2777
2789
عنوان

مامانای ناز باردار🤰 ک هفته ۳۰ و بالاتر هستین بیاین😍😍🤰🤰🤰

| مشاهده متن کامل بحث + 1554 بازدید | 58 پست
عزیزای دل میشه کل سونوها وازمایشهایی که انجام دادین تواین مدت بی زحمت بگین ممنونم

عزیزم روال طبیعیش ک اینه

۱.ازمایشات دوره اول ک همین ک میفهمی بارداری بگیری بهتره ک اگه مشکل کم خونی و تیروئید و....داشتی دارو شروع بشه.

۲.ازمایشات دوره دوم و تحمل گلوکز هم حدود هفته۲۴تا۲۸انجام میشه.

۳.سونو ۴تاداری اول تشکیل قلب.بعد غربالگری اول ک البته همراه ازمایشه.بعد سونو آنومالی غربالگری دوم اگه دوست داشتی.و بعدشم سونوی تخمین وزن ک بین ۳۰ تا ۳۴ هفته میرن

خیلی ممنونم گلم چندوقتته ؟ واینکه ازمایش هم دادی تواین مدت

اره آزمایش خون، آزمایش ادرار

یه بار آزمایش ادرار دادم تاحالا

خون دوبار

خـو໑شبختي يـ؏ـني داشتن ڪوچولويہ‌ از جنس مِـטּ وتو🥺🤍.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم روال طبیعیش ک اینه ۱.ازمایشات دوره اول ک همین ک میفهمی بارداری بگیری بهتره ک اگه مشکل کم خونی ...

ممنونم عزیزم اینهفته میرم سونوقلب قشنگ میشه صداشوشنید؟

خدایا شکرت هزاران بارشکرت بالاخره جواب آزمایش سلفریم سالم اومد و دخترم سالمه

خانوما مکمل و آهن هر قرصی ک میخورین بگین....

و اینکه چقد وزن اضافه کردین؟

من قبل بارداری ۶۳ بودم 

بخاطر ویار شدم ۵۹

الان تازه شدم ۶۵😔

خیلی دلم میخواست وزنم زیاد بره بالا ک بعد زایمان سریع ب وزن قبل برنگردم چون شدیدا تو دوره شیردهی لاغر میشم...

مکمل هم هم اکتی ناتال بعد ناهار

کلسیم و امگا ۳ بعد صبحونه

دوتا قرص فیفول اخر شب میخورم

و جز اینا هر صبح ناشتا قرص لووتین برا کمکاری تیروئد مصرف میکنم.هر دوازده ساعت قرص هیوسین.

هر شبم یه دونه اسپرین ۸۰

احتمال زیاد شنیده میشه ولی اگه استرس میگیری بزار ۸هفته و چندروز برو صددرصد صداشو میشنوی عزیزم

انقدراسترس دارم که طاقت موندن ندارم

خانوما مکمل و آهن هر قرصی ک میخورین بگین.... و اینکه چقد وزن اضافه کردین؟ من قبل بارداری ۶۳ بودم&n ...

وای منم کم کاری داشتم قبل بارداری الانم لووتیروکسین میخورم تااخربارداری هم هرماه بایدازبدم 

استرس نداشته باش خدابزرگه خودش مواظب نی نیامون هست😊💛

ان شاالله اولین تجربمه بعدازمصرف کلی دارو باردارشدم همش ترس دارم تابیادبغلم کشته منو

وای منم کم کاری داشتم قبل بارداری الانم لووتیروکسین میخورم تااخربارداری هم هرماه بایدازبدم 

منم هر ماه آز میدم و هی دوز دارو میره بالاتر🙃

البته من فقط تو بارداری اینجوریم.بچه اولمم تا ماه اخر قرص خوردم

ان شاالله اولین تجربمه بعدازمصرف کلی دارو باردارشدم همش ترس دارم تابیادبغلم کشته منو

این راه طولانی تر ازین حرفاس ک از حالا بخوای بترسی 

توکل کن ب خدا 

بیخیال باش گلم و فعلا خوش بگذرون 

سنگین ک بشی دیگه خیلی از کارا برات سخت میشه...

ویار نداری؟