2777
2789

مفنامیک یانوافن بخوریه قهوه ارومترت میکنه یه کیسه ابگرم  ایناتوصیه دکتربودن البته چای دارچینم اثرداره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط شیاف کارسازه ....بعدم ی کم نبات و زیره و گلاب بجوشون وبخور و حتما هم ی سونوگرافی برو که کیست یا اندومتریوز یا عفونت نداشته باشی ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

من وقتی رو به موت شم میرم اورژانس 

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
فقط شیاف کارسازه ....بعدم ی کم نبات و زیره و گلاب بجوشون وبخور و حتما هم ی سونوگرافی برو که کیست یا ...

وای باید حتما شیاف بخرم 

قبلا میتونستم با دردش کنار بیام این چند ما افتضاح درگیرم یه ثانیه نمیتونم حروم کنم با درد این کنار بیام 

وای باید حتما شیاف بخرم قبلا میتونستم با دردش کنار بیام این چند ما افتضاح درگیرم یه ثانیه نمیتونم حر ...

عزیزم حتماپیگیر باش ،دراین حد درد طبیعی نیستا ....

شیاف را که حتما روزاول بزن چون ضرر. درد کشیدن بیش از شیافه ...درمرحله دوم رحمت را گرم کن اگهبهتر شد که خب خداروشکر اگه نشد حتما دکتربرو عزیزم، انشاالله که بلا به دور باشه ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
وای خیلیییی برای شما سخته که من شنیدم بعضی ها هر سری کارشون به اورژانس میرسه

من دیگه خدا را شکر بعد زایمان اولم دیگه اون دردای عجیب و بد از بین رفت برام. ممکنه سالی یکبار حالم مثل مجردیام و قبل مادر شدنم بشه. اما مجرد که بودم و قبل حامله شدنم تقریبا هر ماه کارم به دکتر زنان و اورژانس میکشید. خیلی ها درک نمیکنن چون این دردا را نکشیدن. 

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"