2777
2789
عنوان

دیشب نشسته یودم تو اتاق تاریک

440 بازدید | 32 پست

و التماس خدا میکردم 

شاید باورتون نشه نزدیک ساعت ۱۱ شب که همه خواب بودن رفته بودم تو اتاقم تو تاریکی نشسته بودم 

گریه میکردم بی صدا ،به خدا التماس میکردم که هر چی صلاحمه برام پیش ببره کارارو 

میدونم بلخره این روزام میگدره .خدا حواسش بهم هست ، تو زندگیم بارها بهم ثابت شده 

و میدونم همیشه بهترین چیزارو برام در نطر گرفته

جریان از این قراره که من قصد دارم برای چند تا دانشگاه ایتالیا و همچنین بورسیه استانی ایتالیا اقدام کنم تا اخر امسال  

از الان خیلییییی استرس دارم .کلی فکرای نگران کننده میاد تو ذهنم 

کلی اگه 

وایییییییییی

یواش یواش دارم مدارکمو آماده میکنم 

فک کنم حسابی قراره ریزش مو بگیرم و بدنم بهم بریزه 

استرس اومده سراغم 

تپش قلب دارم میگیرم

از یه طرف دوروزه یه حس تردید مضخرف دارم 

دیشب خیلیی حالم بد بود 

به خدا گفتم نمیخوام هیچی زوری ازت بگیرم 

من کارامو انجام میدم تو این راه 

ولی بازم هرررچی خودت بخوای 

کانل سپردم دست خودش 

ولی در کنارش دارم تلاش خودمو میکنم 

تاحالا چنین حالی داشتید؟؟؟

حالم خوب نیست راستش 

وقتاییم حالم خوب نباشه باید از خونه بزنم بیرون 

چه کنم

چراایتالیا حالا ?بله منم بعضی اوقات انقدراسترس وناراحتی دارم حتی جوخونه اونقدرسنگین که بالباس خونه م ...

بورسیه استانی داره 

پدیرش دانشگاه هاش راحته 

چه باید کرد بنطرت 

من همرو سپردم دست خدا دیگه 

مغزم نمی‌کشه 

بخوام هی بشینم تجزیه تحلیل کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه،تصمیم بزرگی با اما واگه زیاده،من خودم سفر کاری زیاد داشتم،خیلیا گفتن که تو عادت داری،پس چرا نمیری،گفتم الان سختم نیست چون میدونم برمیگردم ولی خودم میشناسم ادم کامل موندکار شدن نیستم،شمام به خودت بگو،نهایت نتونستم برمیگردم،راه بازگشت برای خودت نبند،میخوای بری برای موفقیت بیشتر ،نه ازار روح وروان وبدار شدن حالت

طبیعیه،تصمیم بزرگی با اما واگه زیاده،من خودم سفر کاری زیاد داشتم،خیلیا گفتن که تو عادت داری،پس چرا ن ...

اره منم همینو میگم پیس خودم 

میگم اگه نشد نهایت اینه بر میگردم دیگه 

ولی اگه انجامش ندم حسرتش تا اخر عمرم باهامه

من رفتم وبرگشتم خیلی سخت ولی الان یه حس عذاب وجدان دارم ودارم کاراموانجام میدم دوباره برم ازلحاظ مال ...

من برای بورسیه میخوام اقدام کنم هرچند اینور یسری هزینه ها هست 

حالا اینا هیچی 

پس من سر اون تردیدست 

بنطر شما ارزش داره آدم از خانوادش دور باشه ؟؟؟؟ 

البته اگه من برم ایتالیا برام یه عنوان پله هست 

قصد دارم برم کشور بهتر

اره منم همینو میگم پیس خودم میگم اگه نشد نهایت اینه بر میگردم دیگه ولی اگه انجامش ندم حسرتش تا اخر ع ...

خب پس با خیال اسوده ادامه بده،من فقط همیشه به همه میگم برای شروع هر چیزی،پل های پشت سرتون خراب نکنید،تلاشو برای میش روی بکنید ولی هیچ چیز مطلق وجود نداره،وممکن با گرفتن یه فید بک متوجه بشی باید تموم کنی ادامه راهو وبرگردی چون گذشته بهتر بوده

خب پس با خیال اسوده ادامه بده،من فقط همیشه به همه میگم برای شروع هر چیزی،پل های پشت سرتون خراب نکنید ...

بله ۱۰۰درصد همینطوره که شما میگی 

نه خراب که نمیکنم 

من برای بورسیه میخوام اقدام کنم هرچند اینور یسری هزینه ها هست حالا اینا هیچی پس من سر اون تردیدست بن ...

منم بورسیه شدم ولی هیچی حساب وکتاب نداره هزینه هاخیلی زیادبودبااینکه من خیلی حواسم به دخل وخرج ورفت وامدم بودولی نتونستم بمونم دلاررفت بالا وبرگشتم من اونموقع باکسی هم دوست نبودم وخیلی سخت میکرددوری وغربت رو 

گاهی انسانم آرزوست
منم بورسیه شدم ولی هیچی حساب وکتاب نداره هزینه هاخیلی زیادبودبااینکه من خیلی حواسم به دخل وخرج ورفت ...

اره میدونم چیزای خیلی عیر منتظره ای ممکنه پیش 

میتونم بپرسم شما کدوم کشور بودی 

و اینکه اگه شرایطش بود میموندی؟؟

من برای بورسیه میخوام اقدام کنم هرچند اینور یسری هزینه ها هست حالا اینا هیچی پس من سر اون تردیدست بن ...

منم رفتم قبرس که برم کانادا ولی تایکسال موندم برگشتم اونجاخیلی ازبچه هاخونواده هاشون می اومدن سرمیزدن بهشون تفریح داشتن کافه گردی واین شهرواون شهرمیرفتن اهل بریزوبپاش بودن ولی من حقیقتادوست نداشتم ولخرجی کنم تغذیه ام خوب بود ولی اهل پارتی شبانه واینچیزانبودم واین سختش کردبرام

گاهی انسانم آرزوست
منم رفتم قبرس که برم کانادا ولی تایکسال موندم برگشتم اونجاخیلی ازبچه هاخونواده هاشون می اومدن سرمیزد ...

منم نیستم اهل این چیزا 

کلا سبک زندگیم یه زندگی بی حاشیست 

اره میدونم چیزای خیلی عیر منتظره ای ممکنه پیش میتونم بپرسم شما کدوم کشور بودی و اینکه اگه شرایطش بود ...

بله چرا دروغ بگم درسته دلتنگ میشی خیلی باخودت میگی خدایاچرااینکاروکردم ولی بعدعادی میشه سعی کن احساسی نشی من تواون دوران مادرم مریض شدمتوجه شدم هرروزگریه میکردم وبرگشتم بعدیکسال ولی اگه توازلحاظ مالی اوکی باشی درسال میتونی بری وبیای که کنترل کنی حس دلتنگی ووابستگی اتو

گاهی انسانم آرزوست