2777
2789
عنوان

سوغاتی مادر شوهر وخواهرشوهرجانم از کربلا برای من

| مشاهده متن کامل بحث + 13824 بازدید | 299 پست
بابای من رفته بود مکه  به جای تموم کادوها رفتیم پارچه مجلسی گرفتیم چادرای خوشگل گرفتیم گذاشتیم ...

من چی بگم رفتم ماه عسل برای همه چیزای خوب گرفتم آخه ماه عسل و سوغاتی 🥴🥴🥴

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
هرکی نی نی سایت درد دل کنه بیشتر میسوزه😄

واقعا.من خودم یه مشکلی دارم با چندین نفر حضوری صحبت کردم همه حق رو به من میدن اما مطمئنم نی نی سایت بگم به خاطر مسائل احساسی خیلی ها نخونده منو مقصر میدونن .بعد مطمئنم اکه اسی شب این تاپیکو میزد همه به اسی حق میدادن 😃😃😃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی معلومه تو خونواده ی گدا گشنه ای بزرگ شدی و خیلی سختی کشیدی ک این قدر از رفتار خواه شوهرت زورت او ...

بسسسممم الله 

یواش تررررر 

ایشونم حق داره ولی بد بیان میکنه 

اگه جوابتو ندادم به این نتیجه رسیدم که در برابر فهمیدن مقاومی  😑
ی لحظه فکر کردم ک من بخوام از پول خودم به خانوادم کمک کنم و شوهرم اینجوری جلز ولز کنه دلم ریش شد..

آفرین دقیقا اگر هر کدوم ما یک لحظه خودمون رو بزاریم جای طرف مقابل خیلی از مشکلات حل میشه 

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز/میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم👑
خب میتونست از اون 2500که تو راهی بهشون داده.500رو سوغاتی بیاره بعد با دقت بخون گفته برای جاریم سوغات ...

خب دوست نداشتن برای ایشون بیارن شاید باهم مشکل دارن ک البته شاید نیست حتما دارن به خواهر شوهرش میگ ترشیده و...هرکس هم هر طرفی میره برای همه یک شکل و یکسان سوغاتی نمیاره

'امیدوارم غمی که داری ؛ نور بشهتموم راهروهایِ قلبت و روشن کنه✨💛🫀🕯'
تو هم خواهر شوهر تیغ زنی تو رو خدا این کارو نکن چون ادم از زندگی این واون بکنه هیچ خوشی قسمت خودش نم ...

خیلی طرز حرف زدنت بده....!

خب اونام هر چقدر بد باشن خانواده شوهرت هستن.و شوهرت هم خانوادش رو دوست داره...و شمام بخاطر احترام به شوهرت بیخیالش باش. هر چقدرم بد باشن ولی خانوادشه و دوسشون داره...و اینکه شما هر وقت از پول خودت دادی بهشون اونوقت سرشون منت بزار یا نفرینشون کن.

شوهرت پول مال خودشه و هیچ اشکالی نداره شوهرت اگه توان مالیشو داره به خواهرمجردش پول بده.خیلی حرفت زشته که میگی ترشیده......... در هر صورت امیدوارم آروم بشی اینجوری زود خودتو فرسوده میکنی🌹

خدا منو عشقمو به هم رسوند آخرش...بعداز کلی سختی😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم