مفنامیک یانوافن بخوریه قهوه ارومترت میکنه یه کیسه ابگرم ایناتوصیه دکتربودن البته چای دارچینم اثرداره
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
"برای اینکه مردم در خط نگهداشته شوند، آنها باید گرسنه، نیازمند، بیسواد، و خرافی نگهداشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نهتنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژههای بدیعی را نیز بکار میبرد که نه شما و نه من نمیتوانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی میافتد اگر کودک علوفهفروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
وای باید حتما شیاف بخرم قبلا میتونستم با دردش کنار بیام این چند ما افتضاح درگیرم یه ثانیه نمیتونم حر ...
عزیزم حتماپیگیر باش ،دراین حد درد طبیعی نیستا ....
شیاف را که حتما روزاول بزن چون ضرر. درد کشیدن بیش از شیافه ...درمرحله دوم رحمت را گرم کن اگهبهتر شد که خب خداروشکر اگه نشد حتما دکتربرو عزیزم، انشاالله که بلا به دور باشه ....
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
وای خیلیییی برای شما سخته که من شنیدم بعضی ها هر سری کارشون به اورژانس میرسه
من دیگه خدا را شکر بعد زایمان اولم دیگه اون دردای عجیب و بد از بین رفت برام. ممکنه سالی یکبار حالم مثل مجردیام و قبل مادر شدنم بشه. اما مجرد که بودم و قبل حامله شدنم تقریبا هر ماه کارم به دکتر زنان و اورژانس میکشید. خیلی ها درک نمیکنن چون این دردا را نکشیدن.
"برای اینکه مردم در خط نگهداشته شوند، آنها باید گرسنه، نیازمند، بیسواد، و خرافی نگهداشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نهتنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژههای بدیعی را نیز بکار میبرد که نه شما و نه من نمیتوانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی میافتد اگر کودک علوفهفروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"