2777
2789
عنوان

دیشب نشسته یودم تو اتاق تاریک

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 32 پست
منم نیستم اهل این چیزا کلا سبک زندگیم یه زندگی بی حاشیست

منم ادم بی حاشیه واردمی هستم سرم تولاک خودمه وزیاداهل مدلباس واینچیزاهم نیستم ولی خب اونجا توخوابگاه اکثرابچه های اردبیل وتبریزبودن اونازیاد اهل چشم وهم چشمی بودن

گاهی انسانم آرزوست

اسی توکل کن بخدا اصلا نگران نباش منم اونموقع که میخواستم برم بابام یه بدهی بالااورد اصلا امیدی نداشتم کلی استرس کشیدم یهوکارام جورشدنتوکل کن بخدا ازهیچی ناراحت نباش تلاشتوکن منم الان دارم تلاش میکنم واسه یه کشوردیگه توکل برخدا امیدوارم بهتریناسرراهت قراربگیره

گاهی انسانم آرزوست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی توکل کن بخدا اصلا نگران نباش منم اونموقع که میخواستم برم بابام یه بدهی بالااورد اصلا امیدی نداشت ...

ممنون قشنگم 

انشالله برای شمام بهترین ها رقم بخوره 

من بیشتر از لحاط اینکه میخوام پدرمو تنها بزارم برم میگم 

همش فکرای بد میاد سراغم 

مثلا به این فکر میکنم اگه برم بعد مثلا بابام مریص شه بمیره چی 🥲خدای نکرده

مهاجرت به ایتالیا جدیدا کسایی که رفتن میگن ايتاليا یه مقصد بن بسته شرایط اقتصادی و ... چک کردی کامل؟

آره عزبزم 

ایتالیا برای من مقصد نهایی نیست 

یه جور پله ست برام 

شرایط کاری خوبی نداره 

اگه برم ایتالیا انشالله برای مقطع ارشد میرم کشور بهتر

آره عزبزم ایتالیا برای من مقصد نهایی نیست یه جور پله ست برام شرایط کاری خوبی نداره اگه برم ایتالیا ا ...

عزیزم پس خیره 

منم این مدت همون استرس شما رو دارم البته برای مهاجرت نیست

واقعا دلم‌آشوبه یهو از درون فرو میریزم