2777
2789
عنوان

مامانای ناز باردار🤰 ک هفته ۳۰ و بالاتر هستین بیاین😍😍🤰🤰🤰

| مشاهده متن کامل بحث + 1554 بازدید | 58 پست
سلام گلم خوب هستی؟نی نی خوبه؟شما ک دیگه نزدیکه زایمان و انشالله بزودی نی نی نازتو بغل میگیری😍 کی ب ...

سلام مرسی عزیزم  واسم دعا کن زایمانم خوب پیش بره چون درد اینا ندارم 

چشم ب هم بزنی میگذره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام مرسی عزیزم  واسم دعا کن زایمانم خوب پیش بره چون درد اینا ندارم  چشم ب هم بزنی ...

انشالله ک همه چی خوب پیش بره و زایمان راحتی داشته باشی.نگران نباش تا۴۰هفته برای درد وقت داری.

کم کم خوردن دمنوش و ورزشهای شروع درد ک تو گوگل هست رو شروع کن.پیاده روی کن

خانوما مکمل و آهن هر قرصی ک میخورین بگین.... و اینکه چقد وزن اضافه کردین؟ من قبل بارداری ۶۳ بودم&n ...

شما دکتر غدد رفتی ب خاطر تیروییدت؟

تیرویید منم کمکاره 

سر بچه اولم هم کمکاری گرفتم خیلی وزنم سخت رفت بالا

🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
شما دکتر غدد رفتی ب خاطر تیروییدت؟ تیرویید منم کمکاره  سر بچه اولم هم کمکاری گرفتم خیلی وزنم ...

ن من دکتر زنانم دوز دارو رو برام عوض میکنه 

اصلا نگفت برم....

ینی میگین وزن گیری کممون بخاطر کم کاریه؟؟؟

من فک میکردم پرکاری وزن نمیگیرن....

کاش دکتر غدد هم میرفتم....

ن من دکتر زنانم دوز دارو رو برام عوض میکنه  اصلا نگفت برم.... ینی میگین وزن گیری کممون ...

من فکر میکنم با این قرصا کم کاریمون کنترل میشه شاید گاهی دوز قرصم بالا باشه حالت پرکاری بشه،این هفته میرم از دکترم میپرسم،وگرنه چرا وزن نمیگیریم،من نیم کیلو هم تا الان اضافه نکردم،۱۶ هفته ام

🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
من فکر میکنم با این قرصا کم کاریمون کنترل میشه شاید گاهی دوز قرصم بالا باشه حالت پرکاری بشه،این هفته ...

شما ویار نداری؟من بخاطر ویار ۴ماه اول ۴کیلووو کم کردم.

الانم خودمو کشتم از وزن اول بارداری دوکیلو بیشتر شدم.

ولی درباره دوز قرصا،من مرتب آز دادم و متاسفانه هی عددش رفته بالاتر ک ینی کم کارتر شده

پس فک نکنم باعث پرکاری بشه

شما ویار نداری؟من بخاطر ویار ۴ماه اول ۴کیلووو کم کردم. الانم خودمو کشتم از وزن اول بارداری دوکیلو ب ...

چرا منم ویار داشتم و درحد نیم کیلو کم کردم و الان ۴ ماهمه وزن قبل بارداری ام،آخه کم کاری باعث چاقی میشه چرا ما وزن نمیگیریم؟

🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
چرا منم ویار داشتم و درحد نیم کیلو کم کردم و الان ۴ ماهمه وزن قبل بارداری ام،آخه کم کاری باعث چاقی م ...

ننیدونم والا من الان ک غدا و میوه خوب میخورم و اکتی ناتال هم هرروز....ولی وزنم افزایش چشمگیری نداره