالش ...

نه نمیره اصلا هرکی بابامو میشناسه مطمئنه که اگر کسی باهاش قهر کنه نمیره دنبالش 

هزاربار گفته اگه قهررکردی و رفتی دیگه نیا 

نه نمیره اصلا هرکی بابامو میشناسه مطمئنه که اگر کسی باهاش قهر کنه نمیره دنبالش هزاربار گفته اگه قهرر ...

میدونم ولی آخه بوه ها بدون‌مادر که نمیشن بعدشم‌عموی بی وجدان رو‌منصرف کنید از اینکار

یعنی شماهم با مامانتون میرید؟

خواهربزرگم ده سالشه . سرکشه مامانم نباشه یا با بابام دعواشون میشه یا یه کاری دست خودش میده اونو با خودش میبره 

کوچیکه هم ۳ سالشه از بغل مامانم جدا نشده تا حالا